- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
válasz Winner_hun #15047 üzenetére
a g sorban miért mindig DX-D10?
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
BlacKSouL
addikt
Úúúristen, de tényleg, úúúristen. Bash-t ezeréve nem olvastam, de most végigszaladtam pár top oldalon, anyámék nem tudnak aludni olyan hangosan röhögök. Ez meg betette a kaput, anyám lekapcsolta utánna a villanyom: [link]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Kérdezem fatert, hogy tavaly télen mi volt több, a villany vagy a fűtésszámla. Azt mondja a fűtés. Na mondom akkor én idén a szobámat Boinc-al fűtöm. De nem igazán vágta hogy ez akkor most miért is jó..
Az gáz hogy alvás helyett nekiálltam tepertőt falni, közben meg magammal csetelek? Az előbb kinéztem, de már most -10 fok van, akkor mi lesz hajnalban?
Ehh, mégis lefekszem. Csak úgy ne járjak, mint egyszer mikor elég piásan hazajöttem hajnalban, a frissen este sült pogácsa ott figyelt az asztalon a konyhában, én meg nekiálltam tömni, és közben majdnem elaludtam. Na bevittem még a szobába 3 pogit, amíg összeszedelőzködtem, addig bevertem, de az uccsót már az ágyban fekve.
Hát reggel arra éberdek, hogy egy fél pogácsa figyel a számban félig megrágva. Először megijedtem, mert a szaga is, íze is kissé fura volt, gondokodtam is hogy milyen kisállat volt eddig a szobámban, de aztán leesett. Kissé röhögőgörcsöt kaptam.Na, ideje aludni, a koránkelőknek meg jóreggelit!
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
venember83
nagyúr
Ujra itt... Gyumolcsozo napot kivanok!
15056: Mert remalmom volt par nyullal s most felkeltem, h levadasszam oket. Kulonben egyszeru a valasz: melo. Te miert nem huzod a lobort? Vagy szarvasbort...
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #15055 üzenetére
Miért nem alszol?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #15055 üzenetére
Megyek a harctérre. Kis kócos.
Jancsi: Valakinek muszáj dolgoznia.
;)
-
csapos2
addikt
válasz Janoska26 #15059 üzenetére
Már látom is lelki szemeim előtt, ahogy Jancsi adáz küzdelmet folytat azért, hogy a reggel kitámasztott szemhéjai ne csukódjanak le, illetve átjuson a vérszomjas takarítónénik hadán a kávéautomatáig, majd az ott megszerzett nedűt megóvja a jövő nemzedékének, és elemezze.
na el.....
-
EQMontoya
veterán
szép jó reggelt kivánok. most azt nem tudom, hogy azért fázom, mert ennyire kurv@ hideg van, vagy mert ennyire kurv@ álmos vagyok. ha fogadni kéne, utóbbira tennék...
Same rules apply!
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #15066 üzenetére
azt nem tudom, hogy miaz, de igazán nem is érdekel. én ma délelőtt 6-kor keltem. pontosabban szokásos időben 5-kor bekapcsolt a rádió, majd 5:40-kor kikapcsolt, de nem volt hangulatom felkelni. a legsdzebb, hogy így se tudtam elkésni.
no, megyek dógozni, mert ebből nem élünk meg. csak előbb befejezem a reggelit.
-
addikt
válasz ngabor2 #15067 üzenetére
Lusta szarvas, pedig ideje vóna edzened lassan itt van dec 6. és akkor nincs mese menni kell hakell hanem, télleg mikulás? ezer éve nem láttam, ennyire sok ajándékot kell becsomagolnia? Csak arra vigyázzon, hogy 150ropinál nagyobb értékű ajűndékot ha kivisz előtte le kell jelentenie az apechnak ez vicc komolyan mondom
-
ngabor2
nagyúr
épp nyulat meg medvét zabálok. ilyen gumicukor vót a bótba.
-
Whaskes
senior tag
válasz ngabor2 #15071 üzenetére
fúj, gumicukor..... nem kell, az ördög műve!
viszont sörös jóreggeltetmindenkinek
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
tildy
nagyúr
Beelőzött a google. PEdig én a nyáron már csináltam ilyen alkalmazást.
Jánoska nem kockacukor hanem sok píííz kéne cserébe.. MEgcsionálom itt, azt más aratja le a babért....
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
válasz Whaskes #15075 üzenetére
a sörben meg mindenféle gombák mászkálnak a befülledt gabona fölött...
most gondolj bele. a gombák azok valami egyéb típusú életformához tartoznak. se nem növény, se nem állat, önálló életre nem képesek, csak más halálából tudnak megélni. te meg megiszod, amit ezek odapiszkítanak. a gumicukorban legalább tudod, hogy milyen mesterséges színezékek és állományjavítók meg zselésítőszerek vannak.
különben is, miért lennék kannibál? szarvas alakú nem volt, a kigyó meg már elfogyott. és se medve, se nyúúúl nem vagyok, de még csak nyúúúlszájú öregasszony se.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #15079 üzenetére
Na az jó lenne, de most meló van.
--------------------------------------------
Az ilyen dolgok mindig úgy letörnek Nekem az ilyen progim nyár eleje óta készen van.
Janika: gumicukor?[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
ez a föld sajnos már csak ilyen - ugyanazok a gondolatok egyszerre több emberben is felvetődnek.. - a közös inteligencia újabb jele...
mindjárt megyek volt munkatársamhoz, elhozom a Riddicket, a játékot... Remélem ez menni fog, mert a kölcsönzői dobott egy "the application reuires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher".. fura...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Whaskes
senior tag
egy kis hangulatjavítónak szerintem most a vadászat lenne a legalkalmasabb
-
addikt
válasz bolondember #15083 üzenetére
Olvass bele a riddickes topicba, ott megtalálod a megoldást, riva tuner meg egy kis okosság oszt elindul
tildy: Én még a cukrot is gumi nélkül szeretem[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #15083 üzenetére
Jó, de így más aratja le a babérokat, ráadásul egy óriás, miközben.... Dühítő.
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Whaskes #15051 üzenetére
Én hanyag módon írtam meg annó, s ő gondolom nem számított erre, s csak lehúzta
De itt a javított: PH! OFF TOPIC StatisztikaAmúgy azért jellemző, hogy leggyorsabban a [Vad szex inszájd] alcímmel rendelkező telt be
-
-
nagyúr
itt ül tőlem néhány méterre az irodában egy nagyon híres ember fia, aki a legirritálóbb ember, akit valaha is ismertem. nem csinál semmit, csak telefonál egész nap (többnyire privát ügyben), meg netezik, és létének célja, hogy mások is lássák, hogy ő itt van, hogy ő létezik, és milyen fontos ember. Ezt a hangerejével és agresszív stílusával próbálja kihangsúlyozni.
effektíve tehát egy ripacs, aki csak szórakozni jár az irodába, amivel csak másokat zavar.
egyszer kegyetlenül fejbe fogom b@szni egy lapáttal.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest