- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Ez mondjuk bejön, kiváncsi leszek mennyi lesz. 100k biztos, annyit pedig sajnálnék lapra...
cyberkind: Hát az meg a másik, nem tudom. Mondjuk olyan mindegy már, hogy 7700K-t bontod meg, vagy 7820X-et. Delid kitet kell venni, azzal elrondani sem lehet. De régen Ivy-t és Haswell-t pengéztem én is, nem volt baja.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #65053 üzenetére
Ez oké, hogy delid tool, de ennyi pénzért nem akarok szórakozni ezzel is, engem ez zavar a legjobban.
Ez a lap egyébként a strix 270-es lapra hasonlít amik 60-70k körül mennek az 1151-be, úgyhogy sanszos az a 100k.
Egyébként a 8700K az a 6 magos lesz már?
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #65056 üzenetére
Z370=Z270 csak át van nevezve tulajdonképpen. Más foglalat, LGA1151v2 vagy mi lesz a neve az újnak és annyi a lényeg, hogy megint lapot kell cserélj.
Z390 az új chipset, csak nem lesz kész őszig és ezért átneveztetik a Z270-et addigra is.De a régi lapokba nem fog belemenni az új proci (Z170, Z270) és az új lapokban sem fog menni a régi proci.
"A tokozás LGA1151 lesz minden esetben, de az aktuális útiterv kiemeli, hogy a Coffee Lake-S modellek csak a 300-as sorozatú vezérlőhidakkal működnek. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a mostani alaplapokba nem mennek bele az új processzorok, és még a régebbi Skylake és Kaby Lake lapkákat sem lehet majd használni az új, 300-as vezérlőhidakat használó alaplapokkal. Az LGA1151-es foglalat ebből a szempontból tehát csalóka lesz, és erre nagyon kell majd figyelni a vásárláskor, hiszen fizikailag az egyes processzorok belemennek azokba az alaplapokba is, amelyekkel esetlegesen nem tudnak működni.
A vezérlőhíd tekintetében egyébként elsőként a Z370-es lapka érkezik, mely igazából a Z270-es verzió modernizálása. Erre azért volt szüksége az Intelnek, mert a Coffee Lake generációt 2018-ra tervezték, viszont az alaplapok szempontjából nem lehetett előrehozni a startot, emiatt a mostani Z270-es modelleket módosítják úgy, hogy működjön a Coffee Lake-S processzorokkal. A következő év elején a Z370-et le is váltja majd a Z390, ami eredetileg lett volna a Z370, ha nem kellett volna hirtelen változtatni a terveken. Természetesen a Q300-as, H300-as és B300-as lapkák is befutnak majd 2018-ban. A Z370 és a többi 300-as sorozatú megoldás között egyébként az a fő különbség, hogy a Z370 nem támogatja natívan az USB 3.1-et, míg a később érkező lapkák esetében ez már meg lesz oldva."¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
TTomax
félisten
Alig bírtam lapot venni egy 4790K alá,egy asus ranger hullott el,nem önhibájából valószínű,de hogy Z97es lapot errefelé nem találtam az nem semmi egy Asrock H97 Fatal1ty lett,atomdrágán.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Egy szép nagy sajtos tejfölös lángost leöblítettem hideg sörivel.
-
Habugi
addikt
válasz proci985 #65021 üzenetére
Nálad hogyan futott a Dishonored 2 CF-el..?!
DoF & MotionBlur nélkül, High Shadow, minden más Ultra.., TXAA és elég sokszor izzad, lemegy egészen ~50FPS-ig az átlag 80-90-ről..
Rendesen kifekteti a 390X-et, a Prey után nem igazán erre számítottam bár azt tudtam h teljesen más motor.
Van egy-két olyan beállítás amivel normálisan skálázható az FPS ?! csak mert a Shadow visszább vétele nem igazán hatja meg.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
NV féle fícsör de hogy specifikus-e azt nem tudom..
Illetve sejteni vélem h nem az, második mapon beálltam egy olyan pontra ahonnan nagyobb "élő" teret belátok és kellően alacsony az FPS, majd elkezdtem szórakozni a beállításokkal és arra jutottam hogy az FXAA elég rondára sikerült, váltottam TXAA-ra, attól sem estem hanyat de amellé van skálázható sharpness ami agyig húzva már valamennyire pofás képet adott, azon maradt.
Kvázi működni működik, az "ára" sem dráma.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
válasz ScomComputer #65036 üzenetére
rosszul adtam meg a születési dátumot 2016-on hagytam.
Így nem enged hozzáférni,túl fiatal vagyok.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
Húúú emberek ez a TV2-es Családi titkok valami félelmetesen szar, mintha egy alternatív valóságból hozták volna ezeket sztorikat.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ez érdekes, ha nem kamuzik a kiírás akkor a procim nincs 70 fok tartós 70-80%-os terhelés alatt aminek viszont örülök. Annak már nem, hogy ez a játék csak a Watch Dogs 2 de 1x-2x majdnem sikerült előhoznom a 100%-os proci kihasználtságot, arról nem beszélve, hogy elég nehéz a játékot egy 980TI és 4790K kombójával belőni fix 60-ra, hogy szép is maradjon, természetesen élsimi az nincs, szóval ez qrva nagfy wtf ez 1080p-n, az árnyékok már ultra alatt bűnrondák.
(#65071) Tesla93
De pont ezért "jó" ezeket a meglepő és "átlagos" sztorikat látni pláne ilyen színészi előadásban.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Habugi #65064 üzenetére
Dishonored 2 kerlek ugy fut CFen hogy a felso kartya teker, az alsot meg nem hasznalja. szetmoddolt iDtech5, nincs CF es igazabol annyi az elonye, hogy az egesz varost ki tudja renderelni mert pixelszamra skalazodik, de multiGPU szempontjabol szalonkepes velemenyt sajnos nem tudok megfogalmazni. egy honapnyi patcheles utan 1080pn mar jol futott, harom kijelzon ilyen medium kornyeken talan megvolt a 60fps (annak a jateknak kell), de 3 oranyi trial and error utan feladtam. majd a 2080 / Vega2 kornyeken lesz ala hardver.
AAt en le szoktam venni elso lepesbol, AF x4, esetleg a post process ha van azt probald lehuzni.
a Prey egy moddolt Crysis3 enginet hasznal, ami imadja a multiGPUt. ott 1080pn a legfelso statebe fel se kapcsolnak a kartyak VSync mellett.
maga a jatek egyebkent zsenialis a multiGPU nemsupporttol eltekintve, a DLCt szerintem megjelenes napjan fogom tolni. gyakorlatilag a legjobb immersion simulator az elso Deux Ex mellett.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #65074 üzenetére
AF-t minek kapcsoljátok le 4xre komolyan sírba tesztek vele.... igen 2006ban egy 8800GTSel még csak csak,de a mai kártyáknál ha 1%ot jelent sokat mondok...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Ez milyen rang már... [link],elgurult itt a gyógyszer rendesen...
-
TTomax
félisten
Összeraktam ma a H97es Asrock lappal egy gépet...előtte Z97volt benne,de mint írtam a pixelmezökre költözött... hogy ez a H97 egy mekkora egy hulladék,memória OC az nincs a 2133as ram csak max 1600ig mehet,bezzeg a CPU-t nyomhatod neki...5 vagy órát szenvedtem a géppel,mert nem hajlandó normálisan leállni lekapcsol mindent szépen,de a ventiket szépen pörgeti tovább hosszan kell nyomni a powert hogy megálljon,állítólag tipikus asrock betegség.Sok mindent láttam az évek alatt de ilyet még soha.Gyakorlatilag hibátlanul müködik,elvitte a srác de mondtam neki ha bármi szokatlant észlel azonnal hozza vissza... megy a lap gariba akkor... a proci hütöt kb egy óráig szenvedtem fel,még ilyet se láttam,valami coolermaster volt egy X alakú lefogatóval de valami katasztrófa volt felrakni,előtte nem is volt fenn rendesen az nyírta szét a lapot egyébként...egy fél napom ráment,és nem lett maradéktalan...
-
TTomax
félisten
válasz Puma K #65077 üzenetére
Pontosan,manapság az AF szinte semmi sem kér...
Ha' hogyne.... majd ha "Chuck Norris" lesz a rangom... Jómunkásember hogyne...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Speed® #65080 üzenetére
Nem érdekel az előzménye,ne haragudj de sokan dolgozunk eleget vagy annál is többet,hogy mennyiért azon lehet vitatkozni.Mégsem aggatunk magunkra "címeket" mert a jó embert megismerik e nélkül is.Olyan dolgoknak adtok helyet és teret amilyet ti akartok,de maradjon már meg nekünk az hogy véleményünk lehessen,köszönöm!
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz TTomax #65082 üzenetére
Nem mondtam, hogy ne legyen véleményed..de ha nem megalapozott, akkor hibás. Valami sokeszű csinált egy adminhater logout bejegyzést, ott sült ez el, aztán így maradt..hatalmas probléma. Egyébként sem volt helytálló a házigazda rang, hiszen nem ez a szerepe..technikus vagymi. Csak abba gondolj bele, hogy azért a felületért gürizik, ahol szidod, ez kicsit tré szvsz.
-
TTomax
félisten
Úgy látszik a Vega jó lesz miningra.... ebből se lehet majd akkor venni normális áron... [link]
-
TTomax
félisten
válasz Speed® #65084 üzenetére
Gondolom nem ingyen,egyébként pedig nem szidtam,de nevetségesnek tartom így van.Ha egy kórházban fekszem éppen, akkor sem jön velem szembe egy sebész mondjuk Freddy Krueger táblával a hátán,de hát kinek mi,mert nevetségesnek (és nem humorosnak) tartanám ugyan úgy mint a TERMINATOR táblát egy technikuson.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz TTomax #65085 üzenetére
Sajnos pont attol tartok,ha rossz lesz ha jo,lehetetlen lesz levadaszni oket,pont ugy hianycikk lesz mint a tobbi VGA.
Es ezzel az arak nemhogy csokkenni, de meg inkabb tovabb fognak noni a pitsaba
Annyira nagy a hullam, hogy en is csak lesek sokszor.
De ugy ugyan az a VGA egy nap alatt 50-100£ ot ugrik fel/le.
Es eleg tok hiaba mondtak, hogy az 1080/Ti nem lesz erintett mert azzal a rammal nem annyira jo banyaszni...
Teljesen mindegy, c@rnak bele, viszik mint a cukrot azokat is....
-
keIdor
titán
Ránéztem azért a Ryzen-re, de ezt a videót látva csak azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy kell ez nekem? Nem, nem kell...
Most kifognék én is egy ilyet, a 4,6GHz Skylake után a Ryzen 3,8GHz maximum jó nagy visszalépés lenne...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz Devid_81 #65089 üzenetére
Nagyon remélem, hogy az NV meglépi azt, hogy az asztal kártyák szarok lesznek bányászni és csak a bányászkártyák lesznek jók, hogy azt vigyék mint a cukrot mert ez nonszensz, persze a legjobb az lenne ha bedőlne a piac, öröm lenne a sok kártyát látni mindenhol.
(#65086) TTomax
Ez jó hasonlat volt. Lezso szerintem azok kevesek közé tartozik akik tényleg megérdemlik az ilyeneket, persze vannak jó páran is akiknek max ezt adnám: P.H.A.S.Z.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #65091 üzenetére
Illetve ha lemegy a bányaláz, mennyi 24/7 100%-on járatott használt kártya lesz a piacon.
Amit én még bottal sem piszkálnék. Egy darabig nem fogok venni használt Pascal-t, mert lutri lesz az összes.
1080 illetve 1080Ti-t érdemes maximum, mert ez a GDDR5X miatt nem kedvelt bányakártyák.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #65091 üzenetére
Az biztos, hogy be fog dolni.
Mar amikor hir lett belole akkor mar az okosak megszedtek magukat ebbol.
Most az a resz jon amikor mindenki csak a hir hallatan meg megprobalja, hatha neki is bejon meg.
Nem adok tobbet 3 honapnal ennek.
Egyszeruen a semmibol nem fog a vilag meggazdagodni, es nem is fog ugy maradni
Valoszinuleg ez is csak egy generalt dolog, valakik a hatterben meggazdagodnak (mar megtettek).
Majd jon a piacra 4-6 honapon belul annyi olcso hasznalt VGA, hogy nem lehet eladni oket sz@rert hugyert sem.[ Szerkesztve ]
...
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #65092 üzenetére
Kérdés, hogy az új szériánál ezen kártyák ára is normalizálódik vagy marad minden a megszokott módon, gyakorlatilag a használt piacot a hozzáértők ki is vehetik mint opciót.
(#65093) Devid_81
Kár, hogy ez a pár hónap teljesen szétkúrja/ta sokkal hosszabb és több időre mindkét szegmenst, még jó, hogy a 980TI tudja az 1070-et így csak 1080-at vennék ha vennék, akármennyire rossz dolog a kárörvendés de nagyon örülnék ha már bedőlne ez az egész.[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #65094 üzenetére
Pár hónap múlva, ha bedől a bányászat, a 1070 szerintem 70-80K-nál fog indulni használtam, mindenki szabadulni aar majd tőle.
Sokan már most 1080-ra váltottak, mert most minimális ráfizetéssel megoldható 1070-ről, így a Volta megjelenésével a használt 1080-ak ára is bezuhan majd.
AMD-t meg senki sem mer majd venni, mert mindegyik bányászatban széthajtott kártya lesz.
A piac majd megbosszulja magát.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #65099 üzenetére
Szerintem lesz az Q1/2018 mire az elso Voltakat meglatjuk.
Eleve nem tudni meg milyen ramot kap, bar sztem a GDDR/X/6 lesz rajtuk, mint ahogy betippeltek korabban.
Annak a tomeggyartasa is jovo ev elejere lett igerve.
Ha esetleg vmi csoda folytan HBM2 lenne a Voltan, akkor talan johetne iden ev vegen, de az biztos, hogy most az HBM nel/bol az AMD mindent bevet,hogy nekik legyen belole.Masik meg, hogy mar megvan egy eros tipp, hogy a Vega hova kerul a korforgasban, vhol az 1080 szintje felett picivel.
Az Nvidia jelenleg a Ti-al meg mindig megmarad 1 GPU-s csucskent, igy nem lenne ertelme elkapkodni nekik es a jelenlegi penz gyarat elvagni egy uj szeriaval.
Raadasul a jelenlegi szeriat is viszik meg, ebbol is van annyi penzuk mint a fjosh......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest