- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz BlacKSouL #28749 üzenetére
Esetleg műanyag virágtámaszból ?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
AMD Power
titán
Egy MOD nyissa ki újra nekem a Édes, drága titkaink topicot. A tegnapi résznek csak a végét láttam...
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
szép napot
ma be se kellet volna mennem dolgoznimivel annyira kevesen voltak bent hogy nincs munka
-
tildy
nagyúr
Én meg bejöttem, de már 1.5 napja qrva javascripttel szenvedek, sehogy sem akar jó lenni, elegem van belőle
Igaz , nem értek a javascripthez"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz venember83 #28759 üzenetére
Kedden remélem végső mérkőzés. Remélem.
tbs: sajna ez szerintem nem oylan, amit neked megmutathatok.
a léynege annyi, hogy checkboxok vannak, amiket ha bepipálok, és egy gombra rányomok, akkor meghívódik egy folyamat PHPban(ezt már én írtam emg ). (adatbázisba elment dolgokat)
Sajnos ez a folyamat olyan, hogy le is válogatja valahogy a selectált embereket, és ...nomindegy...
lehet eszembe jutott, hol lehet a hiba...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
CactuS
Arcképgyáros
Hohoho!
Eltunok ismet,ezuttal 2 napig teljesen elvagom magam a geptol. Megyek vitorlazni, igaz, most csak 2 napra
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bolondember
MODERÁTOR
Tiszteletem!
mondanám, h jó reggelt, de csekkeket kell befizetnem...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #28765 üzenetére
I chose not to choose life. I chose something else...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Lortech
addikt
Sokszor elég annyi egy probléma megoldásához, hogy elmeséled egy kollégának. Vagy ő rávágja egyből, vagy te magad jösz rá, még miközben magyarázod neki és be sem fejezed . Mindenki másképp gondolkodik, no meg több szem többet lát.
szerk: esetleg dobd fel ph-ra.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
addikt
Még 30 perc azt befejeztem mára a munkát
Kitartás mindenkinek aki dolgozik -
bolondember
MODERÁTOR
accsába, most látom, h 13:40kor kezdődik az időmérő - mégiscsak most kéne elindulnom a francos netszámlát befizetni..
pedig olyan jó punnyadni...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #28771 üzenetére
Jössz este teázni?
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
-
ladybug
őstag
Szia,
igaz mi már ebédeltünk is...Várom a napsütést, délután ki szeretnék menni az udvarra. De még most is fátyolfelhős az ég, és erős szél fúj. Az pedig Borka fülének egyáltalán nem jó.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Pacák
senior tag
Jó reggelig aludni!
Nuclear launch detected
-
Drizzt
nagyúr
Kiváncsi vagyok holnap hogy fogok tudni játszani. Remélem befáslizott kézzel simán lehet focizni. Még fáj eléggé, hétfőn kispályán rázúgtam kétszer ugyanott. Már nem nagyon van bedagadva.
I am having fun staying poor.
-
poffsoft
veterán
Szép napot!
Reggel nagybetűs klubb, most meg hölgykoszorú ...
Ezért szép az ot...
Ma nem húzok kettőt huszonegyre ... [link][ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Bakker, elfelejtettem, hogy lesz Forma1 időmérő edzés. Korábban kellett volna megrendeljem az ebédet, várhatóan pont azalatt fogják kihozni.
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #28786 üzenetére
Nem értem mi bajod az ifjú padavannal - csak próbálja a legtöbbet kihozni a helyzetből - minden helyzetből
Az egyszerűség gyönyörködtet
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ladybug
őstag
válasz (Kolombusz) #28787 üzenetére
Majd megeszed közben. Vagy olyan sok időt elvesz, hogy átvedd?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz (Kolombusz) #28790 üzenetére
Tálcád van? Tányérod van? Akkor abba szépen belemered, és beviszed a szobába.
-
Racecam
nagyúr
válasz (Kolombusz) #28790 üzenetére
Akkor egyél a szobában (itt mindenki ezt mondja ), vagy újítsál bee a konyhába egy TV-t. (Nálam ott is van. )
Balta!!: Beszéljek én is olyan csúnyán Veled, mint tuggyukki szokott?
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
tildy
nagyúr
hétvége akkor van, mikor szombat és varásnap ÉS az nem munkanap!
A mai nap viszont munkanap, ergo a hétvége csak és kizárólag vasárnap..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik