-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
De mi az a "bowleres" hutes? Blower lesz az. A sportnak nem sok koze van hozza.
Amugy nekem a korabbi design jobban tetszett. Ezt nem kellett sokaig tervezni.
Az evga fele "kompakt" dual ventis viszont pofas. Viszont ez a gyari is eleg hosszu.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
keIdor
titán
Másra gondoltam. Rendben, hogy jövőre nyár vége felé válna aktuálissá a 7nm tömegtermelése nV-nek, de a Pascal is paper launch volt, tehát ősz végére ugyanúgy eljátszhatják.
Emlékszem, 2016 május elején jelentették be a 1070, 1080-at, 3 héttel később jött két darab Gaming X az országba, az egyiket sikerült megszereznem.[link]
Ismét megléphetik, bármikor. Ez a TU102, TU104 már régóta készen van, ahogy a GDDR6 is.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
félisten
Valóban, elírtam bocs. Enyhe másnap uralkodik a ma reggelemen .
Ez az összeállítás így ahogy a képen látszik jelenleg nálam üti az összes SC kártyát.Keldor Papa:
Ja értem. Nehéz ezt előre megmondani és igazad is lehet valóban, van rá sansz.
Anno Augusztusban már mindenhol ott volt mondjuk, ( igaz az a launchra 3 hónap volt) én akkor vettem az Armor GTX 1060 kártyát 98 K ért. ( Még most is drágább )
Mondjuk utána lecseréltem 1070 re akkor volt a legolcsóbb szerintem, azt hittük többen, hogy beesik akár 120K környékére is.( az már erősen MSRP ár volt ) Én 125 K ért vettem akkor újan boltba az 1070 kártyát. Aztán mi lett belőle...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
BITBOYS
addikt
Hajaj, jönnek az infók [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
s.bala31
őstag
Várható a mai nap teszt is vagy csak nV részéről lesz egy hivatalos bejelentés a specifikációkkal stb..?
-
fauv
őstag
Tudjátok jó dolog ez amikor jönnek új kártyák, de aki pár hónappal ezelőtt/ csillagokban volt az ára / vett 1060 /6Gb-s kártyát 120 ezerért , azért nekik lehet, hogy picit legörbül a szájuk ha a 2060 / kb 1070 szint / tényleg 250 dodo körül lesz.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz BITBOYS #18904 üzenetére
A 11, pláne a 8GB RAM egy kvázi 2019es karinak kevéske lesz. A 2944db Turing mag 1700MHz-en meg nem tudom, mennyire "veri majd agyon" a 3584db, majd' 1600ig boost-oló Pascal magot.
Az eddig ismert "nextgen" Titan V-ben ugyebár 5120db mag ketyegett 1450MHz-en, luxusszínvonalú memóriakiszolgálással.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
syberia
veterán
válasz torma1981 #18908 üzenetére
Szerintem vannak már elkészült tesztek, csak az NDA miatt nem lehet publikálni.
(#18910) fauv: Tápos topikban felhívtam erre a figyelmet tegnap, de van aki nem tud várni ilyenkor sem, főleg ha nincs tartalék vga, vagy integrált grafika.
(#18909) BITBOYS: Szerintem behúzták a kéziféket, olyan lassan megy.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Akkor már csak a sima 2080-ban bízhatok, hátha az bloweres lesz. Amúgy tényleg nem néz ki rosszul, de mivel a FE kártyák általában drágábbak a customoknál, ezért ha nem bloweres lesz a 2080, akkor valószínűleg valami customot fogok venni, ott legalább van félpasszív üzem is (bár lehet, hogy ennél is lesz)
-
válasz NewHope88 #18897 üzenetére
Nincs olyan, hogy kevés a bloweres hűtés, ha a régi kazánokra, pl a 780Ti-re, vagy akár a 8800 Ultrára elég volt, akkor erre is az lenne. Néhány gyártó amúgy gyárt custom bloweres kártyákat is, pl az ASUS-ról volt is kép itt a topikban korábban, csak ezeknek a minőségéről nem vagyok annyira meggyőződve, mert általában a legolcsóbb modellek kapják.
-
s.bala31
őstag
Még 2016 végén volt egy olyan "hír" hogy ez a 2000-es Geforce széria csak egy pascal refresh lesz magasabb órajelekkel meg itt-ott megemelt magszámmal. [link] Végül is majdnem bejöttek ezek a specifikációk kivéve ugye azt hogy lesz a kártyákon ez a fénysugár követő biszbasz Bár lehet a magokat is áttervezték vagy ez még mindig Pascal alapú széria lesz Turingnak átnevezve?
-
KillerKollar
őstag
Ha tényleg 1000$ lesz a 2080 Ti akkor szerintetek kis hazánkban ez mennyibe fog fájni? 350k? 400? Most nem az első heti árakra gondolok hanem mondjuk 3 héttel vagy egy hónappal a hivatalos megjelenés után, amikor azért már vannak készletek és nem aranyáron adják azt a 2 darabot ami van az országban.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
-
válasz syberia #18919 üzenetére
Az AMD esetében más a helyzet, mert ők valahogy sosem tudtak halk refhűtőt készíteni (bár a legújabb Vegák és RX4-500-asoké nem tudom milyen, mert olyan még nem járt nálam), de az NV refhűtői sosem voltak túl hangosak (az ikonikus FX 5800 Ultrát leszámítva ), és az utóbbi generációk hűtése már kifejezetten halk 2D alatt, a mostani 780-asomra sincs semmi panaszom a hangerőt tekintve. 3D terhelésre felpörög, de az nem zavar, nekem fontosabb, hogy kitolja a házból a meleget, és nem főzi meg a gép többi részét.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-Solt-
veterán
válasz KillerKollar #18920 üzenetére
1000 USD x ~284.-Ft (aktuális USD árfolyam) + 27% ÁFA = ~360000.-Ft. + újdonság adó. Megfelelő készlet esetén indulásnál szerintem megáll olyan 375000.-Ft környékén, aztán visszamegy a "hivatalos" 360000.-Ft környékére, majd a szürke import beindulásával lemehet 330000.-Ft környékére. Utóbbit csak az ünnepek környékén tudom elképzelni...
Sok az ismeretlen az egyenletben, de a várható hivatalos ár képlete megfelelő készlet esetén így néz ki.: MSRP ár x aktuális USD árfolyam + 27% ÁFA. Ezt felfelé viheti a készlethiány, lefelé cirka az ÁFA feléig a szürke import.
www.smart-bus.hu
-
nagyúr
válasz torma1981 #18927 üzenetére
Hamar be fog az zuhanni. Mindig drágán kezd és normalizálódik.
Ez az USD árakra egyáltalán nem igaz. A 600 USD-vel indító GTX 1080-nak pl. majd' egy évig ennyi volt az MSRP-je, és csak drágább modellek voltak, amíg az 1080Ti meg nem jelent,
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-Solt-
veterán
-
Firestormhun
senior tag
Tesztek és piaci elérhetőség: szeptember 20.
[link]...
-
carl18
addikt
válasz Firestormhun #18933 üzenetére
Akkor mától fogva még egy hónap amíg piacra dobják az jó sok idő még mindig
De legalább ma este a hivatalos Spec ki fogják dobniHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
kentucky
őstag
Szerintetek 2070-t is bejelentik ma?
-
-FreaK-
veterán
Amennyiben ez igaz, akkor teljesen feleslegesen várunk ma bármire is, ami ma fog kiderülni azt már tudjuk. A tényleges teljesítményét és fogyasztását majd csak a tesztekből fogjuk megtudni, ezek a százalékok amiket pletykálnak semmit nem mondanak.
Gyanítottam amúgy hogy ez lesz, mert ilyenkor már legalább arról szoktak menni a hírek, hogy a tesztelőknél vannak a kártyák, csak ugye nda.. de most még semmi ilyesmi nem volt (vagy valami leak, kép, akármi), szóval odébb lesz az még, hogy megtudjuk a valós teljesítményét.
-
hoolla
aktív tag
En ezt ketlem. Elhinnem ha nem lennenek meg custom kartyak.
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
t72killer
titán
válasz torma1981 #18927 üzenetére
"Hamar be fog az zuhanni. "
Ez erősen keresletfüggő, ha a második újratöltés után is lesöprik a polcokat, semmi ok nem lesz az árcsökkentésre. Ha viszont nem (=a 1080Ti hez képest kicsi lesz az előrelépés +mégfontosabb, nem hordják teherautószámra a tudjukkik), akkor tényleg előállhat a megszokott formula
-
t72killer
titán
válasz yagami01 #18944 üzenetére
Ez így gáz, kevés rajtuk a RAM, amikor minden csapból az folyik, hogy mégtöbb videoramra lesz szükség...
Az árazás emiatt is extrém. Ha 24GB-os VRAM-tétel mellé írtak volna 1200 dodós árcédulát, azt megértettem volna, de így előjön belőlem a vérpistike, és kérdem, miért is vegyek egy 11GB-os kari (1080ti) helyett egy másik 11GB-osat?
Ha meg a skót jön elő belőlem, akkor további kérdés, hogy mindezért miért is adjak kb 40%-os felárat??
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest