- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Üdv.
Szép kacifántos kérdésem lenne.
Adott egy OMV 5, ami Debian 10-en fut.
Debian-ra feltettem a Jellyfin-t. A rendszer partíción lévő user mappájaban lévő videó fájt lejátsza. A másik partíción lévő mappákat látja, felismeri, de nem látja a fájlokat. Na most mi van?
Mit tudok azon kívül csinálni, hogy újratelepítem, készítek egy boot/efi sda1-t, egy swap sda2-t, egy / root sda3-t, meg a legnagyobb részt megadom /home sda4-nek? Aztán majd lecsatolom Debian alatt, felteszem az OMV-t, majd vissza csatolom?Le tudom újratelepítés nélkül csatolni az sda4-t, és be tudom állítani /home mappának? Simán ha átmásolom az user mappáját sda3-ról sda4-re, és gparted-be megadom az sda4-et /home-nak, az úgy működik?
Ugye alapból azért nem adtam meg a Debian telepítésénél az sda4-et, mert OMV telepítés után kell felcsatolni a partíciót.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest