- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabee3
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segitség! Ismer, vagy hallot már közületek valaki a "daxian" márkáju telefonról? Elvileg egy amerikai márka...Ha igen, akkor véleményt kérnék róla -
szabee3
csendes tag
Ezért tettem hozzá ,h elvileg mert én sem voltam benne biztos És mennyire megbizható ez a készülék? Vagy mennyire gyakoriak náluk a meghibásodás?
-
Tomazzo
tag
Üdv all!
Van egy régi gépem keresek belé alaplapot+procit+memóriát+vga-t!
Internetezésre, filmezésre, zenehallgatásra kellene!
szigorú keret 15K! privizzetek!![ Szerkesztve ]
-
levi1108
aktív tag
Keresek 19-22"-es TFT monitort!
-
NEISSE
tag
LEGO akár -20% Limitált szériás STAR WARS is kapható
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
válasz szabee3 #10703 üzenetére
Ennek legalább van márkája, nem úgy, mint a sok noname klón telóknak. Mondjuk szerintem minőségi különbség nem sok lehet köztük. A nálunk kapható vérbeli kínai telefonok többsége hamar kifekszik, tele is van velük a net, elég csak pl a vaterát megnézni. De azt tartsd tényleg szem előtt, hogy itthon nem fogsz találni egy deka alkatrészt se ilyen telefonhoz. Max külföldről tudnál rendelni hozzá, de az meg szvsz nem igazán érné már meg.
Más: már nem keresek pci-os hangkártyát.
Viszont november 15 után kellene hibátlan, olcsó ide-s vinyó. Vagy 60gb-tól nagyobb, vagy 36gb-os wd raptor. -
goyo206
senior tag
Eladó AGP-s Asus nVidia 7600GS vga, ilyenről lenne szó.
10k-ért gondolnám, esetleg FSP 700W tápért cserébe...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
janati
őstag
KERESEK OLYAN SZEMÉLYT:
aki DM levél írásban jártas, ergó reklámszakember.
munka miatt, részletek telefonon.[ Szerkesztve ]
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
Slystyle
őstag
Eladó egy 9600gt 1gb. Akit érdekel püben jelezze.
-
Garold
senior tag
Nincs valakinek eladó web'n walk USB stick-je? T-mobilos mobilnethez kellene.
Válaszokat privibe légyszi.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
INMOTEP
őstag
Keresek Nyíregyháza és környékén Nokia BL-6Fakkumlátort , ha valakinek van 1 eladó privben jelezze , jöhet használtan is
-
levi1108
aktív tag
Keresek hangcuccot (erősítő, hangfalak)
Lehetőleg vmi ütős cucc legyen -
z0d1AK
nagyúr
válasz levi1108 #10716 üzenetére
Vásároljatok!
Eladó még:
Tally T9308 USB-s lézernyomtató, jó állapotú tonerrel
HPDeskJet 5150 tintasugaras nyomtató, fekete üres, színes patronból a piros fogyott ki!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Zethepolee
aktív tag
Eladó notebook:
HP 6375s-NA738ES, Turion X2 2GHz, 3GB DDR2-800 RAM, 320GB Toshiba Sata HDD, ATI RS780M Radoen HD3200 256MB (700MB HyperMemory), Bluetooth, Wifi, Webcam, kártyaolvasó, 15,4" TFT, Vista matrica, másfél év garancia, nagyon szép állapotban.
Ár: 130.000.-
-
trl_master
tag
keresek:
gépház oldallapot, 1db kellene! a szabvány sztem jó rá! akinek van, priviben jelezze!"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
KukkSteve
senior tag
Hali!
Sata-s winchestert keresek! Ha van eladód és legalább 500 Gb-os akkor írj privit vagy Hsz.-t. Lehetőleg személyes átvétellel Nyíregyháza környékén, vagy Miskolcon. Árban megegyezünk ;) , Új és használt is érdekelhet.A számom az adatlapomon. ;)
-
DISC4U
tag
Eladó DDR2 memóriák:
- HP 2x256MB DDR2 PC2-5300 667MHz (P/N 377724-888)
- TwinMOS 2x512MB DDR2 PC2-4200 533MHz -
trl_master
tag
gépházat keresek mai, max holnapi átvétellel! sima, alap p4-es kellene, akár táppal is lehet!
2db-ra lenne szükségem! jelige: olcsó! akinek van, ne tartsa magában, priviben lehet jelentkezni!"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
tag
PLU2 mp3-as, usb-s autós fejegység távirányítójával együtt eladó! ár: 20k
-
Slystyle
őstag
Még mindig eladó a vga
-
Teszla_
senior tag
Vasárnap lesz egy Mátészalka-Nyíregyháza utam. Ha valakinek kell hozni-vinni valami kisebb dolgot az szóljon nyugodtan.
-
quby
őstag
Eladó Samu 160-as IDE vinyó 4,5k +egy 40-es seagate 1,5k...
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Louies
aktív tag
Keresek megvételre HP lézer nyomtatót. 1010, 1012, 1015, 1018, 1020, 3015, 3020, 3030, 3050, 3052, 3055, M1005
Olyat amelyikbe jó a 12A-s toner.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
NEISSE
tag
Eladó ÚJ LEGO "X-wing Fighter Ref. no.: 6212" [link] nagyon áron alul érdeklődj privátban.
Akár több darab is...[ Szerkesztve ]
-
DJTJ
aktív tag
Spéci hardver
Tarpai 1.osztályú szilva pálinka 3500ft/liter !! -
szasanyi
félisten
Keveset használt, újszerű állapotban! Rendkívül halk, magas kompatibilitás, PWM vezérlés.
Honlap és kompatibilitási lista. Ára 5k. -
DJTJ
aktív tag
válasz trl_master #10732 üzenetére
Az bizony
Csak sajnos a készlet véges -
trl_master
tag
továbbra is keresem a gépházakat, vmint kellene nekem holnapi átvétellel 1db 478-as lap, mindegy milyen, csak menjen és olcsó legyen! privátban kérem jelezni!
[ Szerkesztve ]
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
quby
őstag
Vegyetek házat HTPC-nek
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
ElVisZ
tag
-
Per Me
tag
Sziasztok! Vágásmentes turbo sim-et keresek mai, vagy holnapi átvétellel, Nyíregyházán, pénz, vagy IBM E74 típusú 17"-os crt monitor ellenében.
-
wwenigma
Jómunkásember
Keresek 4x1GB DDR400 notiramot.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DJTJ
aktív tag
válasz Zethepolee #10742 üzenetére
Már mindegy elkelt családon belül nagy része
-
Teszla_
senior tag
Nekem is van ~40 liter frissen főzött házi szilva pálinka papír is van a főzésről, de a túlzott fogyasztásra nincs garancia
Ár: 2500 ft/liter. -
trl_master
tag
nincs itt vkinek egy 478-as procija 400-as fsb-vel?
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
taklasz
tag
40 GB-os merevlemezek eladók 5k/db
[link]Maxdata számítógépek:
Cel-2.0, 256 DDR1, 40 GB, CD, int. hang, video, LAN, AGP port van
álló, midi házban - 18000 FtCel-2.6, 512 DDR1, 80 GB, CD-író, int. hang, video, LAN, AGP port van
álló, midi házban - 27000 FtCel-3.0, 512 DDR2, 80 GB, DVD-RW, int. hang, video, LAN, PCI-E slot van
álló, midi házban - 30000 Ft -
ps2k
tag
válasz trl_master #10746 üzenetére
1,5 Intel Pentium ??
A világ legnagyobb felfedezését olyan emberek tették, akik túl hülyék voltak ahhoz hogy felfogják, az adott dolog lehetetlen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest