- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
Kiderült végül, hogy pontosan miért került sor a Players OFF-topik bezárására? A záróbejegyzés finoman szólva nem kimondottan informatív, több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol, s úgy rémlik, az e topikban az okokat firtató kérdésekre sem érkezett válasz. Persze lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet, és/vagy meghaladja a felfogóképességemet...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Erdei88
veterán
Aki Xbox One S tulaj, vtudna nekem segíteni?
PC-re megvásárolt Forza Horizon 3at, át tudom vinni XO-ra, vagy jra meg kell vennem? -
Anubris
őstag
Valaki bemeri vállalni?
-
cyberkind
félisten
válasz Erdei88 #64862 üzenetére
Akkor nézz a boltokban ilyen beszámított gépet amit felújítottak és van rá gari, vagy apró, amelyik az olcsóbb és jobb, de ez esetben bőven elég a sima.
Nekem a Fat gépből volt, nagyon király a hűtése, egyszer véletlenül befedtem a tetejét ahol fújja ki a meleget (vagy szívja be a meleget, fogalmam sincs, hogy megy) de a Gta alatt semmi hangja nem volt így se.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz Anubris #64859 üzenetére
En itt (UK) tudtam volna egy 1080 Ti 420£ ert papirok nelkul, ami boltban 649£
Nem mertem beleugrani, olcso volt, de nagy riziko.Itt viszont vannak papirok...viszont posta es elore utalas...
Csakis szemelyesen, es akar latni is kellene, hogy mukodik, kulonben felejtos szerintem....
-
cyberkind
félisten
válasz #Morcosmedve #64867 üzenetére
Pontosan, szóval lődd a #keldorjelet!
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #64866 üzenetére
Nahja, megkerdojelezheto az egesz.
De mint mondottam, csakis szemelyesen, es jol at kell nezni a kartyat, nincs-e serules.
Stimmel-e a serial number, szamla jo-e.
Akar meg a boltot is felhvni ahonnan van, szamlaszam alapjan keressenek ra stb.
Az a baj, hogy eleg sok a csalo mindenhol, kell az elovigyazatossag
Mert hiaba "olcso" az a cucc, ha aztan nem is mukodik es nincs is hova vinni...akkor onnan mar mindjart draga volt....
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #64874 üzenetére
Erzek itt valami ironiat...
Ez most a gamer leak
Szepen latszik, hogy az 1080 es Ti kozott lesz teljesitmenyben.
Ezert a teljesitmenyert nem is sirtunk volna...ha nem kellett volna 1 evet varni ra...
Csiszolgatnak meg ezen, lesz jobb is, de megha felhuznak 1080 Ti szintre is a versenyt elvesziti amikor a tuninghoz nyulunk...
1630 MHz, ez egy olyan orajel, amit 99% ugy tud a kartya, hogy nem maradt benne 20MHz nal tobb tartalek...
-
Devid_81
félisten
Ha esetleg valaki meg/mar GTA-zna picit, ugy latom a sok uj bug mellett valami UFO is bekerult a frissitesek koze.
...
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #64883 üzenetére
Azt akartad irni, hogy "idegen" hagy?
Tegnap mi benn voltunk kicsit, termeszetesen pont annyi cheater van mint volt regebben.
Volt hogy kiszedtek minket passziv modebol, csak hogy megolhessenek.
Aze' ilyet meg nem lattam eddig...
De amugy mi altalaban Heist-elni jarunk es probalunk private jatekot, ott nem zavar senki.
Mindig vannak uj jelentkezok, ezert ujra es ujra elovesszuk a dolgot...
-
cyberkind
félisten
Akkor ismét ennyit a natív 4K-s Xbox One X-ről, a 60fps legendát meg aztán hagyjuk is, és még, hogy mondták itt a PH-n, hogy milyen király lesz a natív 4k, meg sokak nem azért vesznek konzol mert ilyen meg olyan játék van rá, gratulálok ehhez. Sima PS4 Pro siker.
[ Szerkesztve ]
-
-
Erdei88
veterán
válasz Mahrenburg #64887 üzenetére
Playerst nem banánozták?
-
Erdei88
veterán
-
Mahrenburg
őstag
válasz Erdei88 #64890 üzenetére
S ráadásul az e topik nyitója iránt érzett megbecsülés azóta is töretlen, mi több szinte személyi kultusszá terebélyesedett...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
-
VTom
veterán
válasz Mahrenburg #64894 üzenetére
Szerintem már csak a modik trollkodnak a neve alatt
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Erdei88
veterán
Tomax, milyen tápkiegeket használsz? Márkára gondolnék.
Iptimum Nitrution fehérjéjét kezdtem el és azt kell mondja nagyon elégdett vagyok vele bioteches után
Van ennél jobban prefelált márka? Itt most nem az agyonhypeolt műszarokra gondolnék elsősorban -
TTomax
félisten
-
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #64899 üzenetére
Borítékolhatod,hogy annyi OC se lesz benne mint a 290Xben volt, a FuryXben se volt,itt se lesz.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest