Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Szép napot!
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Tim82
félisten
válasz zoltanz #27003 üzenetére
Ahhoz nekem melegnek kéne lennem, neked pedig legalább intelligensnek, hogy valami kárpótoljon engem a csúnyaságodért. Dehát sajna ebben sem vagy partiképes.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz zoltanz #27005 üzenetére
Ismered azt a kifejezést, hogy valaki "annyira hülye, hogy az már szórakoztató"? Alkalmaztad már magadra? Itt mostanában elég sokan szokták rád, de ne vedd észre magad, mert akkor még abbahagynád... és akkor min röhöghetnénk?
Mellesleg ha gyűjteni akarod a hsz.-t, akkor menjél szakmai topikba, ott esetleg jobban számít egy hozzászólás súlyozása. (Ha meg úgy értetted, hogy én gyűjtöm a hsz.-t, csak épp a magyar nyelvtannal nem vagy tisztában, akkor jelzem, hogy nem szorulok rá, nem azért járok közösségi topikba... )
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz zoltanz #27008 üzenetére
Szájkaratézáshoz valóban nem árt némi alapvető magyar nyelvtani ismeret is, nyilván csak annak birtokában menne. Pl. ez eléggé necces: "Akkor meg a búbánatnak nekem irogtasz nekem?"
Lehet, hogy abba kéne hagynod az okoskodást? Nem megy ez neked...
Engem különösebben nem izgat, hogy mit csinálsz, ne értékeld túl magad, csak röhögök, amikor éktelen baromságokat írsz. De nincs ezzel semmi baj, kell ilyen is.
-
Tim82
félisten
válasz zoltanz #27010 üzenetére
Ne aggódj, nem rajtad fogom, hiszen reménytelen esetekkel minek foglalkozni?
-
nagyúr
jóreggelt.
látom, dúl itten a szerelem...
pedig az, mint tudjuk, setét verem...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Csabee.
nagyúr
Volt valaki tegnap Studioban ?: Jó volt nagyon
Üdv: Csabee.
-
neduddki
nagyúr
HI!
valaki elmagyarazhatna nekm, hogy mi a peknek vannak oda egeysek ,hiogy az alalaphoz meglegyen a cd, foelg eg regebbi cuccnal???
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tildy
nagyúr
Úgy látom egyesek jobban járnának ha befognák a lepénylesőjüket....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sipi16
őstag
-
neduddki
nagyúr
válasz ngabor2 #27015 üzenetére
HI!
sorold
udv
neduddki
mod: mongyukaz is igaz, hogy egy ne,tulzottan zoldfulu cimboranal enkem kellet megmutani a driverffelelsi hejet azert az meglepett:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ngabor2
nagyúr
válasz neduddki #27021 üzenetére
meglehetősen névetlen lapoknál napokba telt a vadászat.
FuSi noti életre keltése újratelepítés után egy rémálom, és több óra vadászat volt.most viszont hajamat tépem, mert egyszerűen nem bírok usb-ről bootoló és települő xp-t összehozni. már egy xp-t fel is tettem virtuális gépre, de semmi értelmeset nem bírtam összehozni 2 nap alatt linux alól már feladtam.
-
pohár
félisten
Szép jónapot!
Erős este volt, megyek is tovább filmezni meg kajálniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
neduddki
nagyúr
válasz ngabor2 #27022 üzenetére
HI!
ne viccelj ma, keresse a fene ahozzavalo drivereket /ezt pont ojjan mint a korabban emelgetett kollega nekiall cpq driverekt kersni ahejet hogy az inteltol leszedett volna mindet/, leszedem a gyartotit /aszt meg siw/ecerest kiagya es minxki bolodg/ amugy pont a fusinal kedvelem az otomata driverest /intel wifinel a halozatguruk allandoan a driver frisitest javasolja, mert az intel azzal proalja foltozni a szar csipet/
amugy lehet hogy ez volt a baj addig is:- )))udv
neduddki
-
Tothgera30
Ármester
Jó estét, én megyek aludni, a mai nap kidolgoztam magam.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Killing
addikt
Napi kalória lesétálva, nincs is jobb 2,5 km bicikli tolásnál.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Dylen
senior tag
pénteki sms:
"Szia. Tudom, h. nem irhatok neked, előre is bocsi érte, de sokat jársz a fejemben. Mizujs veled, nalad minden rendben? Én ma nem doliztam, de hétvégén megyek. Sok puszi"
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
bnss
veterán
Szép estét! Fárasztó egy nap volt, szellemileg pláne.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #27026 üzenetére
ezzel kezdtem, de nem másolta fel a kész image-et a pd-re.
ha ézzel felmásoltam, pontosabban linux alól dd-vel felírtam, az se segített.hamarosan kapok elvileg egy külső cd-olvasót, azzal hátha összejön.
egy netbookra kellene fellapátolni, mert a win7 botrányosan lassú. egy ablak megnyitása több perc, közben csak teker-teker... és nem látom, hogy mit kellene lelövödözni benne, hogy használható sebességgel menjen.
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #27035 üzenetére
majd csak akkor, ha megkapod az engedélyt a tanácstúl
-
ToBeY
nagyúr
Én áldásomat adom a frigyre
-
dragonfx
veterán
baxki az milyen amikor tequilától nem tok bebaxni?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
pohár
félisten
válasz dragonfx #27043 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, hogy szar vagy
Nekem tegnap elég volt a piából egy időre, Vilmos bátyám igencsak ütős voltGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dylen
senior tag
én ma láttam egy denevértetemet a járdán
-
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #27047 üzenetére
nemtom, nem mondta
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest