- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
GTA sorozat azért elég magasra tette a mércét, és azt is érdemes számításba venni hogy ők kezdték el ezt a játék stílust úgy igazából...
Én már megijedtem hogy miért nem tudom már letölteni... erre nézem még csak 23:55.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Tirexi
addikt
Bizony bizony.
Feltörnek a régi emlékek. -
cyberkind
félisten
Persze, valakinek meg kellett lépni ezt a 3D-s forradalmat, de az viszont tökéletesen igaz hogy senki se tudja őket még csak megközelíteni se, akármennyi pénz van, akármennyi idő van.
Biztos jó lesz ez a WD, de ha kidobják a GTA 5-öt nextgenre ott is pofont ad mindenkinek, pedig a sztorija szerintem ritka szar.(#12059) proci985
Nálam az ezernyi patch után is bedroppolt 30 körülre, pedig nem is volt kihajtva a kártya.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
vagy akkor mar a Just Cause (2), az tenyleg csak arrol szol ami (szerintem) a GTAban a moka volt.
egyebkent meg Ubisoft, szoval szerintem par gigas 0day patchel fog indulni a moka, aztan meg lesz harom major patch meretre az elso ket hetben. legalabbis a Far Cry 3nal az volt. azt hiszem ugy a harmadik nap tudtam vegul rendesen tolni eyefinityvel.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Tirexi
addikt
válasz proci985 #12059 üzenetére
Ez már jó lenne a radira Proci?
A hangja nem számít mert úgy is venti vezérlővel lenne szabályozva.(#12061) cyberkind:
De hát, hogy néz az ki?
Noctua 2. XD(#12062) Neoteric:
Hát akkor még várhatsz rá.Elérhető: 27 május 2014
A játék feloldásáig körülbelül 19 óra van hátra.LoL az előbb még csak 11 óra volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz cyberkind #12061 üzenetére
Hagyjuk már a hangot mondtam, hogy ventiszbályzóra lesz rákötve és csak akkor fog max-on pörögni ha videót konvertálok...
Konvertálás közben meg amúgy sem lehet sok mindent csinálni szal tök mind1 milyen hangja van a gépnek.Azért valamilyen kinézete legyen. Amúgy miért van az, hogy a valamire való ventilátorok ocsmányul néznek ki?
-
cyberkind
félisten
válasz Tirexi #12063 üzenetére
Oké hagyjuk, csak amíg amit linkeltem maxon forog alig hallod, és ezerrel forgatja a levegőt emellett baráti ára van ellentétben a többi hasonló ventivel szemben.
Engem ez már nem zavar annyira mint a Noctua de én se értem hogy miért nem lehet csak fekete azt kész, kivétel a 12-es Coolink, na az egész jól néz ki és nagyon hatékony minden téren. -
Tirexi
addikt
Lehet hülye ötlet, de meg kéne nézni mit tud egy 290 CF.
-
Tirexi
addikt
válasz BlackSoft #12068 üzenetére
DC2-re gondoltam. Néztem teszteket alapon nem melegek azok a VGA-k. 41%-os ventivel volt 73 fok.
Már csak a 4GB VRAM miatt is érdekelne a dolog.Továbbá néztem CF teszteket is. Elég jók. 780-nál olcsóbb, de bőven hozza a szintjét. (játékfüggő)
Igazából az a gond, hogy egy 780 SLI ereje elég rengeteg felbontásra és még talán 2 évig is bírná viszont a VRAM az ami idővel sztem elfogyna. Sőt már most is elfogy még 1080-ba is.
De talán az a plusz 1GB az AMD-nél lehet már elég lenne mondjuk 2 évre.Tudom, hogy 780-ból jön 6GB-os verzió. Jobban mondva már van is amit EVGA adott ki. Csak hát 177k az ára az EU SHOP-ban.
Ha minden jól megy egy 290 DC2 CF-et ki lehetne hozni közel 200-240k-ból.
Mit mondasz Blekk?
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz SzlobiG #12071 üzenetére
Nagyon jó példa erre a Wacs Dogsz teszt: [link]
4K-ban meghal a 780Ti.Anomáliák mind2-nél vannak, voltak, és lesznek is.
Én általában mindig azt a VGA-t vettem ami a számomra a legmegfelelőbb szolgáltatásokat nyújtja egy bizonyos összegért.
Viccen kívül az NV kezdi átlépni a határok az ilyen túlárazott 780Ti VGA-val meg a Titan Blekk meg TitanZ már sorolni sem lehet...
Egy alap 780Ti teljesítményét majdnem, hogy el lehet érni egy tuningolt 290-el és kerül kemény 120k-ba.
Tényleg néha felteszem magamnak a kérdést, hogy mi kerül 200k-ba egy 1 magos VGA-ban? Amin ráadásul még a VRAM is kevés. Tiszta vicc.A PhysX és a 3D hiánya viszont... Csak annyi, hogy úgy is új monitort veszek ami már nem lesz 3D-s szal mind1 a 3D. A Fiziksz meg nem sok játékban van és ahol van is legtöbbször csak FPS zabálónak jó. (Borderlands 2 pl)
Extra Nvidia beállítások a játékokban? Nem lesz sokkal szebb néztem összehasonlító videókat. Reklám fogás csak.
Viccen kívül lehet, hogy kipróbálom. Ha nem válik be akkor meg eladom azt kész...
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
A lényeg ez: [link]
Megy a CF a Skyrim-ban.Na pl itt az első NV-s hiba. A mai napig nem működik rendesen az SLI a Skyrim-ban... Ad az FPS értékhez a második VGA de nagyon keveset. Mondhatni a plusz egy 130k-s VGA kb ilyenkor ér vagy 20k-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Amúgy Nakos-nak is volt 290 CF-e és azt mondta a videóiba, hogy ajánlani tudja csak őket.
Mi van mindenki alszik má?
Huh ha Norb meglátja, hogy AMD akarok venni sztem megöl.
-
BlackSoft
addikt
válasz Tirexi #12069 üzenetére
De amellett, hogy AMD, lehetnek gondok például magával a CF-el. Na meg feketehalál, nincs PhysX stb stb.
Én is gondoltam 290 kipróbálásra, de CF-et mellőzném.
(#12074) Tirexi: Nakosnak volt minden szarja, és mindenre azt mondta eddig, hogy nagyon király, aztán 1 hét után lecserélte... Ha azt mondaná szar, hogy tudná eladni?
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
keIdor
titán
válasz Tirexi #12078 üzenetére
Ment valasz, CF-el ne kezdj, elsonek eleg egy darab es meglatod, hogy neked mennyire vallik be.
DC2-t ne vegyel, lehet, hogy azota mar valtoztattak rajta, viszont eddig sok jot nem olvastam roluk.
Az a hutes nem lett megfeleloen kialakitva a Hawaii magra.
Gaming, Vapor-X, ha olcso kell, akkor Tri-X, de csakis. friss szeria!
290X-bol meg van Lightning.Nekem az iPonos Sapphire Vapor-X 290 4GB a legszimpibb, oke, hogy nem a legolcsobb, de ha mar az ember megnezi a masik oldalt, valasszon minosegi alkatreszeket es minosegi hutest.
Mert az a kartya eleg jo lett, s meg szep is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SzlobiG
félisten
válasz Tirexi #12072 üzenetére
Szerinted nekem miért sima 780 van?
Azt is fel lehet húzni ti szintre. Én 200k-t nem adok egy vga-ért az is biztos se matrix, se kingpin meg társai. Inkább ref és ami lenne felár azon veszek blokkot és nincs gond a melegedessel és hanggal.
Én ha 290-et is vennék csak ref és rá a blokk.
-
Tirexi
addikt
Akkor felejtős azt mondjátok?
Csak egy elgondolás volt mi lenne ha.(#12079) Rasiel:
Igaz elsőnek monitor kéne. Az IPS is elég meglepi lenne nekem.[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
1db még oké, de 2 csak akkor jó ha refeket veszel ami már nem jó mert üvölt és forró. Viszont ha 2db DC2-t teszel be akkor rosszabbul jársz mint a giga Ti SLI-vel.
-
Tirexi
addikt
Na úgy néz ki 1160Mhz-en is bírja a VGA.
Most naponta tolok fel rajta mindig 10Mhz-et azt meglátjuk mi a vége.Kell sajna a tuning mert a 21:9 az már nem szimpla FúHD.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Na végre megjelent a Wacs Dogsz: [link]
-
BlackSoft
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Tirexi #12060 üzenetére
tipp: hagyd a fenebe a corsiareket. hypeoltak a ventijeik, tularazva.
pl ezeket nezd vegig (spcr egyik legmegbizhatobb oldal ha ventitesztekrol van szo, ha mas oldal mast ir akkor spcrnek van igaza). szvsz: Scythe Gentle Typhoont vegyel: Nidec Servo OEM, remek karakterisztika, elegge ajanlottak es a legnyomasuk is ok. lehet picit dragabb, de hosszu tavon megeri: nekem az SFLexek es a TY140ek a gepben harom evesek, az Antecek 3.5, a Papst meg 6+, es mind kb ugyanazt tudja karakterisztikaban, mint amikor kivettem oket eloszor a dobozbol.
mondom ezt ugy, hogy anno harom eve open benchen 10+ ventit teszteltem vegig meg mellette volt par masik: ne probalkozz, ne sporolj azon a parezer forinton, az az 1-2 decibel megeri hosszu tavon egy vacsora arat egy etteremben.
--
4k temahoz: oda egy 780/Titan/290 keves lesz a sajat 7850jeim alapjan, de kettovel se varnek 60 fpst altalanos esetben. szvsz meg kell 1-2 generacio, hogy egy kartya mar kb eleg legyen maxra altalanos esetben legalabb 40fpsre.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BlackSoft
addikt
válasz gabor0077 #12095 üzenetére
GTA sorozat a kedvencem. Megvan mind dobozosan. De előbb fogom magam átportolni PC-re, minthogy kontrollerrel szopjak ultra low grafikán egy 10 éves valamin, amiért még pénzt kellene kiadnom...
WD:
Végre megjelent a könyvtárban
(#12098) Tirexi: PS3-on és X360-on is játszottam már sokat GTA V-el is De pénzt ugyan nem adnék érte, adtam volna 2005-ben...
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Tirexi
addikt
válasz BlackSoft #12097 üzenetére
Ne legyél már ilyen maradi Blekk. Manapság már mindenki konzollal tolja.
Látod én is végig tudtam tolni a GTA 5-öt pedig holt béna vagyok a kontrollerhez.
Egyszer próbálnád ki csak egyszer.. Az egy külön élmény ám.
Oda ülni a nagy TV elé azt tolni.(#12096) proci985:
Köszi átnézem.[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
válasz BlackSoft #12097 üzenetére
A GTA V még ultra low grafikán is szebb, mint a WD. Ez nem vicc.. Ha portolnák legalább nextgenre, akkor biztos, hogy oda-vissza verné a WD agyonhájpolt ultrarealisztikus grafikáját. Lehet az a baj, hogy a WD-t PS4-en tolom, PC-n biztos szebb..
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Neoteric
addikt
válasz gabor0077 #12099 üzenetére
WD-ben le lett tiltva az a fasza grafika, de elvbe vissza lehet csalni. Kérdés, hogy milyen vas kell hozzá..
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest