Új hozzászólás Aktív témák

• TGWH

őstag

Üdv.
    Szép kacifántos kérdésem lenne.
    Adott egy OMV 5, ami Debian 10-en fut.
    Debian-ra feltettem a Jellyfin-t. A rendszer partíción lévő user mappájaban lévő videó fájt lejátsza. A másik partíción lévő mappákat látja, felismeri, de nem látja a fájlokat. Na most mi van?
    Mit tudok azon kívül csinálni, hogy újratelepítem, készítek egy boot/efi sda1-t, egy swap sda2-t, egy / root sda3-t, meg a legnagyobb részt megadom /home sda4-nek? Aztán majd lecsatolom Debian alatt, felteszem az OMV-t, majd vissza csatolom?

Le tudom újratelepítés nélkül csatolni az sda4-t, és be tudom állítani /home mappának? Simán ha átmásolom az user mappáját sda3-ról sda4-re, és gparted-be megadom az sda4-et /home-nak, az úgy működik?
    Ugye alapból azért nem adtam meg a Debian telepítésénél az sda4-et, mert OMV telepítés után kell felcsatolni a partíciót.

Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák