- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
cyberkind
félisten
A Way Out fejlesztője szerint a PS4 olyan, mint egy ötéves PC
Mindezt úgy, hogy 4 éves sincs a konzol.
Egyébként szinte garantált, hogy jönni fognak a moduláris konzolok, ha már a PS4 ilyen lett volna akkor mennyivel több lé marad a Sony zsebében.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Csak nektek, csak ma
...
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #64357 üzenetére
Gondoltam itt megy ez a banan orulet ezerrel ugyis...
Otthon most mocsok meleg van ratok...
En mar itt fulldoklok 26-27 fokban is.
Bar tegnap itt is 33 volt...hazamentem es a klima alott alltam vagy 15 percig mire biciklizes utan elmertem indulni a zuhanyig.
Marhara nem egeszseges, de ugy ereztem kigyulladok......
-
Devid_81
félisten
Ugy latom a Giga workstation lapok mennek CR2032 es elem nelkul is.
...
-
cyberkind
félisten
Nem lesz léghűtéses Vega?
-
Devid_81
félisten
-
h1mpi
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz #Morcosmedve #64366 üzenetére
Ah ahhoz fel kellett volna menni az elso emeletre...annyi ero mar nem volt bennem
Nem faztam meg, oke nem elotte alltam kozvetlen, csak benn alltam a szobaban, ahol legalabb nem volt 30-33 fok, csak csereben 23-24.
15km-nyi bicilizes utan a 33 fokban, valahogy ennyire futotta[ Szerkesztve ]
...
-
TTomax
félisten
Hm érdekes... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
stratova
veterán
válasz Devid_81 #64376 üzenetére
viszont az sem véletlen, hogy a PCI-E Tesla P100 órajelei alacsonyabbak, mint az SMX verzióé:
PCI-E (1U rack)
(2U de kártyavár)
SMX (4U rack, 2U magas bordákkal)
Szóval szvsz ugyanez igaz Vegára, max 2 slotos hűtő vizezve lehet elég 375 W TDP-ig és kb. 300 W lehet a 2 slot léghűtéses plafon (de egy a fentiekhez hasonló kártyánál a 2 slot magasságot teljesen a borda tölt ki, nem vesz el tőle helyet a ventilátor). Aztán lehet, hogy az ODM-ek kiadnak vele nagy dögöket is, mint anno a Lightning, Vapor-X.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
Nah még addig adjátok el az 1080/Ti-ket amíg lehet mert aztán egy forintot sem kaptok értük, nem elég, hogy bányászatra nem megfelelőek, de ha jön a Vega akkor szétgyalázza őket.
-
TTomax
félisten
Ezt ugyan honnan vakarták elő a Scannál? [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Aztaaa...hogy hasítanak az AMD vgak... [link]
-
Devid_81
félisten
Ezek a parkolo ellenorok heejjj, senkit nem hagynak beken, meg a szegenyekre sincsenek tekintettel itt.
Epp most lottem az utcaban ezt a kepet, mogotte volt meg ket regebbi "valami" azokon is ott sorakozott a buntetes...
-
stratova
veterán
válasz Devid_81 #64388 üzenetére
Hmm meg nem mondanám az F430 formájáról, hogy egy 13 éves "csúzli" a Murciélago is vagy 16 már ejj. Azért egyiket sem utasítanám el (valószínűleg eladnám és vennék belőle házat meg egy fenntartható kocsit ). Persze a legjobb lenne annyit keresni, hogy nem tétel egy ilyen fenntartása
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
Éljenek a bányászok akik elszartak mindent.
Kár, hogy banán lenne a vége mert ilyenkor is szívesen megkérdezném tőlük, hogy jó móka szétcseszni a piacot ezzel a szarral és a többi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #64395 üzenetére
raktározási hiba ... all of the world
Nem ártana kimászni a szatyorból amiben élsz
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Erdei88
veterán
válasz cyberkind #64392 üzenetére
Gigabyte Aorus GeForce GTX 1080 Ti 11G - $659.99
Szállítanak Magyarországra is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest