- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
Nem is írtam ilyet.
A Samsung Gear Live még Android Weart futtatott.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Venn
tag
Sajnos android weart inkább a nagy márkák órái futtatnak, motorola, huawei, LG, a samsung az tizen os-t futtat ha jól tudom. A kínai óráknál azt kell nézni legalább 512 ram 4gb rom kell, hogy legyen, ezeken szinte majdnem teljes értékű android fut, telepíthetőek rá alkalmazások is én most ezzel szemezek Finow X5 3G
itt van egy video teszt is a Finow órákról
látom meg előztek
[ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
Rwatch R11 et bontogattam. Hétvégére remélem sikerült a funkciókat is tesztelnem.
[whichwatch.eu] -
snake65
csendes tag
Sziasztok.Valakinek eladó No1.D5-s óra?
-
DrBubo77
veterán
-
Krisz79
őstag
Ilyen órát használ vagy használt valaki? Mi a vélemény róla?
[link]http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Venn
tag
nem jó semmire, ha már ennyit akarsz költeni és nem akarsz külföldről rendelni, akkor inkább ezt ajánlanám
Alcatel One Touch -
snake65
csendes tag
Sziasztok!K9 3G óráról valakinek vélemény,tapasztalat?
-
Krisz79
őstag
Nem mondtam le a külföldi vételről... Csak néztem az Edigital-ba ezt a tipust..
Sajnos a méret miatt kiesett ma az Lg watch R.
A csuklóm nem túl vastag,igy tudás,kinézet, mért kombó alapján nem könnyű találni...
Eddig a legideálisabb az a Gear S2 classic...
Elsősorban Android wear , Tizen, aztán a külföldi vétel jönne szóba...
Különben a kínai technikákba nincs is olyan amibe android wear van?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, a következő paraméterek alapján keresek órát és ebbem kérném a segítségét :
- legyen vízálló
- szeretném ha lehetne sportos és elegáns szijat is venni hozzá
- a S health el jó lenne ha működne
- legalább 2-3 napot bírjon kiEddig a gear s2-t néztem és most az új gear fit 2-t. De várom a ti véleményeteket is. Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Venn
tag
Különben a kínai technikákba nincs is olyan amibe android wear van?
Ezt nem mondanám biztosra náluk nem lehet tudni a dobozra és a használati utasításokra is hangzatos funkciókat, paramétereket írnak egyelőre én android wear kínai órát nem találtam, ha valaki tud akkor azt én is szívesen meglesném
-
Krisz79
őstag
Ma megyek megnézni 1 Gear S2 Classic-ot. Nagyon alul marad a Tizen az Android wear-tól? (Miben?)
Illetve számíthat-e 1 okosórában,ha a T-től vásárolták. ( több ilyet árulnak a neten.)
Pl: előfizi mellé vették vagy részletre,stb. (nem látom át teljesen.)
Ha ilyet vesz az ember,kell tartania valamitől?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Jano_023
őstag
Én minden mobil adás vétel esetében iratok egx adás vételi szerződést,biztos ami biztos. De egy okos óra esetében nem tudják letiltani mert nincsen benne sim. Esetleg azért jo papírt íratni, nehogy eladja neked majd másnap a rendőrök kopgnak hogy a tulaj szerint elloptad az órát. És úgy papír nélkül ezt nem tudod semmivel alátámasztani. Szerintem ennyi.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
air
nagyúr
válasz Jano_023 #622 üzenetére
Pontosan. Minden nagyobb értékű holminál érdemes adásvételit csinálni, biztos ami tuti.
Ezen például kiválóan lemérhető, nem simlizik-e az eladó. Mert ha nem megy bele az adásvételi megírásába, akkor az mindjárt gyanús, és viszlát.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Jarod1
addikt
ilyet használ valaki? [link]
-
Aryon87
félisten
Udv, Lemfo k88h okosorarol van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
darkmann
őstag
Én most várom, hogy megérkezzen. Elméletileg már itt van az országban.
Ha megjött, akkor írok tapasztalatokat. csabili74 írta, hogy EU raktárról rendelte, nem tudom, hogy neki megjött-e már.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
snake65
csendes tag
Sziasztok!Ha valakit érdekel Ulefone GW 01,vagy K9 3G okosóra privátban írjon.Csak bp-i személyesen átvétellel.
-
Krisz79
őstag
Én most 1 Gear S2 Calssicot ostromlok,ha valakinek kérdése merülne fel, szivesen válaszolok.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Aryon87
félisten
válasz darkmann #632 üzenetére
Szuper. Mas ertelmeset nem talaltam, amire azt mo dom, hogy designben mutatos lenne. Meg van 1 de az valahogy megsem kell erzest kelt
Mindenkepp osszatok meg a tapasztalatokat.
Par nap es rendelem en is (inkabb jovo heten), de arra lennek leginkabb kivancsi hogy zenevezerlest tud-e ugy hogy a telon megy a zene a BT fulessel, es nem az ora muzsikal...
LG G5 melle tarsulnaXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
ADAM1337
nagyúr
Bocsánat nem akartam turkálni a zsebedben
Én most egy xiaomi mi band 1s-t használok, de a g watch r-el szemezek csak a fránya üzemidő, igaz csak tesztelésre van nálam edzés monitorozás, sikerült rávennem, a 4ezer forintos pántot, hogy mérjen az endomondo-nak pulzust folyamatosan.(Igaz barátnőmnek vettem, neki kényelmetlen edzések alatt a polar h7 mellkaspánt (plusz az kicsit más árkategória) és ez jó alternatíva, de mivel én tesztelem lehet veszek még 1-et. -
csabili74
aktív tag
Megjött. K88H. Leszedtem az appot Iphonra, gyorsan talált kapcsolatot. Jönnek az üzenetek, pl a HVG app. Szép , gyors, jó,
Sajna közben a mosógép megadta magát, így ezt hamarosan eladom, szóval, ha van kérdés, most tegyétek fel.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
csabili74
aktív tag
válasz petipetya #646 üzenetére
Gerabest, eu raktár, nem volt semmi költség, szállítással 15000 re jött ki. Aksi tesz még pár nap, ha addig el nem adom, szombaton jön az új mosógép. A feleségemnek kimondottan tetszik kinézetre, márpedig neki jó izlése van, tekintettel arra a tényre, hogy én vagyok a férje Na jó ez vicc
[ Szerkesztve ]
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Aryon87
félisten
válasz csabili74 #645 üzenetére
Milyen ertesiteseket mutat?
Skype, viber, messenger, facebook.
Ill kerlek probald meg hogy a telora feltwszed a dulest, zenet inditod, es tudsz-e szamot leptetni, anelkul hogy abtelot elo kelljen venni.
Ezt tudja-e?
KosziEn alirol rendeltem, asszem a gyartotol. Kereso elso talalata az alin.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest