- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz (Kolombusz) #29448 üzenetére
Passz - annak idején a Gigabyte-omhoz a gyártó adott ilyen progit, de hogy Dfi-ék hogyan állnak a dologhoz Azóta már a lap is az enyészeté, meg a program is... ( R.I.P. Gigabyte GA7VTXE+ )
Véncsont: Perverz
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tiv61us
őstag
en annyit tudok olaszul, hogy capo de tutti capi
mer az vagyok en
namost vettem
moundsot
almondjoyt
kitkatothersheyst
ezek csokik
ilyen paprikas kukacot
vajaskenyeret
csilisbabot
meg leveset
nameg sort
ezek nem csokika sorrenden gondolkozom meg kicsit
rakottkrumpli nem vot
[ Szerkesztve ]
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Winner_hun
titán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Winner_hun #29456 üzenetére
nvidia ntune?
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #29456 üzenetére
Jellemző - egyből a barkács megoldás Akkor inkább rakjon be igazit
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Winner_hun
titán
válasz (Kolombusz) #29457 üzenetére
Ammegmi? Nem hallottam még róla. Manuális megoldás rulz
Kipufogófék: () hát még szép
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Winner_hun #29461 üzenetére
Vista verzióról az nvidia sem hallott még.
Illetve hallott, csak rosszul kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #29461 üzenetére
Szigorúan bádogospákával kivitelezve, MM falvezetékkel kikanócozva a ház elejére a potit Csak hogy legyen feelingje is a dolognak
[ Szerkesztve ]
-
tiv61us
őstag
most is haboruban vagyunk sajnos
de nem
mekkivantam
pedig fu senincs ithon
pedig ramferne mar"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
-
Bubu79
addikt
Hadd súgjak - ha minden igaz, Télapó épp az imént szólított fel arra olaszul, hogy szeretkezz mindörökké ( "Fare l'amore per sempre." ), vagy mi
[ Szerkesztve ]
-
tiv61us
őstag
válasz vágányzár #29472 üzenetére
nem iszom tomenyet
regen
az amerikai katonak nem gyilkosok
sot hat tobben haltak meg mint akit megoltek
de ez hosszu
hogy mit keresunk ot azt nem tudom
hogy odamentunk azt helyesnek tartottam
de ez hosszu
minden nap meghal 1-2 amerikai fiatalember, nem tudjuk miert
azoknak van anyjuk, apjuk szerelmuk testveruk
mas ez innen nezve mint onnan"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Racecam
nagyúr
Holnap viszont korán kelés van, úgyhogy a további szerelmeskedés helyett (sajnos) aludni megyek. Jó éjszakát Mindenkinek!
Saslány: Neked külön jó éjt, álmodj szépeket!!
(És még tippem is lenne, hogy kiről, miről. )Com'è diverso il mondo visto da qui
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, én is lefekszem.
Jó éjt mindenkinek!Holnap vár rám az utolsó tanítási nap a gimnáziumban.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz (Kolombusz) #29481 üzenetére
Jóéjt Neked is!
Tiv:[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
válasz tiv61us #29476 üzenetére
Nekem is az a bajom, hogy egy szót nem beszélek olaszul - google translate ferdíti ugyan angolra, de ugye arról még magyarra is kell, szóval van pár buktatója a dolognak...
Hölgyek, Urak, jó éjt Nektek - fellőtték a pizsomát, úgyhogy mennem kell aludni
[ Szerkesztve ]
-
vágányzár
tag
válasz tiv61us #29475 üzenetére
egy honfitárs szavai jutottak eszembe, azé hallgatok óceánon tulit is (Jello Biafra DK)
egyébként hosszú......én csak egy rövidke sort csaptam fel, és a hadova védelem hosszasát kaptam? lehethogy hideg, de ez meleg tipusú érvek nem is érdekelnének, még ha rövidek is.
bocs, csak óceánon túli zenét hallgattam és önkéntelenül is levertem a billentyűzetet.
felsővezeték
-
Thrawn
félisten
Én is elhúzok...
Jó éjt off népe!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tiv61us
őstag
hu errol eszembe jutott, volt egy cigany baratnom, akit claudianak hivgtak
akkor meg az esmeralda nem jott vilara, azokkla meg csak terhesek voltak
na szoval nagyon jo no volt
de aztan osszevesztunk
ez lehet nem volt olyan erdekes"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nem tudom emlitettem e mar?
TELE a TOKOM a nyenyivel grrrrrrrrrrrrrrrr:- (((udv
neduddki
p.s. kedves hallgatonik ejfeli vizallasjelntesunket hallotak
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
venember83
nagyúr
Dezertőrök!!!!!!!!!!!!!
Várjatok meg, jövök! Jó éjt.
-
-
rarri
senior tag
válasz tiv61us #29496 üzenetére
Tényleg, a csúnya nők hogy élhetik meg, hogy tudják mi a helyzet, és mégis elmennek a pasival pedig tudják hogy csak szexet kapnak?
/ amúgy szerintem a csúnya is nézőpont kérdése /[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
tiv61us
őstag
persze hogy nezopont kerdese
de azert ha szivunkre tesszuk a keznket es feldobok 2 fotot 2 norol mongyuk..
szoval erted
pasik kozott isvan jo kepu jo felepitesu sikeres stb.
azok is sexelni akarnak, aztan ujgy elik meg, hoiogy sexelunk aztan hatha
de azert a legtobb no elkel, mert a pasik kzott is...
stb ez az elet
en csak azt akartam mondani, hogy voltam eccaka olyan holgyel akivel nem szivesen setaltam volna masnap delben, pedig meg normalis is volt
ez az elet
vagy meg rosszabb"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
vágányzár
tag
válasz tiv61us #29496 üzenetére
nálam gyakorivendég a néha /már jó ideje csúnya nő nélkül, nősvagyok, lehet ezé vagyok zizibb a kelleténél/ A tökéletes ízlés kritériumait sznob seggfejek szűlik meg. egyébként az illenek szinte kizárólag csak csúnya nőket tartanak otthun.
ettől függetlenül, háborús elejtéseddel és azt övező gondolatkörrel nem értek egyet. s nem csak azé mer a nagy víz túlpartján vagyok, hisz odaát is sokan gondolják másként. ettő vezérelten azonnal olvasat után bebiflázódott az ismert Dead Kennedys nóta........
felsővezeték
-
rarri
senior tag
válasz tiv61us #29498 üzenetére
Nálunk volt a bandába egy nem túl szép, nem túl okos lány, és szegénykém azt hitte, hogy minden fiú szereti, mert rendszeresen elvitték felváltva megdugni. Elég volt neki azt mondani, hazudni hogy de szép vagy, kívánlak, és a lány már ugrott is. Na, ezt nem tudtam soha megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs