Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz Jacek #23433 üzenetére

    "Pesze csak még mindig nem érted az én problémámat :)"
    Értem a problémádat, csak nem tudom megoldani és nem tudok vele mit kezdeni. Ez egy rajtunk kívülálló állapot, amin nem tudunk változtatni, leírhatjuk 100x is, hogy drága az RTX és nem ugrott 40%-ot, (szerintem inkább itt a 980Ti -> 1080Ti nagyobb ugrása volt egyedi eset, amiből általános elvárást akarunk gyártani), hogy árban nem tolta lejjebb az előző generációt, de nem leszünk előrébb.
    Próbáljunk meg együtt élni vele. Vagy nem veszünk kártyát, vagy használtat veszünk, vagy kipengetjük a felárat. (2080 topikban linkelték, hogy iponban van olcsó(bb) 2080-as [link], az eddigiekhez képest emészthetőbb árcédulával)

    A feltevett problémákat (4k, 144Hz, VR) pedig meg lehet oldani, mert ezeket az előző generáció is tudta már, a mostani meg gyorsabb 20%-kal. (tudom, nem 40 :) )

    Ha valakit ez meg eltol a konzol felé, lelke rajta, biztos jó dolog a konzol is, olcsóbb is, (és ha már black friday, rengeteg konzolos bundle van akcióban, itt az alkalom) de akkor le kell adni a grafikai minőségből valamennyit, ezt a kompromisszumot kell meghozni. (meg ott meg ugyanúgy nem kapja meg azokat a felsorolt dolgokat, amit itt hiányolnak :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák