-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem megyek bele a Gamingbe. A gyerek nem megbizhato, kamu cim utan azt mondta hogy kapok ket nap probagarit es ma estig emailben kuldi a szamlat...reggel meg talalkozzunk egy kavezoban es csereljuk meg. Ez szerintem hulyenek nezz engem.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Yllgrim
őstag
Az tuti, bar trogerek is voltak itt mindig, ez nem hely fuggo
Miklos: ne cserelgess, max add el valakinek es vegyel a boltban egy ujjat Este megmondom milyen a JetStream
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
#Morcosmedve
veterán
© asszongya'hogy
-
Yllgrim
őstag
válasz #35434496 #3861 üzenetére
Szep kis cuncimokus
Kozben nekem is meghoztak a Palit, tetszik, mert egyszeru, beraktam, feltoltam drivert, gondoltam megnezem alapbol mit csinal, azt hiszem baratok leszunk 523£-ert nekem megerte
Merek is egyet aztan meglassuk mit is jelent ez a gyakorlatban, szimpla FS.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
válasz Yllgrim #3869 üzenetére
Eszmeletlen halk (!) Terheles alatt szepen lehetett hallani a halk kis cicergeset mert hat az van, de oszinten...
Eszmenyi ez a kartya, hogy mit fog tudni azt nem tudom, Out of Box ezt csinalja, a tobbit majd valamikor. Nincs hangja! G1-AMP Ext-JetStream triobol ez a tuti.Ja, kozben kiderult mi okozta a multkori hibakat... a gyari DP kabel volt kaki, mikor ezt betettem ez is kezdte, na mondom ilyen nincs! Megilyedtem h megis az alaplap, de aztan rajottem hogy a 7870 ott teljesen rendben ment, ami mas volt, a kabel, elovettem egy masik DP kabelt, minden oke
De legalabb van egy sokkal jobb kartyam mint a Zotac volt, nem is olyan nehez! Ez a kartya emberek zsenialis! Koszi a JS visszajelzeseket a korabbi termekeknel, ez a legjobb, foleg ennyi penzert!
-
Erdei88
veterán
ASUS GTX 980 Ti STRIX Gaming 6 GB
Egyre csak távolodik a Fury X-től
-
Yllgrim
őstag
válasz #Morcosmedve #3871 üzenetére
Kitolva a TDP es hofok ugyanoda boostol ugyhogy inkabb ki sem tolom, ezt hozza alapbol is, 200+ pont FS-ben.
(#3873) regener: haha, eleg ez az egy, megnezem meg jatekok alatt es ennyi
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Yllgrim #3876 üzenetére
Még így is limited van.
Nálam 1366 MHz-re boostol alapból az MSI, és azzal ennyi a FS. (nyilván a GPU score a lényeg)
Amúgy az hogy lehet, hogy az első képen max 47% a vanti max 1237, a másodikon 51% 1130 rpm? Elég alacsonyak azaok a fordulatok, ha ez valóban ennyi, akkor az tényleg halk.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Yllgrim
őstag
Tentleg ennyi nem is hallom hogy megy, egyaltalan, most mar eleg csendes a haziko, a G1-es az Extreme is csinalt hangot ezerrel, ez semmi, a teszteken is ezt hoztak ki
Nezd meg itt, vagy itt ez olyan csendes mintha nem is lenne a gepben, a ciripelesebol tudom hogy ott van
Ez volt a fo oka hogy ezt rendeltem, olcso custom hutesest akartam, ez valami szupi csendes.
OCUK-on most 515£ csak ez a kartya, 8 fontot buktam, ajjajaj...
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Ujjat kezdek, igy nem veszodik-keveredik el, hogy lehet ezt a TDP limitet orvosolni? Mennyi a max, mi az ajanlott?
-
-
regener
veterán
válasz Yllgrim #3876 üzenetére
Ugyan csak 200 pont FS_ben, de ha megnézed a GPU-Z Core clockos grafikonját akkor sokkal stabilabban tartotta az órajelet fentebb mint az első képeden.
Amúgy ajánlom ezt a skint az Afterburnerhez, sokkal áttekinthetőbb:
nVidia Flat Skin
nVidia Flat Skin [BIG EDITION][ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Yllgrim #3884 üzenetére
Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor szerintem írasd át a biosodat, majd az átírt biost rakd fel ffodi progijával. Az a lényeg hogy a C meghajtóról futtasd a progit rendszergazdaként és a módosított bios BIOS.rom néven legyen a mappában. Ha egy mód van rá akkor a vírusírtót is kapcsold ki ez idő alatt.
ui.: a biost a GPU-Z-vel tudod lementeni.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Azért számít a memória órajel.
Mem 1750Mhz-en
Mem 1950Mhz-en(#3888) h1mpi igen tudom, de lehet hogy ilyen teljesítményű kártyánál van érdemi előnye is a memória órajel emelésének. Szerencsére az én kártyám bírja a 2000+Mhz-et, de a biztonság kedvéért csak 1950Mhz-en használom.
[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
Nem tudom, hogy érdekel-e titeket ilyen teszt Azért jó látni mennyi tartalék erő van benne
-
oliba
őstag
Ez a teszt nem arról szólt, hogy vízzel elérhető az 1500MHz, hanem inkább, hogy mekkora a különbség az 1,5GHz és az alap órajel között + fogyasztásba is milyet csökkent. Mivel a kártya ott kapott BIOS módosítást, ezért gondolom, hogy a TDP limit is ki lett tolva. Az is érdekes amúgy, hogy Fury lemarad, mint a borravaló. Kár, hogy összesítő táblázatba nem tették bele
-
Joshi
titán
-
-
Yllgrim
őstag
válasz MiklosSaS #3896 üzenetére
Majd... most vegre jatszani szeretnek De majd megnezem kesobb azt is. Aztan ha lerendozdnek a munkahelyi dolgok akkor veszek meg egyet szerintem, SLI-m sem volt meg sosem, ez a PAlit szerintem nagyon jol el lett talalva, SCAN-es Ezert kapnak majd jo ertekelest
-
Yllgrim
őstag
válasz Gilthanas #3898 üzenetére
EVGA-m nem volt, arrol sajnos nem tudok nyilatkozni, ez halk a masik 2-hoz kepest.Ha jol szellozik a hazad ami kiviszi a meleget akkor nem lesz gond.
-
TTomax
félisten
Megyek két ilyenért,nem érdekel,hogy Ti felirat van rajta,úgy se nagyon látszik...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest