Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VTom

    veterán

    válasz Devid_81 #63064 üzenetére

    A kettlebell egyáltalán nem veszélyes, sőt, rengeteg pozitív élettani hatása van, szinte már "csodaszer". Az a sok troll a veszélyes, akik bevitték a minstream fitness termekbe. Ugyanezek az emberek vitték be a kangoot, bosut, pundfitet, meg a többi ilyen f@szságot.

    A kettlebell amikor elterjedt a kétezres évek elején, egy egész edzésrendszert építettek fel köré, ami a mai napig egy elég magas színvonalú edzésképzéssel működik. Pl. minimum fél évet kell edzened kettlebellel, hogy egyáltalán eljuss arra a szintre, hogy túléld azt a három napot, amikor levizsgázol. Az egész rendszer a mozgásminőségre épül, tehát az elsődleges cél pont a sérülések megelőzése, elkerülése.

    A fitness termekbe meg azért kell, mert trendi, és "nehogymá a Hagyma GYM-ben van, itt meg nincs". Színesíteni kell a profilt, hogy több vendég jöjjön. Ez szomorú sajnos. És ha már ott van, akkor Torna Jóska persze, hogy rányúl, a személyi edző meg segít neki, mert ő már látta a youtube-on a Pavel Tsatsouline-t, aztán csodálkozik, hogy mitől lesz gerincsérve, vagy törik el a csuklója. :(

    Semmilyen mozgást nem szabad elkezdeni hozzáértő képesített edző segítsége nélkül.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

Új hozzászólás Aktív témák