- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Van egy cimborám, akiről a következőket érdemes tudni:
- van pénze, és elszántsaga,és ez neki eleg az élethez, az eszet és annak használatát a köznép sajátságos hobbijának tartja.
- a 290x-el bezárólag az összes amd kártyát kipróbálta az elmúlt 8-9 évben (és nv-t is), úgy cserélte őket, mint más a gatyáját ( tehát hetente )
- nem jár a ph-ra, fórumokat sem olvas.Na, tegnap összefutottunk, és egy mondatban összefoglalta az itteni vs topik harcait.
"3 éve nem veszek amd kártyát, 'mer az mostanában szar"
mostanában... 3 éve
És az a szomorú, hogy nem áll messze az igazságtól.[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Devid_81
félisten
válasz tailor74 #62251 üzenetére
Amelyik nem black screenelt az epp meg eleg jo volt az R9 290X-bol...
Azota csak a tech demo fury volt toluk...
Es hat jah 3 eve mar nem igen vannak sehol sem...inkabb tobbThe Radeon R9 290X, codename "Hawaii XT", was released on October 24, 2013 and features 2816 Stream Processors, 176 TMUs, 64 ROPs, 512-bit wide buses, 44 CUs (compute units) and 8 ACE units. The R9 290X had a launch price of $549.
[ Szerkesztve ]
...
-
addikt
válasz Devid_81 #62252 üzenetére
Én még a 390-es sapphire kártyámat is szerettem elégedett voltam vele. Azóta azonban nem látok egyertelmű előre lépést náluk.
Jelenleg kártya sincs a gépben annyira keveset játszom, hogy arra eleg a ps4, meg kezdem megunni, ami jelenleg megy a vga piacon.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
ÁdiBá
veterán
válasz Devid_81 #62250 üzenetére
Véleményem szerint a GV100 biztos hogy sok sok ideig semmilyen formában nem fog mutatkozni GeForce kártyaként.
Elsődleges célja az nvidiának valami csonkított, új fejlesztésű Volta, nem egy baromi nagy költséggel járó GV 100 sorozat.
Biztos vagyok benne hogy GV104 körüli utódot terveznek, a GTX1080 helyére, kicsi gpu kicsi fogyasztás, több nyereség.ÁdiBá
-
Habugi
addikt
válasz Devid_81 #62254 üzenetére
Az "új" nekik számít leginkább: [link]
Nem volt még szerencsénk találkozni de erősen kétlem hogy minimális hasonlóságot is fel tudnál mutatni..A 300-as széria gyorsabb, lényegesen hűvösebb, dupla vRam, plusz ugye nem volt ref ami agyonvágta volna a "hírnevét" már a legelején..
Megjegyzem PH házi trémark listákon még mindig nem tudja egyetlen másik AMD kártya sem beverni az OC 390X eredményeimet, se Furykáták, sem az ~1500 körüli 580asok.
Most érted.., amikor ezt a kártyát vettem (lassan két éve, boltból) ~15K-val volt drágább mint egy 970 és ~25-30K-val volt olcsóbb mint egy normális 980.Szóval nem érzem a dráma mértékét, attól függetlenül h a Polarisoktól többet vártam, az 500-as szériát pedig egyszerűen nem is értem. Nagyon kéne már a VEGA, egy a felső kategóriába ami a nagyobb Pacalok ellen bármit tud kezdeni és minimum egy darab egy másik ligával lejjebb, meglátjuk..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Devid_81
félisten
válasz Habugi #62259 üzenetére
Nem tudok ennyi mindent cipelni, felek, hoy letorne a mukormom
Eleg jol sikerult a Hawaii csiszolas.
Foleg a 8GB ram volt egy jo huzas az AMD-tol.A Polaris nem olyan rossz azert.
Kicsi a mag, relative olcso az eloallitasa, es termel az AMD-nek, legalabbis 4xx idoszakban meg tette a hirek szerint.
A Polarisszal volt egy "apro" kis gond, az hogy AMD elhitette velunk kiadas elott egy par szep grafikonnal, hogy akar versenyezhet majd az 1070-1080-al is...ehhez kepest az 1060 al sem minden esetben.
Ez vaghatta ki a biztositekot sokaknal....
-
cyberkind
félisten
Ha szeretnétek átélni miként jön a világra egy új alien akkor nézzétek meg! Annyi a lényeg, hogy picit spoileres de ha valakit ez nem izgat ne hagyja ki mert király, jó lesz ez a film.
Alien: Covenant | "In Utero" A 360 Virtual Reality Experience
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ó...bazz mi megy AMD találgatósba!
-
törölt tag
Nem merek beírni a találgatósba pedig tudnék egy olyat de olyat. Erdei! Pár hsz erejéig kölcsönadnád e a fiokodat?
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #62262 üzenetére
Ezzel legalább könnyen kiszúrlak a Füredi stégen.Még torpedót sem kell vennem,simán bebarnulsz és lassan elsüllyedsz
Tailor : Olyan sötétek,hogy torzul körülöttük a tér
Hupszi : Több privit is kaptam,hogy mit jelent a viszlát a prociknál,most mit válaszoljak?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha kijön a Vega nem lennék moderátor. 3 hétig 0-24 takaríthatnak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik