- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért
Hosszúszavas topic► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bubu79
addikt
Le
Bár nap végére keresgéltem már a távcsövemet, amivel pásztázni szoktam a nagyon kedves embereket, de letelt
Ne nyújtogasd a nyelved, tudok jobbat is annál
Mi újság ISO ügyben? Kopnak már a teendők?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #29303 üzenetére
Hát a raktárat már félig összeraktam, olyan kellemes volt az ipari gépeket a polcokra berakni, emelgetni, húzni-nyúzni... A többit majd jövőhéten, most ebbe belerokkantam.
A többi része már jól megy, jöhet a kedves auditor hölgyTávcső? Nade min van az a távcső? Az a nem mindegy
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Ez jól hangzik
A távcsövet már mutattam itt
Nem az a baj, hogy átvitel technikust csinálnak az ember fiából, hanem hogy nincsen hozzá koncepció - csak a fogjuk meg és vigyétek elv vezérel mindent, logika nélkül
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
FehérHolló
veterán
Szorgalmazom a topic átnevezését moderátor toborzó-vá.
~2 hétig nem vagyok, a világ meg teljesen átalakul.Skynet is real. It's called Google.
-
Bubu79
addikt
Nem lehetetlen, csak már messziről bűzlik az egész
kételkedem: Neszójjábe - már kereslek Téged is
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kételkedem #29314 üzenetére
Annak azonnali diszkvalifikáció jár
FehérHolló: Kérjél már nekem 1 millát, hátha az is ilyen gyorsan teljesül.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #29311 üzenetére
Átneveztem.
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #29311 üzenetére
Miért is szorgalmazod?Amúgy igen, kicsit fura, hogy a modok nagy hányada ebből a topikból kerül ki.
Pedig kéne több szakmai (senior expert) mod is, szerintem.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #29317 üzenetére
Vigyázz, mert te leszel a következő áldozat.
Na, visszasietek a boldog kockák gyárába infokommunikáció gyakorlatra. Viszlát később!
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Legfeljebb fele, de ha megnézed /tudom nem szeretsz visszaolvasni/ mostanában yetike sem és én sem jártunk ide túl sokat, FN szinte csak a napokban, Bordoi pedig nem is volt itt.
Igazából fordítva működik, aki modi lesz, annak kötelező ide is benézni, mert ami itt folyik.... -
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #29319 üzenetére
Na látod, attól az egytől nem félek. Attól viszont igen, hogy hazamegyek, bebújok az ágyba s reggelig ki sem kelek a jó kis meleg takaró alól, kizárólag anyagcsere céljából.
tildy: Végülis a most modivá avatottakkal szemben nem sok szakmai ellenvetése lehet az embereknek, bőven megvan nagy részüknek a megfelelő számú szakmai hsz és szerintem a hozzáértés is, nem csak kérdeznek a topikokban.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz brownus #29320 üzenetére
Köszi, friss is meg nem is, pár hónapja neveztek ki
Érdekesnek érdekes, csak belefulladok a papírokba ez a bajom.
Mindent külön helyre, mindent más számozással ellátva, mindennek legyen neve....Ez tesz tönkre, mert oké, hogy én így rakom el, na de a többiek?!Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #29322 üzenetére
Valójában ez egy szakma lenne, aminek az IT iparhoz nem igazán van köze....
ittMennem kell dolgozni, további jó ON-olást ! Toborzást?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
A többieknek rá kell koppintai a fejére, ha nem úgy csinálják - nálunk is úgy megy
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #29327 üzenetére
A többieknek igazuk van - zavarbaejtő jelenség
-
bolondember
MODERÁTOR
most szóltak - van 17(!!!) nap szabim, vegyem ki őket.
DE HOVA?!
MINEK?
MIÉRT?szép.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Verus
senior tag
válasz brownus #29326 üzenetére
Nem nem
Már kiadtam egy utasítást mint olyat ezügyben.Vénember: Tudom, utálnak is amikor számonkérek
Bubci: Bizony, megtorlom eme gaztetteket
Igggen, zavarbaejtően szééééééééééééééép
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz bolondember #29329 üzenetére
Ott van Metállédi, két hét alatt hercegnőt faragsz belőle, hét nap alatt meg összejössz a barátnőjével, és lesz egy barátnőd, a barátnődnek meg egy tündéri lakótársa. Na?
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #29329 üzenetére
Khm vannak problémák...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
Most erre mit írjak, ha lelőtted a poént?
BE: Ebből is látszik, hogy Metállédi az igazi Neked
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok!
Tildy azt hiszem, történelmet írt, avagy nézzétek meg a topic alcímét!
Bolondember: Ebben csak az a szebb, ha kitalálod, hogy mikor akarod kivenni a szabikat, és akkor meg nem tudják kiadni, mert... Jártam már így...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz elmoraan (r) #29331 üzenetére
nemnem.
inkább eret vágok magamon. Metállédinek még a környékére sem, ha nem muszáj.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
dragonfx
veterán
tényleg lehet jelentkezni moderátornak?
van szintfelmérőteszt?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kem
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz philoxenia #29321 üzenetére
Megfordultatok itt azért jópárszor (lehet nem mostanában) , na.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #29336 üzenetére
Húbakker - most sírtam fel hangosan
Sziporka Szívem - tudod, hogy elfogult vagyok Irányodban
Mire gondol? Új akksi?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #29343 üzenetére
Gond egy szál se - én megszavaztam Neked
Verus: Elavult technika, modernizálni kéne már - kérdés megérné-e
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Azért nem rossz az esélytelenek nyugalmával szemlélni a dolgokat...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
dragonfx
veterán
válasz Pisztillus #29348 üzenetére
ugy gondolod esélytelen vagy....és én??
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest