- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP nyomtatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Löncsi #10446 üzenetére
Nem hiszem el, hogy az NVIDIA ilyet kért. Még ha az ő nyomásukra is tették bele, akkor is ez egy olyan negatív reklám a tesszellációnak, ami sokakat félrevezethet. Ilyet nem szabad engedni. Én biztos eltoltam volna a bemutatását ennek, mert ez így rosszabb, mintha sima lenne a fal.
Minden dolgozó nyomás alatt van, de nem várják el senkitől, hogy vért izzadjon. Azt viszont elvárják, hogy a minőségi munkát végezzen. Szerintem itt nem a művészeken van a hangsúly, mert erős a gyanúm, hogy erre művész nem is nézett rá, ilyet egy magára valamit is adó művész nem ad ki a kezei közül. Mindent meg lehet oldani, ezt is. Negyed év alatt újra lehet dizájnolni a problémás részeket.
Hagyd ezt az AMD vonalat, mert ez nem a hardverről szól, hanem a szoftver grafikai dizájnjáról. De ha mindenképpen ezt akarod nézni, akkor az AMD a GCN megjelenése óta felmutatta a DiRT Showdown, a Nexuiz és a Sniper Elite v2 című DX11-es játékokat. Mindhárom játék dizájnja kifogástalan. Az NV a Kepler megjelenése óta felmutatta ezt és a Max Payne 3-at. Utóbbi minősége szerintem a dizájn terén szintén nagyon jó. Ez a The Secret World egy elrontott dizájnra épül. Reklámozni nem reklámoznám ilyen kiábrándító tesszellálás mellett. Valószínű, hogy az NV csak szerződést teljesít, de nem szívesen teszi. Nem tudom elképzelni, hogy ilyenre számítottak, amikor kérték ezt.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest