- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Algieba #11348 üzenetére
Nagyon durvák a képek!!
Bon3ss... nem mind1 milyen váz van a gépen??
Vagy az azért kell hogy jó drága legyen, mert az tartja a macro obit, és hogy ne szakadjon szét a ház tőle?[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
WEBER
tag
kérlek segítsetek.
Az a kereső kellene amivel itt a fórumban egy felhasználó összes hozzászólását ki lehet keresni, listázni.
tudom hogy van ilyen ugy 1 éve láttam valahol de most egyszerűen nem találom.
köszi a segítséget.
Ne mássz fára ha nem tudsz úszni mert könnyen elüthet a villamos. http://www.aaaah.dreamworld.hu/
-
bnss
veterán
Vagy én értelek félre, vagy Te nem érted mit jelent a váz. Itt egy példa dSLR vázra. Nagyon kezdő vagyok fotós témában, szvsz nem mindegy, milyen vázat használsz.
WEBER: böngésző címsorában a friss.html-t átírod keres.php?suser=felhasználónév-re, vagy egyszerűen a részletes keresőt választod az adott topicban, és ott kitöltöd a Szűrés felhasználó szerint mezőt.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
pohár
félisten
Hát én erre gondoltam a váz alatt, csak nem értem miért kell cserélgetni, miért nem jó az amit kapsz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bnss
veterán
válasz venember83 #11354 üzenetére
Dehogynem!
pohár: nem kell cserélgetni, de ha már eljutsz egy bizonyos szintre (amikor már nem csak kattintgat az ember - mondjuk ez inkább kompaktokra igaz, persze dSLR-t is lehet auto módban használni), akkor egy belépőszintű dSLR váz már kevés, igaz az objektíveket könnyebb "kinőni".
---
Mára ennyit, jó éjt!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Mindegy mennyibe fájt neki a gép beszerzése. A lényeg, hogy megörökítette eme cuki állatkát. Eddig csak eredeti méretben, élőben szemléltem. Tényleg aranyos.
A fejtora nagyobb mint a potroha. Ha éppen ugrani készül, előtte az egész fejtorát mozgatja, mint mi a fejünket, ha nem elég a szemünket forgatni. Ő eleve képtelen a szemei mozgatására. Bájos, ahogy felemeli a fejtorát, aztán fordul erre, fordul arra, megint szemlélődik, majd picike láb beállítás után, elugrik.
A pók tutira nem élvezi, hogy a tenyeremen "futtatom" meg ugráltatom, de nekem öröm a szemlélése. Természetesen csak pár percig tartom fel, aztán visszateszem oda, ahonnan felvettem.Annyi csodálatos állat van mindenféle méretben. Kár, hogy a legtöbb ember leragad az unalmos kutya-macska párosnál.
Pedig még cuki a gőte, a levelibéka, a földigiliszta. Igen, nagyon aranyos a pici szájnyílása a fején. Tessék közelről megnézni.
De aranyos a vizibolha, az unka, a kuvik, a cickány, a korai denevér is.
Ha valamit kihagytam, pótlom.Az állatok szépek. Mert a szelekciós tényezők semmit sem hagynak életben, ami tökéletlen.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
zolynet
veterán
Osterbrau-ban 2korsó sör, 2mandula pálesszal, pont elég is volt, hétfőre
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz bolondember #11359 üzenetére
azt nem hallottam, de voltunk már ott többször is, de legközelebb jobban figyelek
-
pohár
félisten
Szép álmokat!!
Algi az írásod olyían hosszú hogy majd elolvasom később
-
pohár
félisten
válasz Algieba #11357 üzenetére
Cickány helyett cigányt olvastam
Földigilisztának nem láttam még a száját
-
pohár
félisten
Wwwwwáááááááá
Thrawn macskája
-
pohár
félisten
Mindenki eltűnt??
-
BlacKSouL
addikt
Nagyon sok minden múlhat a vázon is, pl a szenzorméret többnyire erősen ár és szolgáltatásfüggő.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Én itt vagyok a gépnél, csak éppen kikészültem néhány fura emberegyedtől.
Azért még meg lehet lepni engemet... ennyi bizarr, ízléstelen figurát...A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pohár
félisten
-
Kedden megyek az ismerősömhöz, hogy beszerezte-e már a pasztát, amivel lekezelem a kijelzőt, meg a fóliát, amivel levédem a további karcoktól.
A telefon biztosan megvan. Teljesen beragadt mifelénk az okostelefonok piaca.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pohár
félisten
válasz Algieba #11368 üzenetére
Okés, rendicsek
Majd ha leápoltad egy hiperszuper makrót toljál már a kijelzőről, igazából arra kíváncsi a srác
-
-
válasz neduddki #11372 üzenetére
Nem én feledkeztem meg rólad, hanem az ismerősöm.
Az ezüst 6310i-t eladta, a feketét pedig nem adta oda a szervizes srácnak.
Most nem tudom, hogy mi van. Kértem, hogy szerezzen egy jó 6310i-t, de sürgősen.
Kedden megyek hozzá friss hírekért és átnézni az állományt.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Pisztillus
senior tag
Elléptem aludni, sziasztok!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
zolynet
veterán
válasz Pisztillus #11376 üzenetére
hasonlóképp .... 'ccakát mindenkinek
-
NoLF
veterán
áááá még mindig nem megy...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
neduddki
nagyúr
válasz Algieba #11373 üzenetére
HI!
sejtetetm en hogy megsem fenekik fokozodik a nemzetkozi hejjzet
koszi, de mar meg sem lepodom /nyugodj meg nem Teged hibaztatlak/
csak mar olassan beleeltem magam, mongyuk mindig kozbegyutt vmi amikro tut 6310et igertek nekem:- (
szoval akkor a a feladat adott, tudod a peremfeltetek, csak a konnyu valaszt nem fogadom el:- (udv
neduddki
p.s. mongyuk tan meg jobb is igy mitha hoszzaszokenk es utanna gyunne a lerepedes:- (
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
pohár
félisten
Sok sikert hozzá!!
Ingyen csinálod azon kívül hogy kaptál egy eredeti játékot?Kaptál, ugye?
-
pohár
félisten
-
válasz neduddki #11382 üzenetére
Kétszer tartottam neki előadást a vevő fontosságáról; hogy még a héten megvetted volna a telefont és nem véletlenül kértem tőle nyomatékosan, amit kértem, hogy legyen kész a fekete 6310i.
De ma megyek hozzá és én magam veszem kézbe a 6310i sorsát. Szó szerint fogom a telefont és átmegyek vele a szervizeshez.
-
Leteszem Aspire-t.
Eleget lógtam a hálón.A mobilmániám csalódottan feladta a keresést. Egyszerűen nincs olyan mobil, amire le tudná cserélni az E60-ast.
Egyszerűen túl jó az E60. Mindent tud, amire jelen időszakban szükségem van. Megbízható, sosem fagy le, és egyedi a külseje.
Jól választottam.Jó éjt és szép álmokat!
-
zolynet
veterán
szépnapot, ma sem fogok unatkozni
-
kételkedem
addikt
válasz zolynet #11390 üzenetére
Mit fogsz csinálni?
"Megjön a kedve, ha vár a keddre!" Remélem mindenki otthon hagyta a hétfői hangulatát és fronthatás sincs, így mindenkivel sikerül emberi kommunikációt kialakítanom.
Szép napot mindenkinek!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
addikt
válasz kételkedem #11391 üzenetére
Szépeket neked is, meg mindenkinek.
Fronthatás nincs, legalábbis nem érzem.Az idő szürke, nedves, de te legyél kedves.
-
zolynet
veterán
válasz kételkedem #11391 üzenetére
gondoltam megreggelizem ... de aztán a kisboltban rögtön jövök tábla fogadott, úgyhogy skippeltem a reggeliprojectet
du lesz inkább mozgalmas: gyógyszertár, nagybevásárlás, eddzés, meg asszonkához is át kéne nézni, a takarítás sztem nem a mai napi program lesz már .... sűrű ez már így is
-
kételkedem
addikt
Szép gondolat, megfogadom!
Épp most állt előttem egy csinos szöszke. Ez volt az első ilyen intéznivalója, kedves, mosolygós voltam
Sőt az azután következő ügyféllel is kedves voltam, pedig próbálkozott nálam a villantós módszerrel. Megvillant egy 20.000 Ft-ost de nem adja ide vagy nem azzal fizet. Az ember agyában a 20.000-es képe van és abból ad vissza.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #11394 üzenetére
wow micsoda technikák vannak, bele sem gondoltam hogy ezért szoktam többet visszakapni az 5ösből, mint kellene
-
NoLF
veterán
ma reggel is igazán jó kedvemben találtak
-
kételkedem
addikt
Sok pénztáros lehúzó trükköt ismerek, sajnos ritkán azért még átvernek.
Van az előbb említett villantós. Nem kell bele rakni a pénzt a kasszába, addig míg nem adtam vissza belőle
Van amikor pénzváltást színlelve addig cserélgeti a bankjegyet, míg nyereséggel ki nem tud szállni a bizniszből. Nem váltok pénzt
Nagy összegnél, ha sok címlettel, jó sok papírpénzzel fizet, előttem megszámolja, majd úgy adja át, hogy egy bankjegy a markában marad, amit takar, tehát nem látom. Mindeközben nagyon nyugodt, határozott. Az ember agya azt látja, amit látni szeretne. Az agyadban az a kép él, hogy az előbb előttem számolta meg a pénzt, pont annyi amennyinek lennie kell. Valamelyik munkatársamat megkérem, számolja át a pénzt. Ha kevesebb, mosolyogva átadja a hiányzó bankjegyet!
Fizetés közben eltereli a figyelmet szövegel, visszakérdez, forgolódik a rokonjaival, kiáll a sorból, téblábol. Nincs mese, figyelni kell#11396: ejnye, így elküldeni valakit
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
válasz kételkedem #11394 üzenetére
én meg mindenhol kártyával fizetek erre nem tudsz vmi trükköt? pl, hogy megvillantom a mastercardot és visaval fizetek.
(#11396) NoLF: hihi, de bírnám, hogy vissza írná neked, hogy "nem vagy nő, de még lehetsz!"
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #11397 üzenetére
2,5 évig voltam valutapénztáros (is) egy takarékszövetkezetnél, de nem figyeltem meg az ilyen technikákat ennyi idő alatt
csak figyeltem, és nem adtam esélyt az átverésre. egyszer nem volt pénztáregyezésem az ott töltött idő alatt, de azt elsöröztemThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zolynet
veterán
ismét bebizonyosodott h ez még mindig Magyarország -> link ... inkább nem írok semmi hosszasat
"Az ok a tervezők szerint: ez a híd adottsága." még meg is magyarázzák, neeeeeeee
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest