-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolisx4
őstag
Ez a tojás sütés brutális ,,,,,,eszement ötlet
Ezért én is kipróbáltam csináltam alufóliából hasonló tégelyt rátettem az elektromos főzőlapra aminek fokonként lehet állitani a főzőlapját meglepő az eredmény 140fok tól kezd el sülni a tojás tehát látni a fehérjét hogy kezd megsülni ,de a 140 fok on meg is sül ,
de olajat teszek bele akkor már akkor elég a 110 fok is érdekes azt hittem olaj nélkül hamarabb megsül -
Izzé
őstag
Atyaég! Váltsatok már témát!
-
fsb1000
nagyúr
Ez csak 65 fokra ment fel.... elég gyengus...
Van arra már valamilyen elmélet/magyarázat, hogy Vantage-ban kb. azonos GPU pontszámot érnek el 5870-vel, de játékokban határozott GTX480 elöny van?
(a vantage GPU pontszámolója nem platform (cpu) liites - szerintem)...azon kivül, hogy a Vantage "szar" és csak Vantage pontokat mér.
Mert GTX285 vs HD5870 esetén a vantage GPU pontok aránya nagyjából egybeesik egy nagyobb játékcsokornál mérhető fpsátlag arányával, vagyis lehet következtetni a Vantage GPU scoréból valamennyire.
Ez miért dől meg GTX480-nál?Szerk:
zolisx4: Lecsóval nem próbálnád ki? Kárpát medencében relevánsabb lenne!
3-4-en körülülnek egy GTX480-at és amig a gyerek játszik, elkészül a vacsi. Be lehetne adni takarékossági projektnek.
Kondéros halászlé elkészítéséhez lehet már 2x480 SLI kéne....[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
válasz fsb1000 #7263 üzenetére
ez azért 65 fokos mert a gpu load 0%alapon ment a vga ha jól látom ,de igy is 83 fokos a gpu vagy 70 valamennyi több hőmérsékletet mutat mint az atiazért próbáltam ki mert láttam a videót egyszerűen kiváncsi voltam hogy hány fok kell neki ,de a teflon ban 100 fokon elindul a sütés
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
fsb1000
nagyúr
-
citrom904
tag
Persze ha egyszer sikerül 512 cuda magos brutálisan felhúzott kártyát csinálni akkor agyő 5970 (bár jelenleg nem sok esélyt látok rá)
Lepd meg a májad : Igyál VIZET!!!
-
citrom904
tag
-
MPowerPH
félisten
-
NFree
addikt
Én vágom de attól még a tojást magán a gpu-n tuti meg lehetne sütni, 300w gondolj bele mien hőtermelést produkálna,hűtőborda nélkül kiváncsi vook hány fokon olvadna le a gpu, mondjuk hutés nélkül bármien chip-en lehetne tojást sütni ha elég nagy a felület
Az iponos hirben olvastátok a 4 gpu-s szörnyeteget vagy az lenne a tréfa?
Bakker most meg nem találom vagy én bolondultam meg teljesen a fenéket it olvastama ph-n [csodafermi]
de lehet már itt volt róla szó csak teljesen meghülyültemvga
-
zippofcy
senior tag
Elég gáz hogy még egy tojást se bír megsütni, a single slotos hűtésű Asus 4850nek fogadok simán sikerülne (legalábbis a kezem csúnyán megégette anno )
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
janos666
nagyúr
Régi kép már ez, de azért kíváncsi vagyok, hogy ez létező prototípus kártya volt-e, és működött-e legalább egy Vantage futásának erejéig. Valószínűbb, hogy photoshop és nem geforce vagy hasonló márka égisze alatt született ez a "remekmű".
Bár tényleg durva lett volna, ha összeforgattak volna két GTX295-öt egy vizesblokk köré, aztán "nesztek, itt a leggyorsabb kártya, ami 1 foglalatba illik."TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
biggamer
veterán
Folyadékhűtést a forrófejű GeForce-okra ! [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
proci985
MODERÁTOR
na azért a passzív 8800gtt nem lehet überelni...
avagy az emlékezetes tojássütés a guru3dn! aka the hidden easter egg
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Zeratul #7296 üzenetére
jaja... a legenda!
a Ferminél szerintem a dudorok miatt kicsi a felület a dolog megismétlésére (nem érintkezik eléggé jól az alufólia a kártya hűtésének felületével szvsz)... meg azért a passzív 88gt megütötte a 140fokot is, ami jócskán a Fermi szintje felett van.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest