- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snecy20
nagyúr
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz akoska07 #77353 üzenetére
Az árakkal való szórakozásra, mivel ők is ráléptek az Apple útjára, ami azt jelenti, hogy az aktuális csúcs valami legalább 1k$/€/£, ezt kell ügyesen megoldani, hogy ne érezd lehúzásnak, figyeld meg, hamarosan az NV kártyákért is sátorozni fognak a boltok előtt.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz akoska07 #77353 üzenetére
Az az érdekes, hogy akiknél még tényező a hardcore pc gaming, azoknál 80%-ban a multis kompetitív címek mennek, ők meg totál nem célcsoportja az nV törekvésének - el is vannak akár egy 1050Ti-vel, 1060-nal. Lehúzzák föld alá a grafikát, aztán hadd menjen, első dolguk lenne kikapcsolni az ilyen extrákat mint a RT. Szóval kicsit más irányba megy most a pc gaming, mint amerre az nVidia.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
válasz snecy20 #77355 üzenetére
Igen,simán el lehet lenni egy 1050Ti 1060 kártyával.
Pont ahogy mondod.Kíváncsi leszek majd a tesztekre mit dob majd a 2080Ti.
RT és no RT játékokban.Ha RT tényleg 1080p@60fps,az azért elég gagyi.
Amikor a 4K felé tartunk.Persze kell a látvány,de ne kelljen már vissza menni fhd-ra.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
-
cyberkind
félisten
válasz proci985 #77358 üzenetére
Még mindig az ultraszéles felbontásra vennéd? Ha igen akkor szerintem mehetne nyugodtan, a TI most egy nagyon jó vétel, mondjuk én személy szerint nem szeretem az Asust.
----------------------
És ha minden igaz, Steam-en és Steam-re ingyenes az alap For Honor limitált ideig.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #77359 üzenetére
5760x1080 / VR. utobbi miatt window shoppingolok egyaltalan mivel a masodik kartya ott nincs kihasznalva. egyebkent ugy vagyok vele, hogy +120% teljesitmenyugras alatt nem valtok GPUt.
meg azt neztem lassan 6-7 evesek a monitorjaim szoval lehet a kovetkezo gpu alrendszernel feljebb valtok ami vagy 4k + valami, vagy 3x1440p lesz.
kieg: ja, mondjuk a 7680x1440 az igy duplazna a gpuigenyt. igazabol a monitor is csak azert merult fel mert a csaladban levo regebbi 19"esekbol hatbol ot bedoglott az utobbi evben.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
Nos ma be is vásároltam,vettem egy eVGA 1080at 300fontért...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
1080Ti-ket láttam 450ért is már.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
válasz TTomax #77366 üzenetére
Ejj az jo ar nagyon!
Ebay?
En meg orultem itt a csillamponis Palinak 330 ertSzerk: hopsz ez mehetett volna a masik hsz-embe meg boven
Mondanam kifogasnak, hogy mobilrol vagyok, de a PH-s eletem 98% arrol tolom amugy isSzerkszerk: itt picit delebbre sajnos csak 350-ert voltak fenn kartyak a gumtree-n.
[ Szerkesztve ]
...
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #77371 üzenetére
Nagyon jó kis vga,jobb mint a Jetstreamem ami volt,halkabb.65Cfokon tetözik, 2012-2025MHz között ugrál 1200-1650rpm között a venti,úgy hogy a gépem most be van szoritva egy sarokba.Mindezt Divison alatt,ami szépen tud fűteni,elégedett vagyok vele,ezen már szinte nincs mit bukni.A nVidia meg csak RTXeljen,ez vga nekem jó lesz FHDban elég sokáig Gsynccel...
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Szakadok
"... Ma délután hallgattam a live streamet közben sexeltünk egyet barátnőmmel aztán kb másfél óra múlva ránéztem mi a helyzet és a felupgradelt bunker hozott vagy 170 ezret + ... - " [link]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
nagyúr
People are MAD about NVIDIA RTX... and I think this is why
------
Vmi nagyon nem stimmel NV körül,úgy érzem hamarosan borulni fog a bili,és akkor nyakig lesz NV a sz@rban.
Vmi nem stimmel az rtx kártyákkal.
Nehogy vissza hívás legyen belőle.Vagy csak még nincs kész a világ az RT-re ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Ez is egy érdekes videó...
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #77377 üzenetére
Pedig minden rendben zajlik korulotte, nVidia rad erolteti, vegyed, rendeljed elo mert gayracing nelkul nem jatek a jatek
Ezenkivul:
So you are all asking, why there are no performance leaks. The reason is simple: the very few who already have the cards simply can’t test them — there are no drivers. The worst part is that samples won’t ship to the rest of the reviewers until early September (!). Don’t expect performance leaks by that date, even if there are any, they may not represent the full potential of new cards.
NVIDIA has set the date for the full reviews to September 14th.
[link]Es amugy is tegnap mar lattunk rola szep zood diagramokat, 50%-al erosebb mint az elodje...ugyan ennyivel dragabb is mondjuk
Es gondolom a 2 ventis founders+gyari OC sem veletlen, biztos rendben lesz a fogyasztas es a melegedes is...
-
snecy20
nagyúr
válasz Devid_81 #77382 üzenetére
Nem lenne rossz amúgy pozitívan csalódni.
Csak nem akar az nV magából luxusmárkát csinálni, szóval jó lenne ha valamivel majd alá tudnák támasztani teljesítményt tekintve ezt a mostani árszabásukat.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
válasz Devid_81 #77382 üzenetére
A driver volt a 2. ami eszembe jutott.
És akkor hány fajta driver lesz ? RT & no RT ?
Ha egy driver lesz akkor melyik szériánál mi lesz bug-os ?
Illetve hány javítás jön majd naponta ?Illetve FHD 30fps-ről egy driverrel hogyan fognak legalább 100fps-re ugrani ?
Vmi nem kerek az rtx körül.
(kicsit feljebb olvasható,amikor azt írtam,eddigi legnagyobb lehúzás van folyamatban NV-tól,a progress-t,meg mi fizetnénk a RT-hez)
#77381 snecy20 :
Inkább nem mondok semmit.
----
Szinte mindenhol Do not buy olvasható.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #77383 üzenetére
Varhatoan tobb igazsag van a zold grafikonok mogott mint ami a pirosak mogott szokott lenni
Itt egyedul az arral leszunk/vagyunk gondban.
Eddig ha jott az uj generacio az letolta a regiek arat, es az uj atvette a helyet.Es nem volt felar a teljesimeny tobbletert.
Most meg annyi tortent, hogy szepen beraktak oket a csatasorba ugy, hogy a regiek ara nem csokkent.
Ez faj leginkabb mindenkinek, ez eddig soha nem tortent meg, legalabbis nem ilyen lehuzos formaban.De ugye ez annak koszonheto, hogy egyeduralkodova (kapzsiva) valltak megfelelo konkurencia hianyaban.
Gyanitom ezek ellenere "sokan" fognak valtani igy is, lesz egy kis pampogas, majd vegul nyilik ugy is a penztarca, es mindenki megmagyarazza majd (foleg maganak) hogy most ezert a teljesitmenyert ennyit kernek pont.
Ugyan ez megy a mobil piacon is, eleinte mindenki rossz neven vette az $1000-os csucstelokat, mara meg mar sajnos ez az alap, es meg megy is feljebb boven.
Bar sokan megoldjak ezt a kevesbe fajo reszletfizetessel, azaz a 2 eves huseg szerzodes stb stb.
Majd lehet az nVidia is bevezeti a havi torlesztos 20X0 katyakat...
-
nagyúr
válasz Devid_81 #77385 üzenetére
Egy grafikai forradalmat szeretnének elindítani (ami lehet nem fog működni),amit nekünk kellene meg finanszírozni.
Kb ez a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz Devid_81 #77385 üzenetére
Én már az 1080Ti-met is úgy vettem használtan, hogy húztam egy 180-200k-s lélektani határvonalat... Na most a dupla ennyivel azt hiszem már nem nekem játszik az nV....de gyanítom ezzel sokan így vannak 1080Ti tulajok is, hogy 200xxx pénzt még kiadtak az aktuális csúcsért, de erre rápakolni még +50-70%-ot a nagyon nem kategória.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
TTomax
félisten
A grafikai forradalom árát mi már megfizettük a maxwellel,a pascallal stb,mert az is benne volt az árában.Erre a hype vonatra most nem szabad felülni,mert drága a jegy ennyi.
-
VTom
veterán
válasz akoska07 #77384 üzenetére
Ennyire szerintem még nem kell temetni az új generációt.
Én a DLSS-re leszek kíváncsi, hogy azzal mit tud. Mert abban még lehet fantázia, ha a TAA-nál jelentősen több fps-t lehet elérni vele, kb. azonos látvány mellett.
Persze ettől még mocsok drága.[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Devid_81
félisten
válasz TTomax #77389 üzenetére
Aki uj VGA-t vadaszik a kozeljovoben annak erdemes lehet varni az RTX 2080-ra.
Annak kb annyi az ara mint a GTX 1080Ti volt nem is olyan tul regen, sott meg most is...
Es ha egy picit meg jobban is megy (majd a tesztek eldontik) akkor eppen benyelheto aldozat lehet az 1080 Ti-al szemben.
Es ha a hirek igazak akkor az a kartya eleg majd 1440p hez.
Ettol meg nem lesz az uj generacio ajanlhato a regiekhez kepest, foleg nem a Ti....
-
cyberkind
félisten
Grafikai forradalom csak az új konzolgenerációval lesz, az NV szépen reklámozza ezt, de közük nincs a sikeres terjesztéshez, úgyhogy nagy lószar ez a technológia jelen pillanatban ide.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez csak a base line RT.
Mi fizetnénk a tesztjeiket.
---
Nem fizettünk eddig a grafikai forradalomért,csak vettük az új szériát "elviselhető" áron.
Itt most teljesen más van.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #77398 üzenetére
Ansel RTX Lets You Take Ray Traced Photos and Activate Ansel in Almost any Game
[link]Pedig megy a fejlesztes ezerrel, olyan csillogas villogas lesz az uj jatekokban, hogy befjoshunk tole
Mar elo is rendeltem 2db RTX 2080Ti-t SLI ben, ha megy az az uj nvlink izevel ha nem
...
-
törölt tag
RTX-re jön egy csoda driver és kettéhugyozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest