Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #29703 üzenetére
a nőket véletlenül se említsük. autók, motorok, ez alap. meg a tájak, az ódon kastélyok-várak, épületek, hihetetlen rend és tisztaság (persze nem mindenhol) az az utánozhatatlanul zöld gyep (ennyi esőtől én is kizöldülnék), a hangulat, a mentalitás, meg úgy állecuzámmen nekem azért bejött. vissza is megyek, ez tutiezer.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nike_
addikt
válasz venember83 #29703 üzenetére
Én Londonban egyetlenegy szar kocsit sem láttam. Porsche, BMW, Lambo, Aston mentek ezerrel mindenhol.
Mondjuk ott a kocsik is olcsóbbak. Lehet, hogy egy Trabi érne 1 milkát
nolf: Mondjuk a londoniak szarnak nagyon a terroristáktól, alig volt kuka az egész városban. Inkább eldobálták a szemetet, az utcaseprők (rengeteg volt belőlük) meg összesöpörték.
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
-
NoLF
veterán
ott is különbözőek a kerületek, mint idefönt.
ahol én voltam kisvárosban, napközben egész jó volt, estére összevissza dobálták szeméttel az utcát (a kukák már megteltek) tehát aki éjfél v utána sétálgatott ott azt nem fogadta szép látvány. de reggel 6ra olyan tisztaság volt hogy reggelizni lehetett volna a járdáról, kis munkagépekkel seperc alatt felnyalták az egészet.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
RoyalFlush
őstag
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Str8 sk8r
őstag
-
ádyz
addikt
-
7
addikt
[link]
Új popsztárok a láthatáron? -
kételkedem
addikt
A jobboldalon álló, felfújt arcú kisfiú nyilvánvalóan Lajos. Ilyen névvel nem fog befutni, hamarosan kilép a fú bandából és DJ Laja néven próbálkozik. A vásárlás megtorlására beigért "Keménycsávókos pizsama", "ami nagyon menőőőőőő!" pedig elég dúrván hangzik!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Timocicu
senior tag
Te jó ég!
Szép estét Mindenkinek!
Az én napom dáthásan kezdődött, igaz már tegnap este éreztem a torkomban, hogy valami nincs rendben.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
nike_
addikt
-
7
addikt
-
Timocicu
senior tag
Szia!
Ne búsulj, majd eljön az aki értékel Téged.
Szerintem, meg sem érdemelt volna.Thrawn: Jó szórakozást!
Ramius: Neked is!
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Ramius
őstag
jó estét
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Verus
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.