Hirdetés

Aktív témák

  • zolynet

    addikt

    válasz Bubu79 #46690 üzenetére

    szevaszjóreggelt
    akkor had szóljon
    Csütörtökön nekiálltam 1órás otthoni webes személyiségzavarosvagye meg baltásgyilkos tesztnek, 30p után sql hibával elhaslat, mondom rohagggyatokel én még1x tuti nem megyek rá. Mondták is h látták h csak félig jutottam és h miért nem jelentkeztem be újra. Meee dógom vót ember....nem fogok 9ó meló után 2x1órát ezzel szarakodni.
    Aztán tegnap mentem 2. körre interjúra, pesze a kiscsaj aki jelezte h mikorra és hova menjek elfelejtette közölni hogy 1,5órás lesz, én meg úgy gondoltam h 1ó parkoóórás bedobásos játék csak elég lesz. Na ez ki is derült rögötön fent, így felajánlották h a mélygarázsba álljak be, ok, még egy kör futás. Na akkor elkezdődött a teszt 1fele ami logikai, iq-s feladatból állt. Egésznap nemettem, hét tulnyomó részeében 4:45kor keltem, úgy leblokkoltam hogy namég. Most fordult velem először ilyen, ezt a részét sosem értettem. Na itt mondom már a szakmai teszre se kell mennem.
    Erre aszongya semmi baj van ilyen szövegértési is, akkor azt.....mondtam is érzem h ez sokkal jobban fog menni. (főleg ha berendelsz két pizzát) Persze a tesztek időre mentek.
    Az ment úgyahogy, de inkább szar lett az is. Aztán jött a szakmai teszt ott meg brillíroztam, remélem az nyom többet a latba. Kölcsönös szimpátiát érzek, reménykedni reménykedem, de nem élem bele magam, majd jöv hét csüt-ön jön a válasz. Hát ennyi.
    Sztem kicsit túlspilázzák ezt a dolgot, ennyire nem kellene rámenni hogy mindenki sorozatgyilkos és tuti defektes, mert nekem kicsit ez jött le.

    megyek lefőzök egy erős kv-t

    [ Szerkesztve ]

    Life is too short to stay stock!

Aktív témák