Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    Meg van az LG 32GK850G-B monitor :)
    Kértem hozzá kalibrálást is.

    Utoljára ilyen élményem-érzésem gyorsaság szempontjából játék közben, a sík képernyős, 4:3 arányú, 19"-os Fujitsu-Siemens monitoromnál volt ami ha emlékezetem nem csal, akkor 1280x1024-ben tudta a 75/85(?)Hz-cet, az 1600x1200-nál meg 60Hz-cet.

    (#78100) bombibmw

    VGA-t szeretnék venni :K :DDD

    Már korábban tudtam mikor megjelent a Pascal széria helyesebben az 1080 Ti, hogy teljesítményben minimum egy GTX 1080 Ti kártya kell nekem, vagy az utána következő generációból valami, ami minimum hozza ezt a szintet vagy akár többet is (RTX 2080?). Az Asus Strix GTX 1070 megvétele egy kilengés volt részemről... a mostani 1050 Ti meg egy valami ami nem Intel IGP.

    Csak a kártyának a hűtése meg annyira nem mindegy számomra, és ha lehet kerülném a házban széthányós verziókat a rajtuk lévő hűtéstől függetlenül. Ezért izgultam rá annyira az EVGA Hybrid kártyájára, mert azon ott a víz és hátulra pumpálja a kártyán lévő ventilátor-hűtő a meleg levegőt.

    Azt a kártyát ami neked van néztem én is korábban. Elég döfi, de a fentebbi okból adódóan meglehet nem lesz opció a részemről és a többi hasonló sem.

    (#78086) snecy20

    Ja vágós téma, hogy nem éri meg-nem szabad, de ha nincs más opció akkor egyedül az marad mint lehetőség.

    A várás számomra nem ismeretlen. Volt mikor teljesen gép nélkül voltam.
    Eladtam az akkori gépemet és minden mást amim volt hozzá. Majd vettem egy akkor jónak gondolt házat és 1 évig vártam és vártam, hogy legyenek adott teljesítményű alkatrészek és nagyobb monitor adott áron... Igaz akkor még bicóztam aktívan így annyira nem zavart a gépnélküliség, demostmárazértna pörögjön már valami tápos VGA a masinában ;] de persze nem ész nélkül szétlocsolva a pénzt.

    (#78087) scomcomputer

    Köszi a tippet a venti zsírozásával kapcsolatban! :Y :R

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák