- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Köszi a tippet!
Nem, ez még nem CCNA, ahhoz képest egy alapozóbb, általánosabb jellegű képzés.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
szia!
szakmai kérdésem lenne.
elkövettem azt a hibát, hogy frissítettem az opera mini-t, a 7-esre, de nem tetszik, mert valahogy kevésbé olvashatóak a betűk, megfájdul tőle a szemem.
Hogy tudom visszarakni a 6.5-öst? már nincs a market-en, de az opera.com-on sem találom androidra...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lujó55
addikt
Csak az elsőre tudok valamit válaszolni:
ha cukorbetegségre való hajlamod lehet vagy egyszerűen csak jobb tudni és felkészülni, mint kezelhetetlen státuszba sodródni akkor a legjobb ha nemcsak a cukrodat nézeted meg (pl. gyógyszertár, vércukormérő készülék) hanem teljes vérképet kérsz. A háziorvosod fog beutalni egy laborba, ahol levesznek 4 kémcső vért és pisilni kell egy pohárba, de ki fogod bírni és utána megiszod a jól megérdemelt söröcskédet a hősiességért és bátorságért mondjuk szerintem a pisilés nem fáj.
Komolyra fordítva a szót. A nyomelemeket is meg kell nézetned. Króm. Ha ez nincs elég, akkor baj lehet a cukor lebontással. De vannak erre vonatkozó fórumok szakorvosok hozzászólásával is. -
-
Tim82
félisten
válasz lujó55 #22703 üzenetére
Értem. Belevágnék, mert szeretném megelőzni az esetleges gondokat, de kifejezetten az a rész érdekelne most, hogy ezeket a vizsgálatokat fedezi-e a TB vagy kell-e értük fizetnem.
bandus: értem, de igazából nekem ez nem szakma volna (nem ilyen téren dolgozom), hanem igazából úgy gondolom, hogy több lábon kell állni, ezért vágtam bele. Ha elvégzem, valószínűleg tovább is tanulnék valamilyen irányba, de kíváncsi vagyok, hogy önmagában mire elég ez. Amúgy számottevően olcsóbb és ajánlott iskolát nem találtam (erről a suliról viszont jókat hallottam első kézből).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz lujó55 #22706 üzenetére
A vizitdíj eltörlésével tökéletesen tisztában vagyok.
Köszönöm, akkor ezt most áprilisban meg is csináltatom (ha fizetni kellene érte, akkor halasztanám két-három hónappal).
Szerk.: szintén bejelentett munkavállaló vagyok, érvényes TB-vel stb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
gyerekek, két év után elmentem futni...
hát, szánalmas. kb. 10 perc után összeestem.
ezt teszi a kor, meg az irodai munka.
de elhatároztam, hogy mostantól majd sportolok...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tothgera30
Ármester
Cukorgondozóban ingyen megnézik ha van TB-d, és ugye van, szóval menj nyugodtan. De amit ajánlok, az hogy szerezz be egy vércukormérőt otthonra és ellenőrizgesd a cukrodat, vezess róla naplót, így könnyebben nyomon követhető lesz majd a változás.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
blueMerle
veterán
Esetleg akit érdekel az ilyesmi:
A Komáromi napok (teljes program napokon belül) keretein belül lesz szervezve, esetleg akinek szükséges idegenvezetés az szóljon nekem PÜ-ben, ha ráérek akkor szivesen állok rendelkezésre, tavaly is csaptunk egy kisebb PH talit itt SK-ban
-
nagyúr
válasz venember83 #22713 üzenetére
cserélges, nehogy féloldalas legyél ám!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz Tothgera30 #22712 üzenetére
Köszönöm.
-
Tim82
félisten
-
nagyúr
válasz lujó55 #22721 üzenetére
hát talán másfél km-t, de kb. 500 méter után már megálltam...
megdöbbentett az eredmény. Régen edzés nélkül (!) lefutottam 1 óra alatt a vivicittát (12 km)vennem kell valami rendes futógatyát is, mert ami van, valami műszálas, és feltölt eletrosztatikusan, és viszket tőle mindenem....
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lujó55
addikt
válasz fokukac #22722 üzenetére
ez ismerős
gyerekkorodban, gondolom lesz..tad, hogy mi van rajtad mikor szaladgáltál. most meg megy a nyafogás, hogy szar a gatya. én pont így vagyok ezzel. van méregdrága futócipőm, gatya, felső, minden, még spoiler is, de ha hideg van az a baj, ha meleg van az,...
áhhh -
bandus
veterán
ha valaki tiszaújvárosban jár mindenképp próbálja ki a mamma rosa nevű kis olasz vendéglőt, isteni a konyhájuk. nem mellesleg tegnap elhoztunk két adag egytálételt, amiért 3 ezer pénzt hagytunk ott. gyanús volt a súlya, otthon lemérve kis híján 1800 grammot mutatott a mérleg nike, te biztod tudod miről beszélek
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Szerintetek mennyire gáz, ha engem, aki a szétszórtság és a gyakorlatiatlanság élő megtestesülése, valaki összeszedettnek és gyakorlatiasnak lát?
Szerk.: Egy szerelmes ostromló bókolt nekem...
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
neduddki
nagyúr
HI!
4 fleelves felsofoku, es ugy tunik ossze tugyuk hozni a ccna-t is:- )
a tobbiut tudodudv
neduddki
mod: bandus: irtamNked vmit, leglabb egy rekacijot varnek reaja...
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Winner_hun
titán
Holnap ismét itt az erőltetett hülyeségek napja...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
BlacKSouL
addikt
tulajdonképp mi is az a pro.hit.gemius.pl amire minden istenverte website várakozik mikor megnyitok valamit? na jó, nem mind, de úgy 10-ből 6.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz fokukac #22739 üzenetére
ha a sima térképet megnyitod, bejön balról ez a szöveg:
Vágjon neki a küldetésnek
-Nevezetességek megtekintése (8 bites)
-Legyen hős, fedezze fel a világot!
-Találja meg az elrejtett szörnyeket!A 8 bites küldetéstérképek a térképeink legújabb, bétaverziós technológiáját képviselik, amelynek bizonyos rendszerkövetelményei vannak. Lehetséges, hogy az Ön rendszere nem felel meg a minimális, 8 bites követelményeknek.
Csak rákattintassz, és voilá.
-
BlacKSouL
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
AdBlock now shows you cats instead of ads!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest