- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Leírtam a megoldást, másfél éve hozzá nem kellet nyúljak és állítom neked stabilabb és gyorsabb is mint bármelyik azóta kijött Updattel, töredék számú háttérfolyamat mellett.
Pontosan ugyan ezeket a köröket akartam elkerülni, ezért lockoltam le 1511-en, bétateszteljen nekik a Sanghaiban hiénákkal orgiázó ordas ***va anyjuk..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
Így látatlanba nehéz megmondani, mennyi külsős programot és drivert szoktál felrakni?
Próbáld ezeket minimalizálni meg nem felrakni. Ami működik alap windows driverrel azt használd azzal.
Kerüld a tuning meg egyéb konfiguráló progikat... stb stb.Nyilván azért jön ez elő nálad, mert valami olyan progit/drivert használsz ami belekavar.
Vagy víruskereső, egyéb tool... stb.
Nekem két W10 gépem is van, ráadásul régi az egyik nagyon és mégsincs semmi gond.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
RazoR
veterán
válasz FollowTheORI #65403 üzenetére
Alapvetően semmi gond nem volt a géppel, azok a programok vannak fent amik hosszú évek óta! A CU után kezdőttek a bajok és most a 2 nappal ezelőtti update után újra...
-
nagyúr
Buherálni kell, máshogy sehogy.
Azt mondjuk fogalmam sincs, hogy hogy tudod elkerülni hogy előbb utóbb ne kelljen telepíteni, vagy lehet e egyenként megmondani mit telepíthet és mit nem... biztonsági és pár hasznos frissítés ugyis kelleni fog. De ezzel ezeket is letiltod/kikapcsolod...
Vagy jön egy kompatibilitási vagy driver amihez kell, akkor úgyis meg kell lépned.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
RazoR
veterán
Visszaállni nem lehet a 2 napos update előtti állapotra?
-
nagyúr
-
Rasiel
senior tag
A legjobb megoldás tényleg az, ha hanyagoljunk a WU-t. Már emberemlékezet óta azt csinálom, hogy csak akkor frissítek, ha valami új fő komponens kerül a gépembe (kivéve RAM). Nálam alapból OFF a WU és semmi problémám nincs. Feleslegesen nem sz.patom magam vele.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Azokon felül amit FollowTheORI linkelt.., StartMenü futtatás és services.msc
Ott a legalján megkeresed h WindowsUpdate és Leállítás & Letiltás, majd restart és megint ránézel h megette-e.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Rasiel
senior tag
válasz Habugi #65410 üzenetére
+ Feladatütemező (taskschd.msc), valamint Csoportházirend-szerkesztő (gpedit.msc).
(#65411) cyberkind: Persze, nem mindenkinél egyforma a szoftverkörnyezet, többek között ezért is lehetnek kivételek. Éppen az általad leírt dolgok miatt hanyagolom a WU-t már XP SP3 óta, illetve azért, mert nem szeretem, ha valami automatikusan belenyúl az OS-embe, azon belül a beállításaimba. XP-nél, illetve Win7-nél, 8.1-nél manuálisan szedtem le a számomra szükségeseket, aztán telepítettem őket fel offline módban. Szerencsére soha, semmi bajom nem volt ezzel a módszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #Morcosmedve #65413 üzenetére
Állítólag már az se az igazi... lejjebb adták a stabilitást meg a minőséget.
Ez tény... nem nagyon hallani olyat gyakran, hogy valami update hazavágta a gépet meg ilyesmi.
Mondjuk jóval kevesebben is használják, szóval kisebb a minta, mint itt a PC világban. Arányaiban lehet itt is kevés gond van, csak számban több.
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz FollowTheORI #65414 üzenetére
Gondolom kétnaponta nem kell hekkelj és frissítheted
© asszongya'hogy
-
RazoR
veterán
válasz #Morcosmedve #65413 üzenetére
Köszi! Akkor egy MacPro-t szeretnék, privátban küldöm a címet!
-
nagyúr
válasz #Morcosmedve #65416 üzenetére
Mondjuk nekem a windows-t se kell...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz FollowTheORI #65419 üzenetére
Nekem sem, de próbálok solution-t nyújtani
Persze, annyi gépre könnyebb megcsinálni, amire éppen feltehető.
RazoR: Amint megjött az utalásod, küldöm az üres dobozt!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
nagyúr
Használsz hibernate funckciót vagy be van kapcsolva bármi ilyesmi?
Még azt tudom esetleg javasolni, hogy lődd ki az egészet... lehet az kavar be a bootba a te adott gépeden néha.
admin cmd -> powercfg -h off
Amugy most semmi olyan frissítés nem jött ami nagyon belenyúl a gépbe...
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz #Morcosmedve #65421 üzenetére
Azért pár téglát tegyél bele, hogy legalább a súlya meglegyen!
-
RazoR
veterán
válasz FollowTheORI #65422 üzenetére
Semmi ilyesmit nem használok! Leszedtem a Bluescreenview-t hátha okosabb leszek a következő után
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
Just Cause 3 Multiplayer keszuloben.
Kicsit elaludtak a sracok, de csak elkeszult valami legalabb....
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #65425 üzenetére
Egyre tobb Teslat latok Londonban.
Elektromos autokbol is egyre tobb van, halistennek ugy nez ki csak kezdik mar kinoni a benzinegetesi maniat az emberek.
Viszont nem egeszen vagom, hogy ezekbe az elektromos autokban pl a futes es az A/C mikent van megoldva, hogy ne szivja az akkut feleslegesen?!
Pedig mindketto nagy energia zabalo tud lenni....
-
cyberkind
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #65432 üzenetére
Nah igen persze ez hatalmas penz is, foleg ha ilyen Teslakat nezunk, igazad van.
A belsoegesu motoros jarmuvek sokkal olcsobbak. (most meg)
A Hibrid meg egy egesz jo "atmenet"
Azokbol mar vannak megfizethetobbek azert.
Itt pl az Uber-esek 90%-a a Toyota Prius-al rohangal, az pl egy egeszen jo konstrukcio.
Bar mar a legelsok kozul mar keveset latni, viszont meg mindig van itt ott, aztan azok mar nem tudom mennyire kepesek mukodni az eredeti akkukrolSzerk: de pl a napokban olvastam egy cikket miszerint 2040 re mar kitiltjak a belsoegesu motorral szerelt autokat Parizsbol.
Itt Londonban is jon egy eleg nagy korlatozas 2019-tol, itt is csak az uj/abb generacios benzines, es diesel johet majd be a belvarosban.
Foleg a Dieselesek erinti majd nagyon, mert ott elegge felhuztak az also hatart.[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
válasz Devid_81 #65431 üzenetére
Ha ezeket bekapcsolod, akkor már nem lehet felesleges...
Amugy nyilván ezek csökkentik a hatótávot valammenyire. Benyából is több kell A/C-re.
A fűtés meg ugyanúgy mehet okosba a villanymotorból, vagy bármi ami melegszik elektrokában ugyanúgy, fékek, visszanyert energia, stb.(#65432) cyberkind
Trumpot a saját gazdasága fogja lehagyni... pontosan ahogy nemrég valami cikkben írták.
A modernizációt ő se tudja megállítani, amint olcsóbb lesz meg gazdaságosabb valami váltanak ők is, mert különben versenyhátrányba kerülnek, az meg ugye nem lehet. (Vicces amugy hogy ő is pont a versenyhátrány miatt tolta ezt az olaj halandzsát.)[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz FollowTheORI #65434 üzenetére
Marmint nem felesleges az autoban, mert nagyon is fontos, raadasul mindketto
Hanem csak "feleslegesen" eszi az akkukat, ha a hagyomanyos modszert alkalmazzak.
Tudom a sima autonal is szamit, foleg a klima, de elektromosnal mindketto zabalja az aramot, a futes talan meg jobban is.
Bar lehet siman a klimat hasznaljak arra is, csak a gazt a masik iranyban keringteti a rendszerben mint a huto/futo klimak.
Ott viszont eleg jo hatasfokkal fut a klima bizonyos kulteri homersekletig....de -20 fokban mar az sem csinal semmit...
-
nagyúr
válasz Devid_81 #65431 üzenetére
Ez a jövő.
Amikor bejönnek majd a széria tesla-k akkor majd nagyot fog esni sok autónak az ára.
Szeretem a kocsimat nagyon,de időben kell majd váltani.
Simán kibékülök majd egy tesla3-al is.
-----
Idén még haza megyek kocsival,de utána már nem fogok kocsival menni,itt pedig országon belül simán elég egy elektromos autó.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
h1mpi
félisten
Egy 980Ti több hőt termel ugyanazon játék alatt, mint egy 1080? Vagy mindegy?
Fully electric lifestyle!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs