Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Dtomka #18273 üzenetére

    A BF messzemenően sokat köszönhet pont a dx 12 nek.

    Egyébként az előző hozzászólássora reagálva, azért hozzátenném, hogy a DX 12 nek rengeteg előnye van a Dx 11 hez képest, csak úgy mint a VUlkan-nak.
    Az hogy nem látsz látványos fejlődést az legfőképpen annak köszönhető, hogy a piac még a Win 10 rekord sebességű elterjedése ellenére sem képes megfelelő ütemben lereagálni a Dx 12 re való fejlesztést , de az asszincron compute vagy az újabb TIER bekötési modellek ( és azok limitációi) illetve a több magos CPU-k jobb kihasználtsága legfőképpen a dx 12 mérföldköveinek számítanak.
    Tehát ez egy kissé egyedi Dx verzió. A másik pedig hogy sajnos időközben megváltozott erősen a piac és manapság már a konzolok diktálnak, nem pedig a legerősebb VGA-k, amik inkább már csak a felbontás- FPS terén tudnak előrelépést mutatni egy mai konzol grafikai szintjéhez. A másik nagy hátrány pedig az, hogy manapság egy egy új grafikus motor kifejlesztése, licencelése ,a human erőforrások átképzése rá felveszi anyagilag a versenyt egy egy Bollivóódi produkció költségvetésével. Én egyébként inkább Vulkan párti vagyok, számomra az jelenti/ jelentené a helyes fejlődési irányt.Dx 12 eléggé elkurvult, hogy alpárian és egyszerűen fejezzem ki magam.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák