- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
-
Killing
addikt
-
pohár
félisten
válasz Csabee. #3608 üzenetére
Nem, őt ismerem
De már válaszoltál egyszer a kérdésemre hombreEz a Jammal gyerek jó volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
Ez a rock zenekar vagy mi a fene is mehet a levesbe.
-
nagyúr
válasz venember83 #3610 üzenetére
megsül.
"Főnök, mi az a sül?" : ))
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pohár
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Ez az Andre gyerek nem semmi
-
Psychonaut
veterán
válasz Csabee. #3618 üzenetére
Annak az arcnak olyan magas hangja van mint Bruce Dickinsonnak... remélem lesz olyan, mikor Iron Maident énekel majd.
Killing: azért ezt a ceruzástesztes sztorit kétkedéssel fogadom...a tanulóknak is vannak jogaik, és tuti, hogy egy ilyet nem hagynak szó nélkül...hacsak nem valami nagyobb balhét csináltak (pl. drogügylet), amit a suli nem hagyott kitudódni (a jó híre megtartása érdekében), aztán így rendezték el.
-
ToBeY
nagyúr
Tök égő Sthol mennyit bakizik, nem tud beszélni rendesen egyszerűen.Egy színésznél elég gáz szerintem.
-
Csabee.
nagyúr
Hogy lehet rendesen ülni? Mondjuk érdekesen ült a nóri keresztbe leért mindkét lába kutyák szokták így tenni a lábaikat!
pohár: csajoknak http:?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
pohár
félisten
-
venember83
nagyúr
Jó lenne tudni, hol a középpálya, mert pályán nem voltak. Legalábbis nem látszott.
-
Csabee.
nagyúr
-
Killing
addikt
A múltkori Beatles száma nagyon tetszett.
Valaki nem tudja hogyan lehet msdnaa előfizetést szerezni occsér? Úgy értem hogy w7-et le tudjam tölteni róla legálisan.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
ToBeY
nagyúr
Valaki gyorsan "dolgozik" már youtube-on van a mai adásból 1-2 előadó.
-
Ijesztő éj... ha elrontottam a nálam vendégeskedő N93-ast, forró lesz a keddi nap, amikor visszaviszem a tulajának...
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Killing
addikt
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
BlacKSouL
addikt
ki??? Kicsoda a hölgy??
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
válasz BlacKSouL #3640 üzenetére
HI!
az utolso kep. hat biszto shogy nem besseneyi kriszta:- )))
udv
neduddki
p.s. minden tiszteltem krisztae felreteske elkeruelse vegett
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Csabee.
nagyúr
No elkezdem nézni a Family Guy-t.. sok jót hallottam róla, hát kíváncsi vagyok
Üdv: Csabee.
-
pohár
félisten
válasz Csabee. #3642 üzenetére
Imádom
Nagyon jó sorozat, csakis ajánlani tudom!Annyira beteg hogy ááá, sírni tudok rajta a hülyeségtől
"Ne piszkáld a termosztátot..."
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Mekkora zene
-
pohár
félisten
Szedd le torrentről, máshonnan nem fogod tudni beszerezni, még megnézni se
-
Dylen
senior tag
én ma szembesültem azzal hogy ismerek a Soldiers Crew-ből pár embert.
Mondjuk ők nem jutottak tovább vagy két hete, mind1.A Savannah-ból meg ma kiraktak minket mert záróra volt, de nembaj, úgyis sok volt színesbőrű, nem győztük visszautasítani őket.
[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Killing
addikt
Szép jóreggelt!
Dylen: Timeszből nem ismersz véletlenül?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs