Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz .LnB #8098 üzenetére

    Na pontosítanám magamat a Division teljesítményt illetően. Tegnap játszottam vele huzamosabb ideig. És nincs 60 fps felett mindig. Közel van (sőt ugye sokszor jóval felette is), de abszolút nem tartja stabilan 60fps-t. Csak szerettem volna leírni a miheztartás végett. Persze ha ki lenne kapcsolva az fps mérés akkor meg nem mondod, hogy nincs meg. Annyira szépen fut így is. Abszolút tökéletes a játékélmény, nem droppol nagyokat, szerintem szinte észrevehetetlen, hogy az nem fix 60fps felett van mindig.

    (#8129) BiP

    Megnéztem ezt a HFTS árnyék leképzőt is. Nem tudom BiP te ezt konkrétan nézted e a játékba, de én megtettem tegnap. Nálam nem volt olyan éles az árnyék mint azon az összehasonlító képen. Nam tudom mitől lehet ez, lehet a napszak nem volt pont ugyan az mint amikor a minta képet csinálták.

    Más téma

    Egyik fórumtársunk megkért, hogy az egyik játékot próbáljam ki DSR-rel hogyan fut. Ezt tegnap megtettem, a driver-ben megtaláltam azt az opciót, feltettem 4x-re és 100x élesítés (vagy valami ilyesmi opció is volt). De én nem sok mindent vettem észre. Csináltam is képet, légyszíves nézze meg egy hozzáértő, hogy aktív volt tuti az az opció? MErt elvileg felskálázza a felbontást ugye? Kép kép2

    Remélem ez nem off ide, mármint itt próbálok konkrét 1070 teljesítményről beszélni, ha off akkor szóljatok rám és befejezem!

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák