- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz RoyalFlush #28747 üzenetére
Jobbulást!
Tim : Neked is természetesen.
Egyre több új vírus van, fene vigye el.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Menni, vagy nem menni?! (bevásárolni)
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Esmein
nagyúr
Muterom totál rákattant a muffingyártásra, én meg az evésre. Nem lesz ennek jó vége, hacsak az nem, hogy megtanulok én is sütni és nem döglök éhen, majd ha kirepülök otthonról
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Timocicu
senior tag
válasz RoyalFlush #28754 üzenetére
Igen bejött. Nagyon szeretjük.
... lehet készítek is vacsira
Remélem jobb hatással lesz Rád, mint a gyógyszer. Tuti gyógyulás
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Racecam
nagyúr
Ágynyugalomra vágyom...
Valóra is váltom az álmom.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
Esmein
nagyúr
válasz Timocicu #28758 üzenetére
Á, minden félét gyárt, egy hete van az anyagon, de azóta volt már kakaós, diós, almás fahéjas, és kilátásba helyezett joghurtos és túró rudis verziót is. Tele van vele a net állítólag, ő mondta
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz venember83 #28761 üzenetére
Ó, az nem probléma, fater vasárnap 11 liter csilis babot főzött, már nincs belőle
-
Timocicu
senior tag
válasz Esmein #28760 üzenetére
Tele van vele a net állítólag, ő mondta
Az odáig oké, de nem szeretek próbálgatni, azokat a recepteket szeretm, ami már Valakinél bevált.
Roni: Drága vagy! De vigyázz a fényezéssel, könnyen zavarba jövök.
-
Tim82
félisten
-
Verus
senior tag
Mentatea!!! Amióta iszok naponta egy csészével kutya bajom... Mondjuk elég kellemetlen az íze, de ilyen a valamit valamiért elve.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Esmein
nagyúr
Anyukám szokott "bacirobbantós teát" építeni, aminek ő tudja a pontos receptjét, de íz alapján van benne méz, hársfatea meg még egy csomó meghatározhatatlan izé. A lényege a dolognak, hogy napi 3 litert meg kell inni forrón. A vesét tuti tisztítja...
-
Verus
senior tag
válasz Esmein #28766 üzenetére
Mint mindenféle tea De azért fél évente egyszer jó csinálni egy ilyen kúrát, sokkal jobban érzi utána magát az ember, ha a veséből eltűnik a sok salakanyag.
A hársfatea mézzel isteni tud lenni és az illataAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Timocicu
senior tag
Pláne, ha Valaki veseköves.
Családi örökség apai ágon
Ne is mond, iszonyú, ha begörcsöl. Húgomnak már 4db kijött. Az a baj, hogy a minimum 2liter folyadék helyett én alig iszom. Megfeledkezek róla. Sajnos, pedig nem kellene.
Itt is sütöget! Szia Bubu!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Esmein #28768 üzenetére
Próbáld ki a zöld tea variációkat. A jázminos zöld tea isteni, van benne citromfüves meg sima zöld meg mentás zöld. Nekem nagyon bejött, amióta kapható csak azt veszem.
Timo: Háááát, na jó na, nem gondolhatok mindenre
Meg tudja keseríteni az ember életét az fix.Neked is Bubcika!Brassói
Ha már így felhoztad, igen
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Napsütéses szép napot
Mi ez itt valami rendelőintézet?
Akkor rendelnék egy nagy tál brassóit - csak mert megkívántam így meló közben
Verus: Te is kívánós vagy?
Mod: Felvigyem?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
addikt
Egy kis Brassói-t én is bevállalok (Túrós csusza mellé jól jöhet)
Már nem fáj a fejem, legalább valami jó van a mai napon.
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #28772 üzenetére
Gyóreggeltet. Azért nem Te vagy az ápoló, ezt kapásból leszögezem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kem
addikt
-
kételkedem
addikt
Most olvastam a Homáron, engem megfogott. Lehet, hogy kamu, de akkor is!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tim82
félisten
válasz kételkedem #28780 üzenetére
Ez jó.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kem
addikt
válasz RoyalFlush #28781 üzenetére
igen abból vették a rekeszeket amiket mi már üresen kaptunk
sziasztok mindenki, megyek kontroll röntgenre
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #28780 üzenetére
tuti kamu - nálunk plénteken járt körbe a cégnél - TÚL jó a helyesírása az ürgének..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kételkedem
addikt
Vigyázz a dokikkal! Ne engedd, hogy "megröggönyözzék" /errefelé így mondják / a csuklódat! Kitudja az a sok besugárzás mit tesz vele
bolondember: igaz! Ha rejtett reklám, akkor ötletes!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #28784 üzenetére
Khm, helyesírás tekintetében én már semmin sem lepődök meg.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #28786 üzenetére
épp ezt mondom - aki ilyen csúnyán, de eléggé helyesen ír, az nem fog ilyen levelet írni...
és igen, tudom, h borzalmasan gépelek.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
addikt
Jó étvágyat ki étkezésre szánta el magát.
UI: HOL A BRASSÓIM ???????
yetike: attól, hogy nagybetűs lettél azért nem kellene így viselkedned ( )
bolond: szóval egy másik nagybetűsé (R2D2) lett, szép nem mondom
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz bolondember #28794 üzenetére
De jo volt, ettem belole, csak Thrawn hazigazdakent azt mondta, hogy tobbet ne egyek, mer' nem nekem valo, igy a maradekot megette...
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #28798 üzenetére
Inkább maradtál volna csendben...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest