Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz KillerKollar #12903 üzenetére

    Jó nem a csúcskártyák árazásán kéne kiakadni, abban mikor volt realitás? Kár a 690, meg Titan-al jönni azokat úgyis az veszi aki megteheti, és hidd el nem fog csak azért AMD-t venni mert X ezer forinttal olcsóbb. A mainstream kártyáknál viszont teljesen jó az NVIDIA árazása, én semmi kivetni valót nem látok benne jelenleg.
    AMD-t amúgy már rég el lehet felejteni mint proci, mind vga szinten. Nem is értem igazából azokat akik még ma is AMD-t vesznek. A piacból kitört az erősebb és a gyengébb szépen lemorzsolódott ennyi történt.
    Kicsit más:
    Bírom amikor a 8 magos AMD procikkal jönnek ezek az FX 8150 meg ilyenek, na ezek ugyanúgy 4 magosak csak a sok láma bevette az AMD maszlagot, de ez ugyan az mint az Intel oldalán a hyper threading, 4 mag 8 szál. Csak míg az Intel ezt szépen a közönség elé tárta, az AMD úgy próbálja eladni mint 8 mag, mert ők a 8 szálon futást hardveresen érik el, de ettől még fizikailag az ugyanúgy 4 magos processzor, csak azért írom le mert aki ezeket a procikat vette/veszi nagyon nagyon sokan kb 90%-ban nem tudják ezt! Ez a megdöbbentő!
    És ezek írják be nagy boldogan sokszor, hogy hehe 4 magos i5 helyett vettem egy 8 magos AMD-t, de jó biznisz volt.....

Új hozzászólás Aktív témák