-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi, mivel te is átlag user vagy és mi is sokan mások , ezért neked is csak ezek a funkciók adottak.
Bármilyen cloud-ot ajánlahatok, ha SMB-vel/Helyi mappaként csatolsz fel képeket és nincs thumbnail , használhatatlan lesz. Vehetsz erősebb NAS-t is de ott is egy időre beakadsz mint írtam.
Többet már a Nextcloud vs Rpi vs Képek terén nem hiszem, hogy fogok írni neked, mert amiket írtam ki kell próbálni, és utána megnézni mi a helyzet.
Szeparéltan választ szét a kettőt és akkor még működhet is. Képek és Adatokra.
Képek: PhotoPrism,chevereto, piwigo,stb
Cloud: Owncloud(lehet már fizetős), Pydio , SeafileEzeket próbáld ki, amire van időd, szedd szét hogy Cloudban csak adatokat osztasz meg, a Képek/videokra mást használsz.
Viszont nálad még gond lehet a RAM is mert rpi-ben 1/2/4Gb-os mondul van, enyémben meg 8, tehát cachelés semponjátból és CPU-ban erősebb vagyok.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest