- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz philoxenia #47045 üzenetére
Az első videóban milyen elkeseredett, és hiábavaló küzdelmet folytatnak a fizikával azok, akik a kocsiból kiszálva puszta testi erővel próbálják megtartani a kocsit
A vezetéstechnikai része pedig csak annyi, hogy álló kereket fodíthat akármerre, a kocsi még véletlenül sem fogja megváltoztatni a haladási irányát.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
sNORh
addikt
válasz philoxenia #47045 üzenetére
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
tildy
nagyúr
válasz Winner_hun #47052 üzenetére
Nem is emós
---------------------------------------------
ehhh? Sírjak vagy nevessek?![ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kételkedem
addikt
válasz philoxenia #47057 üzenetére
A sofőr próbál szabadulni a kínos szituból, néha felengedi a féket, hátha sikerül átgurulni a gyalogoson
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
sNORh
addikt
válasz philoxenia #47057 üzenetére
jajah.. nő
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #47059 üzenetére
Az túl optimista....
-
tildy
nagyúr
válasz philoxenia #47061 üzenetére
Hát a mostani valódi arcomhoz képest még a jelenlegi avatarom is depis
Nem mondom meg mit szedtem, és nem is adok belőle[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BITBOYS
addikt
válasz philoxenia #47061 üzenetére
goni
-
nike_
addikt
válasz Pisztillus #47062 üzenetére
Anyám, add el a házat és vegyél rajta férfi melltartót nekem! Mert hülye azért nem vagyok! Vagy mégis?
-
nike_
addikt
válasz Pisztillus #47067 üzenetére
Há Gazsó tudod é hogy a hamis tanuzás büntetendő?
-
bolondember
MODERÁTOR
este mikó?
a hó oks, csak tudjam mikó.nagyon elintéztem magam tegnap este - csak 3 és 1/4 órát késtem...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Tim82
félisten
A mai nap kifejezése a gasztro-intesztinális maszturbáció.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #47070 üzenetére
sör , 8, serpa.
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #47035 üzenetére
Jah, ha Fogarasi út Fogarasi utca helyett, akkor tuti.
Most azt kamuzom, hogy Bubu eltévedt idefele jövet.
kételkedem: mit ad isten, pont egy reklámpszihomókus előadása alatt söröztünk, ő használta ezt a kifejezést.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #47043 üzenetére
Ez is megfordult a fejemben, egy kis szórakozás sosem árt.
Verus: ilyen fiatalon reumás tünetetek?
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
NoLF
veterán
na, csak hazaértem végre ázzek. ez a bp-i közlekedés... halál. jussál be budaörsről időbe ázzzzzzek
szisszentek is egy barna starot
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt 35-en elférnek...
-
bnss
veterán
Holnap szlalomverseny, csak legyen hó...
-
bnss
veterán
válasz philoxenia #47089 üzenetére
Az messze van és ráadásul kevés is...
-
ngabor2
nagyúr
válasz philoxenia #47087 üzenetére
csontozás után még többen
-
Tim82
félisten
Változott a program, én is jövök, mert muszáj lesz inni.
Bubunak meg Vénembernek köszönöm a délutánt, a bekavaró tényezők ellenére jó volt.
-
venember83
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #47094 üzenetére
Jó társaság voltál, máskülönben lennék annyira tahó, hogy nem köszönném meg, mert annyira nem adok az udvariasságra. Amúgy meg tudod, hogy van mit.
Ha van kedved, Te is csatlakozhatnál.
mod: hozd el őt is, pasistul.
mod2: Tudod, ugyanazokat a hibákat szoktam elkövetni, pl. nem nyergeltem át a homoszexualitásra.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #47072 üzenetére
Nem, inkább lezabálja a stresszt.
Tim82: Kedv lenne, de tahóság lenne elhúzni a csíkot unokatesóméktól, ritkán tudunk együtt sörözgetni, sajnos.
@mod: Meg gondolom vigyem a barátnőit is, mi? Soha nem tanulsz... Nem kell nő.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
ők szerintem már nincsenek netközelben, csak én szerencsés, aki itt lakik 1 percre a helytől. remélem el fogunk férni, 10 fős asztalt foglaltam... de majd megoldjuk. én bedobom a pizzám meg a söröm, aztán lassan megyek is sztem.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
Ki nincs netközelben?
Mi vagyunkChillhouset ne felejtsd
Tim82 : Gyere gyere
Metróval ott vagyunk seperc alatt... Nagyvárad tér...De lassan már indulunk[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Mert szerinted nem tudok profin plusz széket lopni magamnak?
Egyébként én is 15 perc alatt ott tudok lenni, pedig én messzebbről jövök.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest