Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz BlackSoft #29029 üzenetére

    SLI-nek szerintem működnie kell rendesen. V-Sync OFF-on van?
    Amikor első körben kipróbáltam a játékot (franc se tudja melyik pálya volt már) MSAA+SMAA Ultra-val, max. részletességgel, akkor volt pár olyan rész, ahol nekem sem ment 100%-on a GPU, lement 85% körülire is, és nem volt meg a fix 60 FPS (V-Sync-el játszottam). Ha jól emlékszem az SMAA-t kikapcsoltam és minden ok lett ezeken a pályarészeken is.

    (#29032) Asbee: Nem vagyok egy komoly szimulátoros, kormány híjján általában csak érdekességképpen szoktam megnézni ezeket a játékokat. De eddig talán ez ment a legnehezebben, anno a Shift részekbe jóval könnyebben belejöttem, pedig ott is szerettem kínozni magam és minden segítséget OFF-ra tettem. Itt viszont, ha tovább akarom majd játszani, akkor úgy érzem mindenképpen be kell kapcsolnom majd valamit az assistok közül, mert ez így nekem nagyon nem megy. :) Egyébként egy 8k-s Logitech Gamepad-el tolom, kormányt ezért nem akarok venni.
    DiRT Rally-t próbáltad már? Ott is kissé "szimulátorosra" vették az irányítást, abba is bele kell jönni. Igaz Early Access még, de szerintem ok lesz. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák