Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #48698 üzenetére
Mondták hogy lehet még tud vele szoptatni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kételkedem
addikt
válasz BlacKSouL #48699 üzenetére
Rokonom négy db van, mind a négy a közelemben él. Arról tudnék, ha te is itt élnél!
Pszychonaut: thx!
pohár: aham, és azt is mondták, hogy a Titanic nem süllyedhet el
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #48702 üzenetére
Hát nem számoltak a jéggel...
De minden nőnek 2 melle van (alaphelyzetben)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pisztillus
senior tag
Ha gonosz akarnék lenni, akkor most leírnám, hogy ebben a mondatban melyik az a kettő...
De nem akarok az lenni. Mert nem olyan fokú, mint a j vs. ly csere.Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
BlacKSouL
addikt
Ma délután nem is igazán létező erkölcsi problémáimért cserébe törlesztettem de valahogy nem érzem magam különösebben jobban.
Mondom máshogy. Valami miatt amit tettem és próbáltam tenni erkölcsi ellenérzéseim kellettek volna hogy támadjanak. De nem támadtak. Viszont ma segítettem embertársaimon, méghozzá az ügyben érintetteken. De valahogy úgy érzem hogy mégis egy szerencsétlen lúzer vagyok ami a dolgok jelen állását illeti. Katarzis sehol. Sőt.
Aki érti érti, aki nem...bocs, nem kezdem elölről a sztorit. Amúgy senki nem érti szerintem, de ez van. Ki kellett írnom.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
válasz Pisztillus #48706 üzenetére
ly-t?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #48710 üzenetére
Az alapszitut talán. Azoknak lehet hogy megy is privi ha kíváncsiak.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Pisztillus
senior tag
Nem, nem a ly-ost (elipszilonost) gondoltam, mert az így jó. Csak kicsit kiütközött belőlem a gonoszabbik felem, de ezt tudd be az egész napos dobozaprításnak (10 centis darabokra), hogy a szemétben kevesebb helyet foglaljon. Ha most tollal kellene írnom, azt hiszem, gondban lennék...
Na jó, megsúgom: vessző előtti szünet, és a mondat végi írásjel (hiánya). De csak azért, hogy tudjál aludni...
Ám mint mondottam, ez nincs egy súlycsoportban a j vs. ly cserével. Ráadásul én is szoktam ilyet... (Mármint írásjeleket elhagyni.)[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
venember83
nagyúr
válasz Pisztillus #48712 üzenetére
Én is vagdosnék dobozokat meg mást is. Késsel. Esetleg nem oldható meg, hogy elküldöd postán az aprítanivalót, én felszeletelem, aztán visszaküldöm neked, te pedig állod a posta díját és egy kis szerény honoráriumot is biztosítasz énnékem?
BS: Hümm, akkor talán jöhet, azok az emberek talán örülnének, ha tudnák, hogy esetleg mi történt.
-
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #48707 üzenetére
Hát jól gondoltad hogy senki nem értette, legközelebb az ötös nyerő számait kérjük
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #48713 üzenetére
Aki késsel vagdalkozik, és ezért még honoráriumot is kap az a sebész. Esetleg a hentes, de az nem kap honoráriumot. A hentes legfeljebb orbáncot kap, ha orbáncos volt a disznó és van egy kis sérülés a kezén.
BlacKSouL ne becsüld le a jelenlevő amatőr lélekbúvárok bele/át/együtt érző képességét
Pisztillus: szelektív hulladék gyűjtés vagy szemét?
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #48715 üzenetére
Így már bele tudom rakni a szelektívbe is, így még az is lehet belőle. Eredeti állapotában az ajtón sem jutottam volna ki vele...
Venember: Még ha kés... Snitzer és olló!
-
NoLF
veterán
hádevau... ez a Honda idén nem látja a Tátrát.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #48718 üzenetére
Autócsere?
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #48719 üzenetére
Friss még a kocsi és becézi is, szerintem nem vetette még le.
Nem megy a Tátrába, vagy megy de nem a saját kocsijával. Szerintem.
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #48718 üzenetére
gazdaságosabb és bővebb helykínálattal rendelkező alternatíva merült fel, s jelen helyzetben nem haragszom ha feleannyiba kerül az út
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #48723 üzenetére
tudom, sír is szegény... pedig kapott két szép 5gen 4d vti ülést előre, örült nekik
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #48723 üzenetére
Vagy csak józanul belátó...
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #48726 üzenetére
Ez egy ilyen nap...
-
venember83
nagyúr
válasz Pisztillus #48727 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #48726 üzenetére
majd biztos, de most hétvégén nem vittem haza a gépet, szombaton raktuk be egyébként, nagyon fincsi
-
7
addikt
válasz venember83 #48731 üzenetére
Az én időmben ilyen kis suhanc vénemberek nem mertek volna így beszélni egy nyugdíjassal. Micsoda tiszteletlenség!
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #48731 üzenetére
Pedig ő nem is szokott ide járni...
-
Csabee.
nagyúr
jóóéjt mindenkinek
Üdv: Csabee.
-
pohár
félisten
Piszti... nagy arc, de főleg a csaja...
Le akartam tépni a golyóimat[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
Neeem
De lehet célravezető tett lett volna...Nyugdíjas kért tőle kölcsön, és amit vett kavics ventiket én vittem neki az árát, de a barátnője melóhelyére vittem (egy benzinkúthoz), csak csúsztam vele pár napot, lehet volt egy hét is
Erre mondja Norbi hogy vigyem már a pénzt mert az asszony azt üzeni nekem hogy letépi a golyóimat
Mondom ejj, de kis harciasEzt visszamondtam neki a benzinkúton, egyből el is pirult
-
Egész este tanultam: angol, matematika, irodalom. Kész vagyok. Eldőltem.
Bye!A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
zolynet
veterán
jól indul a reggel/nap/hét...4főszerverből 1 legalább megy ... remélem az időközben meg elfüstöl
Life is too short to stay stock!
-
tbs
addikt
HI! A Nokia 5110 az tud rezegni..? Magától, természetesen.
Nem, nem tud. Csak tuningos akkuval... Elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
De utállom amikor szitál az esö. Essen vagy ne legyen inkább semmi.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
addikt
Szép napot, mi ez a VIP rang ?
MOD: Megtaláltam, visszaolvasás Rolex (vagy Rulez )
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest