- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
NoLF
veterán
nahát, micsoda hóvihar volt pöstön... itt kecsón nyugis az idő, nem érzem olyan hidegnek se.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
föccer
nagyúr
válasz neduddki #47251 üzenetére
Hu, hirtelen megint elő kellett vennem a neduddki -> magyar szótárt
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Pisztillus
senior tag
Bakker, micsoda hóvihar volt itt... Orromig se láttam... Sőt, már az út másik oldalát sem. Egyenlőre több hó maradt meg, mint a tavalyi télen összesen, de olvad is rendesen. Mostanra már kitisztult az idő, de bármikor jöhet a következő adag.
Tildy: Kutyaharapást szőrivel? (Végül is, lehet, hogy egy háromgombócos fagyi lenne a megoldás... Édesanyámnak anno ez a kúra bejött...)
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
ladybug
őstag
Idejét sem tudom, mikor volt időm leülni úgy a gép elé, hogy PH-ztam.
Amúgy szervusztok, szép télies estét.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz Pisztillus #47259 üzenetére
Nehéz időszakon vagyok túl: szakdolgoztaírás, gyakorlat+csomó jegyzetelés, házidolgozatok, és persze munkakezdés. De most már alakulóban vagyok.
Szerintem most egy nyugisabb időszak következik.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Pisztillus
senior tag
válasz ladybug #47260 üzenetére
Tudom, hogy nem egyszerű az élet Neked sem. (Bekukucskáltam a logout oldaladra is... ) Viszont - ahogy akár itt, akár máshol a hozzászólásaidat olvastam - le a kalappal előtted, ahogyan a dolgokat kezeled. A férjed igazán büszke lehet Rád. (Szerintem az is.) (A feleségemnek meg nagyon tetszik az aláírásod. )
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
ladybug
őstag
válasz Pisztillus #47261 üzenetére
Köszönöm a dícsérő szavaidat, igazán jólesnek (feleségednek is). Szerintem sokan teszik ezt, amit én, csak azokról nem tudunk, mert nincs így feketén-fehéren leírva. nyitott könyv vagyok.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
föccer
nagyúr
válasz Pisztillus #47261 üzenetére
Csak óvatosan az udvarlássasl, mert a drága férjecskéje még a végén tesz róla, hogy ne bókolgathass....
(no offenz pls)
üdv, föccer
ps: ja, részemről a munka mára ennyi. igaz maradt vagy egy órányi, másfél órányi meló, de már nincs cérnám ma megcsinálni. Majd holnap. Vagy hétfőn megdumálom az öreg pistabát, hogy csinálja meg nekem
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Pisztillus
senior tag
válasz ladybug #47262 üzenetére
Rászolgáltál. Tudod, azt tapasztaltam, hogy manapság a férfiaknak - tisztelet a kivételnek - borzasztó nehezükre esik kimondani egy-egy jó szót, vagy dicséretet. Elképesztő, hogy miket látok a patikában - s iszonyú nehéz megállni, hogy ne avatkozzak közbe. Feleségem egy másik patikában dolgozik, de az ő tapasztalatai sem jobbak. Minden erőmmel küzdök a jelenség ellen - de hát egy fecske ugye... Ezért is örülök, ha olyan harmonikus és szeretetteljes kapcsolatokat látok, mint a Tiétek PeterkeT-vel. Ez most kikívánkozott belőlem...
Föccer: Szerintem meg PeterkeT most büszkén kihúzza magát. Teheti is, van kire büszkének lennie.
Jó pihenést![ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Be(le)fagyasztottam a topicot?
-
bnss
veterán
válasz Pisztillus #47265 üzenetére
Nem, én nem rég olvasztottam ki magam.
Szia rarri! Ekkora hógolyó után lehet majd takarítani...
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
rarri
senior tag
Sziasztok !
Bettike ekkora hógolyót gyúrt! [link]Kint már sötét volt, azért bent fényképeztem le./ az 5 éves telefonommal, azért ilyen a minőség. /Bon: már én is olvadok ! Kicsit megfagytam kint, de azért jólesett a levegőn lenni, és látni, Bettike milyen boldogan készíti a hógolyót.
ui : Nem kellett takarítani, mert rögtön kivitte az udvarra, mihelyst lefényképeztem.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz ladybug #47268 üzenetére
Köszönöm Bettike nevében is. Sokat " dolgozott " vele, míg ekkorára görgette.
Piszti : Remélem holnap azt is tudunk készíteni.
Bon : Ne hígítsuk azt a drága alkoholt ennyire !
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
-
7
addikt
válasz werttzui #47275 üzenetére
Biztos? Tápláléklánc. Megyek is enni
-
máyköl
veterán
Ez a topik is süllyed?
-
Pisztillus
senior tag
válasz máyköl #47278 üzenetére
Bármilyen furcsa, úgy tűnik, az embereknek más dolguk is akad - főleg így hétvégén - mint az, hogy orrba-szájba PH-zzanak...
Korábban gondolkoztam, hogy kellene indítani egy PHatika topicot itt a Fáradt Gőz-ben. Ma véletlenül elvetődtem ide, és végigolvastam. Nos, még inkább gondolkodóba estem... Remélem, szegény MarKoo azóta meggyógyult.
Yetike:
[ Szerkesztve ]
-
Csyppa
senior tag
válasz Pisztillus #47280 üzenetére
az orrba-szájba stimmel, csak ugye nem a ph-val kapcsolatban...
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
TexT-BoY
addikt
válasz Pisztillus #47280 üzenetére
nekem már csak ez maradt annyi lemaradásom van fotós téren hogy ihajja
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
bnss
veterán
Jó éjt mindenkinek, leragadnak a szemeim.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
tildy
nagyúr
No mi lassan lépünk bulizni akinek kedve lenne jönni, annak egy kis tánclecke
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
máyköl
veterán
Megtelik nemsokára ez a topic is!!!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na akkormekkezdem sozaso szombat esti hszgyujtogetesem:- )
asus p3b-f p3-700e@466 /sl3xm/ ~450Mram wd 80g s3_v379 fps900-glc60 ~38w ~50w
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #47288 üzenetére
HI!
Na akkormekkezdem sozaso szombat esti hszgyujtogetesem:- )
asus p3b-f p3-700e /sl3xm/ ~450Mram wd 80g s3_v379 fps900-glc60 ~40w ~58w
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #47289 üzenetére
HI!
francba pedig mar majdnem megvolt a mod:- (
asus p3b-f p3-700e /sl3xm/ ~450Mram wd 80g s3_v775 fps300-glc60 ~33w ~52w
udv
neduddki
mod: juppi sikerult!!!
asus p3b-f p3-700e@466 /sl3xm/ ~450Mram wd 80g s3_v775 fps300-glc60 ~32w ~43w
Grrrr, most latom a tap teremszeteen 300-as:- (
[ Szerkesztve ]
-
-
rarri
senior tag
tildy: Kitől kapnál ?
[ Szerkesztve ]
-
vágányzár
tag
gxyrekekhukkkkk, subidubilangsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
felsővezeték
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest