- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mini PC
Aktív témák
-
pohár
félisten
De tIldy azon a képen úgy néz ki mint Jennifer Love Hewitt kicsit megfagyva
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Esmein
nagyúr
válasz tiv83us #5186 üzenetére
6 év 3 hónap, nem 7 év, azért... az különbség!
bevallom én tehetek a dologról, megpuhítottam, aztán becserkésztem a mérhetetlen maszkulinitásommal, nem vagyok én bűnös, csak ellenállhatatlan. *megnézi a plafont*
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #5192 üzenetére
Emlékeim szerint randi az nem volt
Hm, nem is tudom ki merészelte azt gondolni, hogy tildy nem szereti a moderátorokat
Tiv : linket Én ilyet mondtam volna? Ha igen, akkor tévedtem, megesik az ilyesmi....[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
Azt se tom mit jelent a maszkulinitás
Hát rarri, JLH nem rossz bige
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz ngabor2 #5215 üzenetére
Áhh értem
Ezt csak én nem tudtam hogy mit jelent??
tiv... én kérek elnézést
Akkor mit nézel??[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz BlacKSouL #5216 üzenetére
húnetuddmeg...
hozzá vagyok szokva, hogy ződként csak te flangálsz errefele. bár te valszeg tudtad volna, hogy mit jelent.
pohár: ha nincs benne az alap, vagy bővített műveltségben, akkor kereső (alias google). én se magamtól vagyok ilyen okos (magamtól csak szép vagyok... hogy teszteljem én is a plafont )
tildy: már a táborban se hitte el mindenki, hogy pulóver volt csak
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz tiv83us #5217 üzenetére
Hát azért kell akkor már hardcore rugby-t nézni, ha egyszer nekiáll az ember. (All Blacks rulz, haka-haka! ) Nem ilyen kipárnázott, sisakos polkorrekt verziót. (De nehogy komolyan vedd ám, a tavalyi Super Bowl alatt én is frankón tomboltam. )
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #5220 üzenetére
Megéri szerinted valamelyiket megtenni?
Most nagyon toljuk az online fogadást
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #5228 üzenetére
Nem legális??
Deszar...
De miért??
Oksa, lökj egy bankszámlaszámot
-
BlacKSouL
addikt
iwiw üzenetek nektek is sz@r? Nekem nem tölti be őket, és küldeni sem tudok adatlapról kattintva.
Kidus: Aaaszta az az avatar (ebben meg én vagyok lemaradva? )
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
(Kolombusz)
veterán
mai mérleg: 1 liter red bull, 2.4 g lecitin, 300 megtanult beugró kérdés
-
rarri
senior tag
Jó éjszakát mindenkinek ! Kidus, Tiv, szép estét !
Bannoltam magam holnapig.Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
tildy
nagyúr
válasz tiv83us #5224 üzenetére
Mifelénk a randikat hívják úgy Amúgyis, már egy hete velem lakik Eljegyzés majd infected bulin
Remélem
De addig is egy hónap után megkérdezték , van e programom az elkövetkezendő 30 évre. Mondom most már van.
Amúgyis vele borulnak az elvek. Simán belemennék ilyesmibe. Na jó kicsit azért gondolkodnom kéne rajta[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #5236 üzenetére
banyek, ez a lecitin télleg hatásos?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
válasz VoDaFoNe #5243 üzenetére
Ki tudja??
Még csak 14-15 körül vagy ha elsős vagy, leszel még nagyobb is"Kedvelem Önt... Eszembe juttatja milyen volt fiatalnak és hülyének lenni"
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Microsoft Excel topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dark Souls sorozat
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest