-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
válasz fsb1000 #6039 üzenetére
bizony, itt most nincs egy GPU-s kistestvér, amit lehet nagyobb tételben szórni, ez bizony különbség
foggalmam sincs mikorra lesz olyan rev. B-C-D ami korrigálni tud, vagy felezett méret - de a megváltást szvsz csak ezek hozhatják meg, ismét sok sok hónap - ezalatt csak elvben lesz GTX480, talán több 470 - a név fenntartásáért, akár mennyi pénzbeli buktával
fel nem tudom fogni még most sem - pedig volt időm rá - hogy az NV miért nem volt képes párhuzamosan fejleszteni Fermit a többi GPUjával
Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1
-
fsb1000
nagyúr
válasz rumkola #6045 üzenetére
Érdekes teszt, és minimum ezt lehetne elvárni GTX480-tól.
(ahol hátrányban van az nem lett kitéve a fehér grafikonra...)
Kérdés melyik ATI driverrel készültek az 5870 eredmények.proci985:
A Trend az OK, meg belőhető, de talán elképzelhető, hogy 1 év mulva a fermi alatt is teljes termékpaletta lesz. Lehet, hogy Ők másképp látják a DX11 helyzetét. belefér a csúszás.Én nem tudom... elvagyok DX9-vel is csak ne akadjon... Haven 2 (dx11 átlag tessz) tesztben 40 fps-t értem el def. beállításokkal.
Azért az nem túl fényes. Full beállításokkal leesik 30 közelébe, ahol azért már csökken a játékélmény 10-15-ös minfps-ekkel.
Akor meg mi értelme van?
Középkategóriás VGA-val meg 2 magos CPU-val hogy menne 20fps-el?
Azért ez nem pálya.... Lásd metro2033 -
Gabrika
tag
válasz fsb1000 #6048 üzenetére
igen, sztem is - sajnos
persze, hogy az 1GB vram-ot is képesek megenni az elbaltázott játékok (nyilván felbontás, AA, ... függvényében)Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1
-
DemonDani
addikt
Fermi képregény
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Ahoz képest hogy nem sok gyártó lesz meg ilyeneket, rebesgetett itt valaki egyhuzamban
Zotac,
ASUS,
Palit,
EVGA,
MSI,
Galaxy,
Inno3D,
XFX,
Leadtek,
Colorful,
Yu-Wei,
Gigabyte,
PNY,Gainward, BFG, Sparkle aki innen hiányzik, mást nem is tudok akitől várni kéne... (Sparkle mindent késöbb kezd mint a nagyok szal vszeg lesz ott is, de a többi sem kizárt mivel még hivatalosan meg sem jelent )
(#6045) rumkola
Ő a Colorful (ottvan a ventin)[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz tome.jr #6062 üzenetére
Ebben a tesztben (és játékcsokorban!!) átlagban megvan a 40% plusz GTX285-höz képest.
A korábbi tesztkezdemények és a teoretikusan számítgatott 20% körülihez képest.Ha igy lenne, akkor már jobban helyére kerülne a GTX480 ára meg a melegedése is, mert kb. azoknál is ennyi a szorzó.
-
rumkola
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
válasz fsb1000 #6065 üzenetére
20% a HD5870-hez képest volt saccolva. A grafikonon a GTX285-höz képest a GTX480 átlag ~45%-al gyorsabb, míg előbbihez képest a HD5870 átlag ~38-40%-al. Ebből kijön a 12-18% differencia a HD5870 és GTX480 között.
9:00PST-kor NDA lift van, addig ki kell bírni. Biztosat majd csak akkor fogunk tudni talán.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
emmm
őstag
Nem ma kéne megjelenni az elveszett báránykánknak? Sehol egy teszt...
-
fsb1000
nagyúr
Én egy korábbi GTX480 tesztre gondoltam, amit valaki tegnap linkelt.
Ott még a GTX285-nél csak 20%-val volt erősebb, és a kb egyenlő vagy gyengébb volt az 5870-nél.
Ezen volt a nagy felhaborodás..... meg leszarozás.Most már egyre jobb eredményeket látunk.
Lehet mire az összes tesztelő megszüli az eredményeit jövő hétre a GTX480 stabilan >15%-val az 5870 felett lesz és >40%-val a GTX285 felett.Ez volt a várakozás....
-
theniel
aktív tag
Azé nem csak az nv késik. Már két hete megrendeltem egy P6X58D premiumot és sehol semmi. A régi lapomat meg eladtam még előtte. A pénzt meg már elvertem. De nem baj a fermire félrerakott tartalékból fedezem majd a dolgot
-
fsb1000
nagyúr
válasz theniel #6072 üzenetére
hehe... nekem most szóltak, hogy a megrendelt GTX285 nem jött meg és csak jövő héten tudnak adni infót.. (nem terméket! infót)
Még pár ilyen kör és fermi tulaj leszek a munka ünnepére.
Bár azt nehezebben tudnám eladni az apróban, ha rájövök mégsem jó az nekem.
Ez is egy szempont. Használtan eladhatatlanabb lesz mint a GTX295 -
theniel
aktív tag
válasz fsb1000 #6074 üzenetére
Valahogy késnek a már piacon levő termékek is. Nem nagyon mernek betárazni a nagykerek?
Én a 295 GTX-emet már december elején elpasszoltam. Mondjuk nem többért, mint most árulják.
De, ha hozzáadom az azóta megspórolt villanyszámlát akkor már visszakaptam az árát amint megvettem.
Most viszont fingom sincs milyen kártyát vegyek.
Talán a 2GB-os karik irányába kell menni. A GTA4 nekem is a kedvencem, úgyhogy ami ott jól muzsikál az nekem jó lesz. -
Corsa1
tag
de ha 140-150et szánsz vga-ra akkor pedig természetesen 5970et vegyél.más normális épeszű megoldás nincs még.
-
rumkola
veterán
Júúúújjjjjj:
MSI HD 5870 Lightning + MSI GTX 480 & 470 + Lucid Hydra
Elérék együtt a gtx 280 szintjét[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Esetleg ha azt a Corsair tápot felismeri bevághatná
NEM HX1000 850 és 750. mivel azok nagyobbak, én HX650nek nézem de az érdekes lenne... (lehet h több tápról megy)
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz subaruwrc #6085 üzenetére
Nemtom XD
Még két gyártó
Kínaiak de így már 15 gyártó termékei kerülnek ki a polcokra biztosan!NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
fsb1000
nagyúr
válasz theniel #6078 üzenetére
Én is ebben a dilemmában vagyok.
Jelenleg csak a Gigabyte GTX285/2GB rendelhető (ha igaz) és az valahogy nekem nem tetszik.
Apróban már 70K-ért is elment, de a tulajok elég gyorsan elpasszolták, kézről-kézre járt és senkinek nem volt infója milyen is GTA4-ben vagy bármiben.
A GTX275/1,8GB jó volt, de kéne az a +10-15% erő. SLI-ben meg kissé meleg volt.
Ezek alapórajeles modellek, OC vagy SOC nem kapható.Létezik 5870/2GB?
Mert az 5970/2GB nem játszik, ha memó limit van, mivel az ugyanúgy csak 1GB-ot mutat a játékok felé.A GTX480-val csak 3 problémám van.
Senki sem tudja GTA4-vel hogy megy - kipróbálni nem lehet, tesztben nincs
Tényleg nagyon melegszik? Mert akkor inkább 2xGTX275 azzal is lehet szaunázni.
Ha boltban megveszem, és mégsem válik be, akkor eladáskor nagyobbat bukok rajta, mint eddig bármin. -
fsb1000
nagyúr
válasz subaruwrc #6093 üzenetére
Ha mégsem, akkor az ilyenekből lesznek azok a VGA-k amiket "nagykerből" olcsón meg lehet majd venni.
Komolyan nem értem... nincs olyan X58 lap ahol 3 slot hely van a 16-osok között.Ezek a stockventis tesztelők egy pillanatig nem kételkedtek a hűtés fontosságában.
(szerintem több táp van ott... csak nem látszik) -
TTomax
félisten
Hát én azt hiszem veszek egy 5870 toxic-ot....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
subaruwrc
félisten
válasz SzlobiG #6095 üzenetére
most 30+k gpu score, 3 vga-val. hát ez idáig semmi extrát nem mond, 3 hd 5xx0 gpu képes majd 40k-ra, szóval ez semmit nem jelent. meg most az utsó három számjegy 171 köszi. kitörölhetem vele a seggem. a cpu scoreból kiindulva 27500 tól kezdve 31200 ig akármi lehet a végeredmény. ( 31k vs 39k gpu scoret feltételezve.)
-
TTomax
félisten
Az sajnos nem nagyon,bízok az i7-ben... egy grillsütőt akkor se veszek aranyáron... na majd meglátjuk,csak nehogy felmenjen a HD5870 ára...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
megint én
őstag
Én nem tudom, ki az akinek az átlagnál KB. 20%-kal nagyobb fogyasztás a jó játékélményért nagy probléma???
Amugy a hivatalos honlapokon, hogy-hogy nincsenek hírek???
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest