- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Azzal mit lehet csinálni, ha egy hirdető rossz számot adott meg, ami történetesen az enyém, és már kerestek is telefonon hogy megvennék a kocsit, én meg mondom hogy se jogsim, se kocsim, rossz szám, fogalmam sincs semmiről, kezd idegesítő lenni.
-
BlackSoft
addikt
válasz CJ4567 #21804 üzenetére
Hát miért, a Unity-t az elmúlt 2 hét alatt dobták össze? Azt is rég óta csinálták, még szép, hogy mindkét játékban benne lehetnek ugyan azok a grafikai elemek, hiszen egy időben készültek. Csak a következő rész még 1 évig fejlesztve lesz. Gondolom a következő 1 év az bugmentesítés, és optimalizálás lesz, mert jelenleg már kész a játék, mint a Unity
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
keIdor
titán
válasz hszilard666 #21807 üzenetére
Én meg ennél drágábbat nem vennék, mert hót felesleges. De még inkább maradnék az X79 mellett a DDR3 miatt, egy jó 4930K társaságában. Ugyanott vagy vele, csak sokkal drágább az X99, a mester pl. csak villogásra vette, mert ki se használja, X99 csak a 8 mag, 16 szálas 5960X mellett értelmes lépés. De az R5E a jó példa rá, hogy miért nem szabad beleugrani egy teljesen új, kiforratlan platformba, ott a 140k-s alaplap és egy szar, hulladék. Nem garancia a név és az ár semmire.
Remélem munkára kéne ez a lap, nem játékra, mert az gáz lenne.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hszilard666
veterán
válasz keIdor #21808 üzenetére
Persze hogy felesleges, csak jót tenne az e- pélómnak! Néha még a 3770kt is feleslegesnek érzem. A mestert ne keverjük ide, az egy másik állatfaj. Már nem tud kinek villogni. Max a tizenX éves nézőinek Szegény srác, el fog a szánalom ha rá gondolok. Remélem én többet fogok elérni az életben.
Anno én is akartam EVGA lapot, még a 2. asztali gépemet tervezgettem amikor kacsintgattam az EVGA stinger felé, de nem lett belőle semmi mert "picit" Drágábban adták mint amennyit a tárcám bírt volna sírás nélkül.
Most nézem, aprón fillérekért vanna a dual xeonos workstationök!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
BlackSoft
addikt
válasz keIdor #21806 üzenetére
Hát egyelőre bízom benne, hogy BIOS. Több, mint 20 jött ki a lap megjelenése óta, és csak 4 található meg az asus oldalán, a többit valamiért levették El lett cseszve, ahogy van szerintem. Minden újabb BIOS szinte kizárólag instabilitásokat hivatott megoldani az asus által társított leírás alapján... Most találtam egy 0007-es jelzésűt, amivel egyelőre nincs gondom, és 4,4Ghz-en megy 1,30V mellett. (ennél több fesz kell a legújabb bios-al 4Ghz-hez -.-)
Én esetlegesen elgondolkodtam egy ilyen cserén. De előbb még várok, legyen még pár új bios, ha megoldódnak teljesen a gondok, akkor csak idő kellet...
-
SzlobiG
félisten
Konzolokszervizet ne keressétek...
-
Asbee
veterán
Megjött ma (13. nap) ipontól a vissza utalás elállás után. Végül is rendesek voltak valamilyen szinten hogy nem szarakodtak a kuponnal.
Más: Mechanikus billt használ valaki? Tegnap berendeltem Corsair k95-öt, aztán ledöbbentem, hogy az egész net, nagyobb külföldi boltok ahol van értékelés, azzal van tele, hogy a ledjei előbb utóbb megadják magukat. Még iponon is van ilyen komment aki sorban cseréli őket. Ilyen első nap 1-2 től pár hónap 10-20 db-ig... Egy 45k-s billtől ez nagyon gáz szerintem. Annak ellenére, hogy baromira tetszett, hogy alumínium meg minden, egy ROCCAT Ryos MK Glow-ra módosítottam. Ez ráadásul magyar kiosztás is.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz SzlobiG #21818 üzenetére
Családtól ajándékba kapom, nem én veszem. Mármint szülői. Tudod az embernek ilyenkor is jön még a jézuska. Mindig is szerettem volna egy komolyabb billt. Corsair mindig is erről volt híres, el tud cseszni rendesen dolgokat.Eddig nekem is pár ezres billjeim voltak. Most egy G15-van ami padláson porosodott jó ideig, 5k volt. pucoltam 1 óráig, de semmi baja, mintha új lett volna.
Külsőre nekem nagyon tetszik:
Csak amikor sok ember azt írja 3-ik 4-ik cseréje is led hibás lett pár nap alatt, akkor inkább hagyom.
Ez lesz:
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Blekk csak nem a Möster monitorját árulod?
-
BlackSoft
addikt
Ha többen használnánk az acc-om, a PH! már rég kitett volna...
A hirdetéseim stílusát szerintem már meg lehetett szokni. Én vagyok az eladó, úgy adom, ahogy akarom. Ha tetszik valakinek, akkor megveszi, ha nem tetszik, nem veszi.
Egyébként a "mester" hirdetéseinél, attól hogy nem volt személyes átvétel (és általában nálam sincs), ismerős körben attól még van. Ha valamit árulok, és Players, vagy iszilard, vagy 04ahgy szeretné megvásárolni, akkor nekik van személyes átvétel.
[ Szerkesztve ]
-
-
SzlobiG
félisten
válasz cyberkind #21840 üzenetére
Jön az a 7-es Béjemwééével.
Konzolokszervize megy.
Elvileg nincs semmi komoly.
(#21841) Rasiel Pont ezt akartam linkelni itt nem az Ádám jön hanem a mester a béjemwével.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #21838 üzenetére
De gondolom PH!-sok észreveszik, ha teljesen más eszközről egyik percben BP-ről, majd 2 perccel később az ország másik feléből jelentkeznek be
(#21839) SzlobiG: Azt nem is tagadtam Semmilyen szabály nem tiltja, tettem már fel több ismerős cuccát is, munkatársam telefonját stb... Én vagyok az eladó, velem kontaktol le a vásárló mindent, és kapja a hirdetett terméket, neki meg aztán mindegy, hogy ki a tulajdonos papíron, hozzájut ahhoz, amit venni akart.
Amúgy HA! (főleg most már) nem egyenlő PH!-val. HA!-n lévő userek fele életében egy kommentet sem hagyott a fórumon. Csak közös rendszerben működő apróhirdetéses oldal, ha valaki nem szereti a fórumot, a különálló aprót még szeretheti.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Lesz most két kuponom.
Szerintetek érdemes őket felhasználni,vagy inkább adjam el?
Az FC4-et elkezdtem,de már az elején abbahagytam,mert eladtam a kártyámat.
Igazából a Crún gondolkodok a multi miatt,de a Fárkráj 4 sem lehet rossz multiban.
Az AC kilőve.(#21843) Rasiel:
Undorító egy állat ez.
Hupsz!
Elnézést az állatoktól![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem bírom tovább. Röhögôgörcsöt kapok! V Zolika - Balaton!!! [link]
-
SzlobiG
félisten
válasz BlackSoft #21844 üzenetére
Nem külön álló a HA.
Akit innét a fórumról kitiltanak azt onnét is kitiltottnak számít.
Nem is azért mondom, hogy tiltott amit csinálsz, csak amit a mester csinál ezzel az érdekes, mivel ha neki szüksége van az oldalra, akkor már egyből jó a magyar "fórum" is miközbe szidja.
(#21851) cyberkind Sokadjára.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest