- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
-
Racecam
nagyúr
válasz parandroid #12051 üzenetére
Házigazdának meg még szarabb. (Basszus, ez mail akart lenni... )
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
NoLF
veterán
dolgozni meg a legszarabb.
hopp, be se akartam jönni...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
venember83
nagyúr
válasz Pisztillus #12052 üzenetére
Nem-nem. Megyünk az újabb havas tél felé, de előtte lesz nyár, amikor lehet erdőket járni kétkeréken. A tavasz meg ősz csak töltelék.
Basszus, ez gondolat akart lenni.
-
kételkedem
addikt
A Veszprémben feloszlott köd Kisvárdán száll alá
Fél órája még gyönyörű napsütés volt, most olyan köd van, hogy a napsütés épp hogy átdereng. A munkanapom sem az utolsó a héten, holnap is jövök melózniSzép napot mindenkinek!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
dokar
addikt
-
venember83
nagyúr
Testhez álló munka, depresszióról szóló oktatófilm, miért gondolom, hogy ma nem sokat fogok mosolyogni...
-
NoLF
veterán
szobafestő, víz-fűtés-gáz szerelő, orvos, nővér, állatorvos, rendőr, mentős, tűzoltó, biztonsági őr, bolti eladó, felszolgáló, szakács, üzletvezető, kocsmáros... stbstbstb
elég sok egészségtelen ember van ezek szerintThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Racecam
nagyúr
-
kételkedem
addikt
Azért abban adjunk igazat, hogy egészségesebb hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között dolgozni, mint három műszakban, vagy folyamatos munkarendben.
Jómagam az éjszakázást nem igazán tudtam megszokni sosem. Másnap mindig "másnapos" voltamHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
dokar
addikt
-
tildy
nagyúr
Nekem meg még olykor este 11 is, de akkor cska otthonról.
Tegnap is épp boltban voltam, mikor egyik ügyfél hív.
Ja kérdés: w890i vagy e51?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #12067 üzenetére
azt nem vitattam
nekem hétfő-péntek 8-17 (pénteken 15) a munkaidő, mégis mindig dolgozom (most hogy van fordítanivaló) még hétvégén is 8-24ig...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #12071 üzenetére
Uramnak van ilyen lehetősége, hogy melyiket szeretné
"Hozzávágják"
Na azt mondja, zenemobilja már van (w300i), szóval...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
addikt
Szép napot mindenkinek. (vihar előtti csend időszak)
-
NoLF
veterán
miért kéne felelősségre vonni bárkit is? büntessük csak meg a légpuskával önmagát védő idős bácsit, igen! hajrá, hajrá!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
válasz Racecam #12078 üzenetére
Telefonálásra, rádióhallgatásra, zenehallgatásra nekem TÖKÉLETESEN megfelel. Csak az akksija haldoklik már az enyémnek.
Majd ha már nagyon elegem lesz belőle, akkor veszek philisp 9@9u-t vagy w910it.
Mellesleg szép telefon, én szeretem. Két éve vettem, mert ilyet akartam . Külsőre tetszett, a gombjai nem zavarnak, max a 128-as kijelző aggasztó kicsit. Nem véletlen, hogy 2. telómnak is w300i lett véve (amit aztán végül elcseréltem párommal, neki sagemje votl, na az katasztrófa, nem szeretem, de legalább ingyen hívjuk rajta egymást ).
De ahogy sokan mondanák, én szeretek szembemenni másokkal , azok véleményével és izlésével
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Nagy a nyüzsgés a városban, van, ahol alig lehet közlekedni, a temetőnél a buszok sem állnak meg, mert annyi autós van a polgármester temetése miatt.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
NoLF
veterán
hát ezt nem hiszem el. elvitték előlem az autót!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
-
tildy
nagyúr
Minek neked autó, itt pesten rommá verik, meg amúgyis bkvval jársz.
Hm, mi meg lehet kapunk holnap egy napra egy i20t vagy i30t.
-
kételkedem
addikt
"A jogszabályok szerint jogos védelmi helyzetben először is a rendőrséget kell értesíteni." Badarság!
Jogos védelmi helyzet - BTK 29. §
(1) Nem büntethető, akinek a cselekménye a saját, illetőleg a mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetőleg ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.
Remélem a bácsi "megússza"Eladták azt a fitt Civicet, amivel szemeztél?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
FehérHolló
veterán
Szar az élet.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
zolynet
veterán
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #12095 üzenetére
kérsz még egy kanállal?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Mr X
veterán
Sziasztok!
-
rarri
senior tag
válasz Pisztillus #12052 üzenetére
Köszönöm szépen ! Megvolt a második kezelés, és csak kicsit fájt ! Nagyon ügyes a doki nénim !
dokar : Már akár napozni is lehetne!
Fehérholló :
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
bandus
veterán
válasz bolondember #12077 üzenetére
énis ez mellett voksolok
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest