-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engomo
újonc
Akkor játék közben nem rossz, viszont mi indokolja, hogy 63-65 fok alaphelyzetben, és nem pörög a venti hogy hűtse? és miért van az hogy játék közben ott alul a gpu current mhz felmegy 1100 fölé holott elvileg 1075 ön le kellene hogy tiltson ilyen beállítások melett.
[ Szerkesztve ]
-
Zorel
senior tag
A boost nem egy fix érték. Az 1075 egy minimális boost amit minden esetben tudnia kell, de ha a körülmények lehetővé teszik, akkor ez lehet magasabb is.
Ez ref hűtős? OK.
(#3204) Engomo: Ref esetén a hűtőnek tudtommal idle-ben is mennie kell. Biztos vagy benne, hogy teljesen áll? A kép szerint 26%-on működik. Ettől függetlenül valami nem lesz ott oké és ha nem szeretnél egyedi venti profilt akkor kikellene próbálni egy másik gépbe. Ha erre nincs lehetőség akkor meg gari.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Szia!
Szerintem a gyári ventriprofil miatt ilyen, csinálj magadnak egy ventriprofilt msi afterburnerrel és használd azt, kicsit lehet hangosabb lesz a kártya, de legalább hűsebb...
Üdv.: Dreamie
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Engomo
újonc
-
Dreamie
őstag
Szerintem ez így teljesen rendben van... nem hinném, hogy hozzá kellene nyúlni. Játék alatt nézd meg, hogy mennyire hangos, ha esetleg zavar alakíts rajta, de szerintem nem lesz gond.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
rambustibi
őstag
Párápáppápá ájm lávin it: [link]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Joshi
titán
El is felejtettem hogy most már a legújabb AB van fent, kipróbáltam és az alábbi eredmények születtek. Sajnos a GPU-nak tényleg ez a vége, ennél többet több fesszel se megy. Majd még az 1450/1950-et kitesztelem játékokban, ha ott megfelelő lesz akkor úgy fogom használni.
-
Zorel
senior tag
Zotac GTX 980 Ti Amp! Edition 6 GB - TPU Review
Szvsz nem rossz hűtő az AMP csak load alatt kicsit hangos, de cserébe nagyon jól hűt.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Egy kérdés a 980Ti tulajokhoz. Nektek se volt leragasztva a doboz? A kártya antisztatikus zacsija viszont le volt ragasztva egy perforált patrica szerűséggel. Nektek is?
ui.: rosszul emlékeztem, csak egy celluxal volt leragasztva. Én az ipontól rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Gigabyte dobozok nincsenek leragasztva. A zacsit ragasszak le. Azt eszreveszed ha mar fel volt bontva, mert meg van torve az antizacsi sok helyen es a gyari ragaszto nyomat nem konnyu lemosni. Tiszta alkohollal persze azt is le lehet. A kartyan viszont latod, ha babralva volt, pci-e slot karcos, huto poros, csatlakozokon is latszik ha mar oda bedugtak valamit.
-
Landon
őstag
+G1-eken a huton van egy folia amit ujra felrakni szerintem nagyon nehez. Az viszont furcsa, hogy 238k volt csak a G1. Refet aruljak sok helyen annyiert. G1 a legjobb custom - HOF, Kingpin, Classi-t most hagyjuk - es olcsobb mint a Zotac Amo iponnal. Felre ne ertsen senki nem baj, hogy olcso volt csak furcsa kisse.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
ffodi
veterán
Ez teljesen korrekt. Nem tudom miért írod hogy örülsz, ha 1450 MHz-et megy játékok alatt, hiszen ez 1500 MHz mind.
Egyébként most hogy már AB rendesen kezeli a feszemelést a BIOS-ban odalehet adni neki a +31 mV-ot ha még nem tetted és akkor lehet még néhányszor 10 MHz-cel feljebb tudsz menni.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Joshi
titán
A maxhoz képest én mindig visszaveszek 40-50Mhz-et biztos ami biztos.
Próbáltam de max 40-50mV volt stabil, ha emeltem a feszt de az órajelet nem akkor se volt stabil. Jó ez, végül is szép kerek szám lett.ui.: az ASIC érték nem mond sok mindent, nekem 63,6% de szerencsére nem megy sokkal rosszabbul mint egy 70% fölötti.
(#3224) Lauda köszi akkor valószínű hogy érintetlen volt.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Hejj. Egyfelol nem ertem miert lenne a G1 a legjobb custom. Mire alapozod ezt? Szerintem az Evga Acx az. Nem azert irom, mert eppen ma vettem meg, hanem mert azert vettem epp ezt, mert eddigi tesztek alapjan ez volt a legcsendesebb custom, G1et csunyan elozve. Persze lehet csak nalam a hang az elsodleges. Ami egy tesztben eddig jobb volt, az az Inno3D X3. De minden mas oldalon Evga volt loadban legcsendesebb. Nalam Heavenben ment fel eddig legjobban a venti: 64%, 82 fok mellett. Nem veszes, de itt mar van hangja. Viszont jatek kozben egyaltalan nem volt hangja, ami nagy plussz. W3, Gta5, Da:I mindegyikeben full ultra + 4* msaa mellett 50 alatti fpst egyaltalan nem lattam(1680*1050-en). Gtx970hez kepest osszehasonlithatatlan. Van ahol duplaannyi az fps ugy, hogy 970-nel aa ki volt kapcsolva.
Ui.: Iponban vettem, teljesen bontatlan volt. Erdekes, hogy az Evga azt irja, hogy barmi baja van a kartyanak, ne a boltnak, hanem nekik kuldd, mert tuti jobb a supportjuk. Lattam meg nyalanksagokat. Volt Sapphire Fury X, s Zotac 980ti amp.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Még mindig nem értem, hogy kerül össze egy 980Ti a 20"/1680x1050 monitorral..de lehet bennem van a hiba :S Sokkal nagyobb élmény lenne értelmesebb méretű/felbontású képet nézned szvsz, mint ezen 100+ FPSt tearinggel karöltve.
Játék közben ne csodálkozz a halk üzemen, szerintem enyhén procilimites a setup a felbontás miatt és malmozik a kari sok helyzetben.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Mivel nem tudom, mennyin megy a 2600Kd, passz. De az biztos, hogy platformon belül sokkal feljebb nincs, esetleg egy jobb 3770K aranyáron, ami 4.5 felett pörög, de az ritka (és/vagy delides). Viszont amíg nem raksz egy értelmes monitort a madzag végére, hogy legyen is értelme a ~250ks VGAnak, sok értelme nincs a kérdést feszegetni szvsz.
-
westlake
félisten
Több embernek fontosabb a teljesítmény (magasabb MHz), mint amennyinek a csendes működés. Ha így nézzük, akkor az ACX nem lehet jobb, mint a G1. Tízből nyolc ember a G1-et választaná, ha elé raknák a két kártyát. Sokkal inkább EVGA párti vagyok, mint Gigabyte, de még én is a G1-et választanám. Nincs baj a referencia panellal, de nem véletlenül szokták áttervezni a gyártók.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Forestgreen
aktív tag
ASUS GTX 980 Ti Poseidon, MATRIX, STRIX és Gold Edition képek:
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
h1mpi
félisten
válasz Forestgreen #3244 üzenetére
Szépek lettek, bizakodó vagyok, hogy jobb hűtést kaptak, mint a Strix.
Fully electric lifestyle!
-
Demo77
csendes tag
Tiszteletem !
Bios moddolásban jártas forumtársakat kérdezném, hogy jó e ez a leirás/guide amit találtam illetve hogy az ott lévő biosok megfelelően működnek ha van velük kapcsolatos tapasztalat
-
Landon
őstag
TX tulajok: nincs valakinek egy elado witcher3 kuponja?
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
slloyd
senior tag
válasz rambustibi #3249 üzenetére
Màr ràm ìrtak,hogy 14. beèrkezik hozzàjuk ès mèg aznap fel is adjàk
Berlinből ide München mellè 2 nap alatt szokott a csomi megèrkezni szòval 16. màr nàlam lesz
Sebtibe fel is hànyom a Tx-re!
Először megcèlzom az 1550 Mh-et mert olvastam egy itteni (nèmet tesztet ) amin ilyen hybrid-del ennyit ment stabilan sima evga hybrid biosal....
Szerintem rendeld te is innen hamarabb megkapod[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest