- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz stranger2006 #3438 üzenetére
Ugyanaz.
-
Fittboy
csendes tag
válasz stranger2006 #3570 üzenetére
Arra a frissítésre gondoltam amit magától felajánl a tab. Root/gari vesztés nélkül is lehet területet növelni?
Tudnátok linkelni egy leírást? Köszi -
oba
addikt
válasz stranger2006 #3672 üzenetére
Ja hogy 15ezerért nem várhatom el, hogy normálisan működjenek ilyen alapvető dolgok mint hangerőszabályzó gomb? Én kérek elnézést. Legközelebb 10ezerért vagy olcsóbban veszek tabletet és majd csak a te kedvedért nem fog zavarni vagy meglepni az ha a bekapcsoló gombja beragad és emiatt nem lehet normálisan lezárni vagy felébreszteni a cuccot. Mert hát "minőséget" várni ennyi pénzért? Hova is gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
válasz stranger2006 #3700 üzenetére
És ennek most vigasztalnia kéne? Mondjuk nem panaszkodhatom... rengeteg embernél szart be vagy a kijelző (fél oldalas feketedés, vagy az egész) vagy maga a tab mondta be az unalmast... szóval ahhoz képest még jó vagyok
-
RVR400
veterán
válasz stranger2006 #3703 üzenetére
Amúgy nekem gyanús, hogy mindenkinél szar, csak van, akinek nem tűnik fel annyira. Nálam 3-ból 3-nak a fent leírt hangerő "problémája" volt (2 fehér, 1 fekete, amiből 1 fehér ment vissza a wifi gondja miatt). Én együtt tudok vele élni, különösebb problémát nem okoz.
Ha elég gyorsan "pöcögtetem", akkor általában jó, de pl egy végig felhangosítás és egy végig lehalkítás egymást követő folyamatos ciklusában biztosan látható lesz a probléma.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz stranger2006 #3703 üzenetére
Nem kell ennyire mellre szívni ha valaki le meri írni a tab hiányosságait Utoljára írom le, hogy szerintem sem szar a tab, hiszen használom és meg vagyok vele elégedve. Mint látod lejjebb a hozzászólásokat, van akinek nincs gondja a hangerő gombokkal, van akinek van. Van akinek nincsenek képernyő gondjai, sok embernek meg a fél képernyő besötétedik egy minimális erőbehatás következtében (konstrukciós hiba), van akinek elsőre felmászik a tárhely növelő update, van akinek csak 58. alkalomra...stb.stb.stb. Szóval nincs itt semmi halál, csak leírtam, hogy mi a problémám, és hogy van e rá megoldás. Aztán itt nekem támadtak, hogy mit képzelek én hogy elvárom, hogy a 15ezres tabon menjen rendesen a hangerő gomb Még egyszer és utoljára elnézést kérek, tényleg!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest