- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Nem jött be a PH! fél óráig, már szinte kétségbe estem.
-
nagyúr
válasz bolondember #29453 üzenetére
most nem tudok,
de majd máskor.
amúgy az adott helytől kb. 200 méterre töltöm az életem nagy részét.A sörömet pedig majd megisszuk
ui. rockercsávó vagyok én, nem izgat az aníma...
@Tata : orvos látott már?
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
venember83
nagyúr
válasz fokukac #29455 üzenetére
Nem megyek orvoshoz, mert azok az esetek többségében műtőbe küldenek, idegesítő egy népség. Apró problémákon meg úgysem tudnak segíteni, mészáros bagázs.
Bon3ss: Lehetséges, hogy valamilyen router probléma okozza azt, hogy nem jönnek be magyar oldalak? Router áramtalanít - 220-ra visszanyom után megoldódott a dolog, de enyhén idegesítő ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz venember83 #29457 üzenetére
1.21-es Tomato-t telepítetted? Kérdésedre a válasz lehet, DNS feloldási hiba, én is tapasztaltam az 1.20-as verzióval, de ezt az 1.21-ben javították.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
nike_
addikt
Gombelem kivétel megvolt, ugyanúgy szar, ugyanaz a baja.
Akkor ez vagy merevlemez hiba vagy op.rendszer vagy vmi szép kis trójai..
-
nike_
addikt
válasz kételkedem #29462 üzenetére
Sajnos, nem. Pedig ha látnék, akkor le is rombolnám
-
bolondember
MODERÁTOR
még újabb alcím?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
Hejcegnő. Agyoncsaptad az egészet ezzel a hivatali halandzsával
Dylen: Én biza inkábbaz egyesek szerint nem is bornak számító éds fehérborokat kedvelem - nem vagyok igazi ínyenc, inkább csak próbálok olyat találni, ami nekem ízlik és nem mások szerint jó
Bolond: Ötleted is van? Mert akkor ki vele
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #29469 üzenetére
Azt már úgy fél napja látom, azt hittem van valami, ami szerinted még jól mutatna a meglévők mellett
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ádyz
addikt
Szép jó estét.
Mi ez a Moderátoros dolog, he?
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #29472 üzenetére
Megnézném Melletted is - van abban igazság, amit mondasz
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #29479 üzenetére
Marhaság Te sem úszod meg
-
Traxx
őstag
ööö, nekünk azért könnyebb a helyzetünk, mivel műszaki gumitermékek készítésével foglalkozunk. És mivel fix vevőink vannak, ezért egyszerűbb az élet...Meg ez a vállalkozó-Kft dolog nekem bonyolult
Így az iktatási rendszerrel nem tudom, mi baja volt...a könyvelés megintcsak nem szakterület, bár azt, hogy a bejövő küldeményeket hogy kezeljük, eddig nemnagyon vizsgálták. A megrendeléseket persze igen...meg mivel termékelőállítással foglalkozunk, így az a vonal volt a hangsúlyosabb, na meg persze az egész rendszer működési mikéntje
yetike: grat
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #29479 üzenetére
Szerinted mitől vagyok ennyire készen?
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #29486 üzenetére
Pont. Mint a mateklecke
Se bor, se moderátor - hát mivé lesz így a világ?
Hát ez Yettenetes
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #29393 üzenetére
Back.
Ha már nagyon pontosak akarunk lenni, akkor:
"Úgy még sosem volt, hogy sehogy se lett volna!"
És csatlakozom Vénséghez, kezdjél már most majrézni a holnaptól!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Miért, mi lesz holnap? Csütörtökön kívül persze.
Szőnyeg széle a főnökömnél, rendőrségi kihallgatás, atomkatasztrófa, világvége?
Vagy inkább ez így, ebben a sorrendben?
Hogy áll most a dáthád?
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #29486 üzenetére
No, akkor csak jól láttam, mert komoly gondolkodóba estem, hátha félreolvastam?
De mégsem... Játszanak a modik/hg-k? Még a végén óvoda lesz ez itt?Yetike: Köfi, na ezt megkaptam... Gondolom, az esélyeimnek meg lőttek, nem?
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
7
addikt
válasz Pisztillus #29492 üzenetére
Mi van, már te is fel akarsz nőni a bölcsődéből?
@szerk: Meg bizony. Miért, eddig voltak esélyeid?@vénség: Affene, lebuktunk
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Modik napi dolgoztatása done
-
venember83
nagyúr
válasz Pisztillus #29492 üzenetére
A PH! nem játszótér! A modoknak sem!
Az egyetlen gond, hogy nem nagyon van ki megállítsa őket ebben...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest