Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz rocket #2862 üzenetére

    Már megint olyanért támadsz amit nem követtem el. Itt már írtam egy hasonló tesszellátoros kijelentésedre. [link] Mutas egy olyan hozzászólást tőlem ahol világosan tényként kijelentem, hogy nem lesz a Fermiben tesszellátor. Gondolom a találgatós topikban csak lehet már elmélkedni. Ezért hoztuk létre, hogy a neten felmerült infókat kibeszéljük. Vagy nem? ;)
    Ha igazak a tranzisztorszámra vonatkozó adatok a Ferminél, akkor ötször akkora beruházással lehet gyorsabban építeni (no persze ha igaz, hogy gyorsabb, mert teljesítményadatot még mindig nem láttunk), de ne feled az AMD stratégiája a tranzisztorra eső teljesítmény maximalizálása, hiszen semmit sem ér a több milliárd tranyós chipszörnyeteg, ha a TSMC nem tudja hatékonyan legyártani.

    Az árakra meg annyit, hogy egy felsőkategóriás versenyzőtől nem fognak berezelni. Az NV-nek is fontos az, hogy amíg nem jön rendbe a gyártással kapcsolatos probléma, addig a lehető legmagasabb áron adja el a terméket. A Radeon árszint főlé fogják árazni, a teljesítmény tükrében. A TSMC a problémákat Radeon oldalon 4 hónap alatt oldotta meg. Valszeg az NV-nél is kell ennyi idő, esetleg az NV-nek kell néhány struktúrát átépíteni, hogy jobban passzoljon a TSMC gyártósorokhoz. Az A4-es rev esetében minden kiderül.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák