Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beowulf_78

addikt

válasz HSM #3575 üzenetére

Úgy gondolom ez nem szokványos felhasználás...én sosem hőbörögtem ha valamiért nem tudtam már visszalépni Crysis Wars-ba. :U Ez nem megoldott kérdés a mai napig, nem lesz soha 100% biztonsággal váltható másik alkalmazás, miközben játszol. De tök egyszerű. Nem hőbörögni kell, hanem ha játszol, akkor játszál. Ha meg más dolgod van, csináld meg, és utána játszál. Sztem ez egyáltalán nem bonyolult. Ha azt gondolod ATi-val nem lesznek ilyen gondjaid, tévedsz. Egyik játék sem szereti, ha átváltasz közben másik alkalmazásra. Ezért pedig egy drivert hibáztatni baromság. Nekem semmi gondom nem volt ez eddig a WHQL driverekkel, de a betákkal se nagyon. Ráadásul a182.08, 182.50 különösképpen jó drivernek számított. Nem driver függő és Control Panel függő a problémád. De te tudod mi mit ért meg...ezért lecserélni egy jól működő kártyát, amivel elégedett vagy..faszság. Tudom, most jön majd az, hogy ATi-val nincs ilyen alt-tab probléma. Nem ATi, vagy nV függő, és nem függ a CCC-től sem. Alkalmazás függő. :B Ha pedig nem volt gondod eddig, csak idő kérdése hogy a hiba megint előjöjjön. :U

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák