- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- RAID
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz ricsi8800gt #6868 üzenetére
Játéktól függ mekkora felbontást bírja és milyen grafikai beállításokkal na meg mennyi FPS-el az adott VGA.
A DSR résznél a driver-ben esetemben minden 16:9 képarányú (nálam az alap 1080p) felbontást bepipáltam: 1440p, 1620p, (talán még 1800p is volt) 2160p
Adott játékon belül úgy kezdtem mindig ennek a grafikabeállításosdinak, hogy minden egyéb beállítást belőttem annak megfelelően mit bírhat a VGA.
A tesszelláció és Nvidia Physx ha volt az adott játékban akkor általában off beállításon kezdett (később vettem feljebb ha már megvoltam a felbontás-élsimítás tesztelgetéssel és bírta a VGA).Majd élsimítás nélkül beállítottam az általam elérhető legnagyobb felbontást (2160p).
Ha nem megfelelő FPS-el ment a játék és akadt (az átlag 60 FPS-re törekszem) lejjebb vettem a felbontásból (1800p(?), 1620p vagy 1440p). Ha ezek után a játékélmény már jó volt és a mért FPS értékek is megfelelőek voltak (minimum és átlag) akkor maradt az adott felbontás és elkezdtem játszani az élsimítással, hogy ad-e valamit a látványhoz és bírja-e a VGA.Igazándiból játszani kell a felbontással és az élsimítással.... grafikusmotoronként változik mely élsimításokat támogatja aztán azok meg változó képminőséggel és erőforrás igénnyel rendelkeznek.
Ez kicsit olyan pepecselős meló mintha tuningolna az ember valamely alkatrészét, de a végeredmény megéri mert a kapott látványvilág szebb. A legrosszabb része, hogy ki kell lépni a játékból majd újból indítani ha állítja az ember az élsimítást (meg egyéb grafikai beállítás is igényli, hogy véglegesüljön), hogy biztosan érvényesüljön.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Ukrajnai háború
- Renault, Dacia topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest