- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz Psychonaut #3851 üzenetére
Ezek szerint csak nekem volt új a dolog.
Egyébként egész jó "magyarsággal" mondta azt a pár szót!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz Psychonaut #3854 üzenetére
Igen, tényleg Izraelben született.
[link]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Sipi16
őstag
Kaptunk szombaton ismerőstől pár új képet és levittük a pincébe. Semmi komoly csak ilyen kommersz cuccok. Erre valami gyökér kivágta a pinceajtót. Szerencsénkre semmit nem vittek el, de ha anyum nem küldi le apámat csavarhúzóért reggel akkor lehet, hogy egy hétig bárki bármit elvihetett volna onnan. Mázlim volt mert az ajtó előtt voltak az új alufelnijem meg anyumnak is a télikerék alufelnivel. ez ca. 6000.
Ezek után bementem a suliba és elfelejtettek nekem szólni, hogy megbeszélés lesz és elmarad az első órám. Ennek örömére majdnem az összes szöget elgörbítettem az első kerekekben.
mod: [link]
Azt már el is felejtettem írni, hogy még a svininfluensa elleni oltást is megkaptam.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Csabee.
nagyúr
Amióta van ez a Benkő show, azóta a fókusz fele arról szól hogy mi lett a Benkő showból kiszavazott "sztárokkal"
Üdv: Csabee.
-
kételkedem
addikt
Nagyon jó pinceajtó! Az egyetlen hátránya, hogy az utolsó csavarhúzóig mindent lehet látni. A lakatról és a "lakatnyelvről" csinálnál fotót? Nagyszerű, hogy védve van a lakat. Így nem lehet leütni, levágni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Csabee.
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Nocsak - mi járatban errefelé és mikor?
Véncsont: Azért egy ekkora autóval előadni egy ilyen műsort, az nem kis rutint feltételez
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
A jó öreg 6-os út - kéretik vigyázni, a helybéli yardok nagyon szorgalmasan cipelik mostanság magukkal a háromlábú rendőrt
Valamint mostanában nagyon ravaszul egy sötétkék, jelzés nélküli Ignis-ből is szeretnek Batmant játszani
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Sipi16
őstag
válasz kételkedem #3861 üzenetére
Persze, csinálok
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
bnss
veterán
Köszi a tippet, mostanában nagyon elemükben vannak, este a városban nem tudsz 500m-t úgy menni, hogy ne jönne szembe egy búgótaxi... Legjobb a rejtőzködő piros Lacetti a buszmegállóban.
Volt szerencsém az "új" 6-oshoz, siralmas, amit a "hidaknál" műveltek...
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
Búgótaxi - ez jóóó
És találó - iszonyat hangja van a fényhídnak, ha éppen nem jár a motor és nem üvölt a sziréna - mintha a fogaskerekeket darálná ezerrel
És hogy honnan tudom? Ez legyen az én titkom - de ültem már ilyenben
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #3870 üzenetére
Csak ilyen volt a kocsmában Amúgy már nemtom honnan van.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Napi agybaj: [link].
upd.: Ismét megkezdődött egy TopGear szezon, yippie.
Bon3ss: Ezt a transporteres-rendőrös viccet nem értem. Tudom, üljek le.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Bilincs nem volt Illetve volt, csak nem rajtam, szerencsére
Bütykös taxit már hallottam viszont
Véncsont: Kreatív a srác, meg kell hagyni
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz venember83 #3873 üzenetére
Gondolom volt már dolguk vele egy buli után: [link]
Bubu: tényleg, a bütyköstaxi.
---
szerk.: mára ennyit, még egy kis tervezés vár rám az éjjel. Jó éjt előre is mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #3875 üzenetére
Lehet hogy fordítva kell inkább, a curacao sűrűbb szerintem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BlacKSouL
addikt
válasz kételkedem #3875 üzenetére
Megdöntöm a felespoharat, hogy a curacao kijöjjön egész a szájáig, és egy régi nagyon vékony falú feles pálinkáspohárból csurgatom át a narancsot vékonyka sugárban, lassan engedve lefelé a curacao-st, hogy szépen rétegződjön. Látszólag keveredik, kicsit biztosan, de kellő mennyiségű narancs után szépen összeáll a dolog.
mod: Ja, lényeg hogy a narancs sugár a segédpohár szájától a folyadék felszínéig minél kisebb távolságon jusson el, minél lassabban.
Egyéb kérdés?[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #3880 üzenetére
Mindenre. Vagy a végső kérdésre is pl, ha konkrétan kérdeznéd
Amúgy a zöldre vonatkozó kérdést vártam pl Meg az átlátszóra.[ Szerkesztve ]
-
polaar
tag
válasz venember83 #3880 üzenetére
Az Élet, A Világmindenség Meg Minden nagy kérdésére.
-
ToBeY
nagyúr
válasz kételkedem #3884 üzenetére
Egy kiskanalat megfordítasz és azon csúrgatod le a curacao-t.Szerintem először narancslé aztán curacao.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
36,4, 36,9 és 36,7 °C a testhőmérsékletem a lázmérő szerint, három, öt percen belül végrehajtott, egymást követő mérés alapján. Csak én érzem kicsit pontatlannak ezt a digitális műszert? A dobozán 86%-os pontosság szerepel. Ez így értelmezhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #3886 üzenetére
Bizonyára parallaxis hiba - a leolvasott érték függ a skála betekintési szögétől
-
Csabee.
nagyúr
Nem hiszem el hogy ez a benkő milyen jó csajjal randizik! Ez a legszebb lány
Üdv: Csabee.
-
-
Bubu79
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #3886 üzenetére
A 86% pontosságba ennyi belefér nem?
Ha a testhőmérsékletedre vagy kíváncsi, akkor mérd meg kétszer és átlagold. 36,4 és 36,9 átlaga ~36,7 Ja és örülök, hogy teljesen normális a hőmérsékleted! Sem kihűlés, sem láz nem fenyeget ebben a pillanatban! Azért egy sört igyál meg, biztos ami biztos alapon...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #3893 üzenetére
Akkor elszúrtam azzal, hogy háromszor mértem? Fákk. Sör kizárva, sok bennem a gyógyszar.
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #3894 üzenetére
Sok gyógyszer akkor szokott lenni, ha beteg vagy. Ez esetben gyors gyógyulást!
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #3895 üzenetére
Sőt, akkor szoktam testhőmérsékletet is mérni. Kösz.
-
BlacKSouL
addikt
Azért egyszerűbb ha a curacaot teszed alulra, úgy nem kell keresztülmásznia a narancson, és tisztább marad mindkettő Nekem egyszerűbb hogy alulra c, rá a narancs, minthogy narancs, és rajta keresztülfolyatni a c-t.
Nem beszélve arról ha 3 vagy több réteget akarsz. Akkor már nem jó ha összevissza keverednek. Így is nehéz eltalálni a vegyes színek keverését, hogy az egyes rétegek megmaradjanak. Ha túl híg a köztes szín, akkor a fölötte lévővel keveredik, ha túl sűrű akkor meg az alatta lévővel. A legegyszerűbb volt talán a 4th Level tetejére a vodkát rányomniAláírás (nem kötelező megadni)
-
pohár
félisten
De fontosabb a fajsúlyukat tudni, pl egy Flaming Lamborghini-nél már észnél kell lenni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
Most találtam youtube-n egy csávó-t aki baromi sok koktélt csinált videóval illusztrálva
Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- Politika
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest