Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 4D4M

    aktív tag

    válasz csubuka #42163 üzenetére

    Ha van gépész bevonva, akkor már eleve jobb helyzetből indul, mint az építkezések 90%-a (: De ő már azért megtette a tétjeit, hogy hova mennyi hűtés kellene, attól a fizika nem fog eltérni, maximum a user maga.

    Megkérdezhetem, hogy mik a fenntartások a rendszerlemezes hűtéssel? Minden gyártó kijött már a mezei gipszkarton fölé CW profilok közé pattintható verziókkal is, meg vannak DIY olcsó verziók is. Mind szépen teszik a dolgukat egy bizonyos teljesítményig, páratartalomig. Idomítható az extra világításokhoz is, csak előre ki kell találni – amit amúgy is ki kellene.

    A fan-coil mellett szól, hogy lehet vele szárítani és nagy a leadható teljesítmény. Egy fokkal komfortosabb mint a split klíma.

    pps.: a magyarországi átlagos kivitelezői képességek figyelembevételével melegen ajánlom, hogy egy értő szemekkel rendelkező műszaki ellenőrt táboroztass le a párazáró fólia beépítésekor egészen a villanyszerelők levonulásáig és legyen nála egy hatalmas légycsapó arra az esetre, hogyha valakinél szikét pillantana meg.

    ...mit teszel ma, ami holnap is számít ?

Új hozzászólás Aktív témák