Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz rocket #2033 üzenetére

    What ... mit csináltam az elmúlt hónapokban? Elmélkedtünk, hogy mit jelent a tesszellátor hiánya, mert láthatóan ezzel volt tele a net, hogy nem lesz benne. Már elmélkedni sem szabad? Azt sohasem írtam le, hogy biztosan nem lesz a Fermiben tesszellátor, nem is magyarázkodok ... csak nem értem, hogy már megint miért olyanért támadsz, amit nem követtek el ... szerintem valamit félreolvastál. :U

    Minden tesszellátor specifikációt az AMD dolgozott ki a DX11-re. Persze idő volt bőven, mert az MS 2006 közepén véglegesítette a DX11-es tesszellátor tervezetét, mivel minden gyártónak megfelelt a megoldás. Az AMD-nek annyi előnye van, hogy gyakorlatban tudja tesztelni a rendszert, mert a Xenos is hasonló módon működik, szerintem a tessellation SDK is azért jelent csak meg idén, hogy senki se tudja tesztelgetni a Radeonon működést.

    Ahogy elnéztem az elmúlt évek történelmét, amióta Radeon-GeForce verseny van, mindig az nyert, aki először hozta az új generációt. GF2-Radeon (nyert a GF2), GF3-R200 (gyakorlatilag nyert a GF3, bár ez szoros csata volt), R300-NV30 (nyert az R300), R420-NV40 (egyszerre jelent meg nem is igazán lett győztes), G70-R520 (nyert a G70), G80-R600 (nyert a G80), RV770-GT200 (egyszerre jöttek ... véleményes csata, de ha az R420-NV40-et kihoztuk döntetlenre, akkor ez is lehet az). Amikor valamelyik chip előnnyel érkezett, az hozta magával a fejlesztői támogatást, innentől kezdve a későnek nehéz volt fordítani. Az R600-nak ez volt a veszte, hogy már rég a piacon volt a G80.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák