Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    De egyebkent ez a 160 CU-s Navi 31 most mennyit fog fogyasztani, 500 wattot? Nem ertem, mitol lehet gazdasagos 80 helyett 160at felrakni, ez csak a 7rol 5nm-re valo valtasbol nem jon ki. Es ha ehhez meg IPC novekedes is jon... :D Ettol fuggetlenul ez a 3szor nagyobb teljesitmenyt abszolut nem hiszem el, ahogy irta a kollega, a 2080Ti es a 3090 kozott is 3szor akkora TFLOPS difi van, csak ugye tudjuk hogy mekkora kamu az a 36TFLOPS, es valojaban inkabb valahol +40% korul van a valos teljesitmeny tobblet.

    Arrol nem beszelve, ha b. forrasai szerint is le lesz lepve az Nvidia... Hat az nagyon durva. Mivel a mostani, nevezzuk kb egal helyzetnek abbol (is) fakad hogy az AMD a 3. nekifutasbol ment neki a TSMC 7nm-nek (=oriasi tapasztalat), mikozben Huang egy oriasit szarragoskodott a Samsung 8nm-rel (tegyuk hozza, jo huzas volt, latva hogy a TSMC 7nm-re mennire van leterhelve es hogy mennivel kevesebbet tud gyartani az RDNA2-bol az AMD).
    Ha az Ampere a TSMC 7nm-en jott volna az A100 utan (=tapasztalat) akkor nagyon nem lenne egal, tehat jelen pillanatban meg mindig elorebb van az Nvidia. Ehhez kepest most meg ugy tunik hogy azonos gyartastechnoligan jocskan le lesz maradva az` RDNA3-tol? Azert ez nekem eleg hihetetlenul hangzik.

    Egyebkent ha a 3szoros gyrosulas igaz lenne akkor az nativ 8k gamingre is jo lehetne. De FSR-rel quality modban fixen 60 FPS.

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák